- 15 Eylül 2023
- 352
- 437
tartıda 400 arası çıkıyor foto çektim valla kanıtım varEşimin telefonundan 210 gram falan olması lazım biraz büyük evet. Ama aşağı yukarı telefonlarin ağırlığı hep o şekilde. Benim telefonumda 200 gram. Ceza uygulanacağı zaman tempolu yürüyüş yapın siz de koşu yerine olmaz mı? Ekran görüntüsü şartımız var çünkü. Mazeret olsa tamam diyeceğim ama koşu yapmak istiyorsunuz. Ceza dışında koşu yine yapın. Ya da bel çantasıyla da olur
ben katılım sağlarım menü bildirimide yaparım hergünTamamdir.Devitamini kesin. @Hufezaa @baltasar prensesss016 konuyu okuyun kendinizi hazır hissederseniz pazartesiye kadar bir deneme süresi yapalım, pazartesi hepinizi alalım. Yine 4 gün var isteyen bu süre zarfında da katılım sağlayabilir. 1 hafta daha uzatmayalım sizi
teşekkür ederim. ben bu başarıya doğumdan sonra 1 yıl içinde ulaştım. 60 ile hamile kalmıştım 90 ile doğuma gittim. 1 yılda 58 e indim. 3,5 yıl oldu döneli yani ama malesef daha fazla inemiyorum. bi ara 54 oldum ama çok kısa sürdü hemen 58 oldum yine. bu arada boyum 1.60
Canım siz yine yapın koşunuzu. Ama topigin bazı kuralları var ya bu şekilde size tamam dersem herkese esneklik göstermem gerekir. Cezalar gayet makul aslında. Adim sayariniz var mı?yalan söylemem ya niye yalan söyleyim nolur şu telefonu taşımiim zaten kilo vermişim baksan
yok maalesefCanım siz yine yapın koşunuzu. Ama topigin bazı kuralları var ya bu şekilde size tamam dersem herkese esneklik göstermem gerekir. Cezalar gayet makul aslında. Adim sayariniz var mı?
3.5 yıl korumak da ayrıca bir başarı. Tekrar tebrik ederim. Bende 160 im. Diyetisyen bana ideal kilomun 57.50 olduğunu söylemişti. Gerçekten de 60 kg olduğumda iyi duruyorum. Ama 57 istiyorum bu sefer. Siz de 58 nasıl duruyor? Neden memnun değilsinizteşekkür ederim. ben bu başarıya doğumdan sonra 1 yıl içinde ulaştım. 60 ile hamile kalmıştım 90 ile doğuma gittim. 1 yılda 58 e indim. 3,5 yıl oldu döneli yani ama malesef daha fazla inemiyorum. bi ara 54 oldum ama çok kısa sürdü hemen 58 oldum yine. bu arada boyum 1.60
Taskinligi dün yaptiysaniz ceza bugün yapılacak gecerli bir mazeretiniz yoksa. Siz koşu yapmak istediğiniz için mazeretiniz yokmus gibi geldi bana. Adım sayari telefona kuruyorsunuz. Benimde kol saati şeklinde yok telefondan yapiyorumyok maalesefbi arkadaşım vermişti 5 sene önce ama taşınırken attım sanırım ben bunu kullanmam diye. az önce aradım da bulamadım. bu arada ceza aynı hafta içinde olabilir mi bugün biraz imkansıza bağladı sanırım. yarın yaparım ama
çıkabilirsem koşu ama çıkamayacağım bunu dün mü bu sabah mı söylemiştim=(Taskinligi dün yaptiysaniz ceza bugün yapılacak gecerli bir mazeretiniz yoksa. Siz koşu yapmak istediğiniz için mazeretiniz yokmus gibi geldi bana. Adım sayari telefona kuruyorsunuz. Benimde kol saati şeklinde yok telefondan yapiyorum
tane önemli randevum vardı hocayla biri sabahtı biri de bir kaç saat sonra ama hazırlanıyorum bir yandan da. sonra da bir teslimim varçıkabilirsem koşu ama çıkamayacağım bunu dün mü bu sabah mı söylemiştim=(
çıkarsam yürücem yoksa bir seferlik yarına atalım olur mu?Taskinligi dün yaptiysaniz ceza bugün yapılacak gecerli bir mazeretiniz yoksa. Siz koşu yapmak istediğiniz için mazeretiniz yokmus gibi geldi bana. Adım sayari telefona kuruyorsunuz. Benimde kol saati şeklinde yok telefondan yapiyorum
Ben bekliyorum burda usulcaDevitamini
@Hufezaa
@baltasar
prensesss016
Şuan sıra bu tek deneme süresinde olan brokilo.
Osslem ve süpürge de var .
bende göbek sorunu var yani bel bölgem çok yağlı. aslında vucudum orantılı ama belim biraz kalın doğumdan kalma birde göbegim var. ayrıca 8 yıldır falan düzenli spor yapan biriyim evde eliptik bisikletim var. haftada 5 gün mutlaka yaparım ama yağ kütlemi biraz azaltmam gerek. tüm yağlarım göbek karın bölgemde. yanlarda biraz simitlerimde var. bu yüzden hiç iyi hissetmiyorum kendimi. hep göbeğimi içeri çekerek yürürüm mesela yıllardır. 53 ün iyi olacağını düşünüyorum ve benim 55 i hiç geçmemem gerekiyor malesef.3.5 yıl korumak da ayrıca bir başarı. Tekrar tebrik ederim. Bende 160 im. Diyetisyen bana ideal kilomun 57.50 olduğunu söylemişti. Gerçekten de 60 kg olduğumda iyi duruyorum. Ama 57 istiyorum bu sefer. Siz de 58 nasıl duruyor? Neden memnun değilsiniz
inşallah o kadar çok istiyorumki biraz mükemmeliyetçi bi insanım bu yüzden fiziğimde kusursuz olsun istiyorum hep buyüzden oluyor bunlarçok büyük başarı. vücut değişmek istemiyor bir süre heralde daha fazla ama illa ki verirsin zaman içinde::)
Valla ciktim elimde telefon gayet yuruyorum. Bana hafiften sagdan sagdan gelmeye basladilar yalniz.Taskinligi dün yaptiysaniz ceza bugün yapılacak gecerli bir mazeretiniz yoksa. Siz koşu yapmak istediğiniz için mazeretiniz yokmus gibi geldi bana. Adım sayari telefona kuruyorsunuz. Benimde kol saati şeklinde yok telefondan yapiyorum
SıradaHedef60kgolmak ve Devitamini var. Sizi alabilmek için 1 kişiye daha ihtiyacımz var sayıların eşit olması için. Topiğe katılım sağlarsanız aklımda tutayım sizi
Hedef60kgolmak canım sen listeye girmek istiyor muydun?
Eki Görüntüle 3304666 40 dakikadir elimde telefin yuruyorum. Uyduruyorum sanma diye attim diamond