Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

tartıda 400 arası çıkıyor foto çektim valla kanıtım var

ben katılım sağlarım menü bildirimide yaparım hergün kurallarıda okudum niyetim kilo vermek umarım burada başarılı olurum

çok büyük başarı. vücut değişmek istemiyor bir süre heralde daha fazla ama illa ki verirsin zaman içinde::)

yalan söylemem ya niye yalan söyleyim nolur şu telefonu taşımiim zaten kilo vermişim baksan
Canım siz yine yapın koşunuzu. Ama topigin bazı kuralları var ya bu şekilde size tamam dersem herkese esneklik göstermem gerekir. Cezalar gayet makul aslında. Adim sayariniz var mı?

Canım siz yine yapın koşunuzu. Ama topigin bazı kuralları var ya bu şekilde size tamam dersem herkese esneklik göstermem gerekir. Cezalar gayet makul aslında. Adim sayariniz var mı?
yok maalesef bi arkadaşım vermişti 5 sene önce ama taşınırken attım sanırım ben bunu kullanmam diye. az önce aradım da bulamadım. bu arada ceza aynı hafta içinde olabilir mi bugün biraz imkansıza bağladı sanırım. yarın yaparım ama

3.5 yıl korumak da ayrıca bir başarı. Tekrar tebrik ederim. Bende 160 im. Diyetisyen bana ideal kilomun 57.50 olduğunu söylemişti. Gerçekten de 60 kg olduğumda iyi duruyorum. Ama 57 istiyorum bu sefer. Siz de 58 nasıl duruyor? Neden memnun değilsiniz

Taskinligi dün yaptiysaniz ceza bugün yapılacak gecerli bir mazeretiniz yoksa. Siz koşu yapmak istediğiniz için mazeretiniz yokmus gibi geldi bana. Adım sayari telefona kuruyorsunuz. Benimde kol saati şeklinde yok telefondan yapiyorum

çıkabilirsem koşu ama çıkamayacağım bunu dün mü bu sabah mı söylemiştim=(

bende göbek sorunu var yani bel bölgem çok yağlı. aslında vucudum orantılı ama belim biraz kalın doğumdan kalma birde göbegim var. ayrıca 8 yıldır falan düzenli spor yapan biriyim evde eliptik bisikletim var. haftada 5 gün mutlaka yaparım ama yağ kütlemi biraz azaltmam gerek. tüm yağlarım göbek karın bölgemde. yanlarda biraz simitlerimde var. bu yüzden hiç iyi hissetmiyorum kendimi. hep göbeğimi içeri çekerek yürürüm mesela yıllardır. 53 ün iyi olacağını düşünüyorum ve benim 55 i hiç geçmemem gerekiyor malesef.

Valla ciktim elimde telefon gayet yuruyorum. Bana hafiften sagdan sagdan gelmeye basladilar yalniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…