Her 400 kalori kacamakta 10.000 adım ceza.Mesela ne eksik? Herkes söylesin eksik buldugu şeyleri su an ekleyelim. Her şey yazılı bence aslında
Anlayana her şey yazılı. Ama siz yine de daha ayrıntılı yazın ki orada yazmıyor denmesin.Mesela ne eksik? Herkes söylesin eksik buldugu şeyleri su an ekleyelim. Her şey yazılı bence aslında
Bence normal ama siz bilirsiniz.Mesela 10.000 adım dedim ama bunu fazla bulan var mı? 1.5 saat ediyor. Cezayı yani çok bulan var mı
Her 400 kalori kacamakta 10.000 adım ceza.
3. Uyarıda diskalifiye.
Abur cubur ismi yazmak uyarı sebebi
Cezalar en geç 24 saatte uygulanır uygulanmazsa uyarı.
Hastalık,vefat durumunda cezalar ertelenir.
Adım fotoları şart ve tarih isim yazılarak paylaşılır.
Aynen bak arte şu an cemosun yukarıda yazdığı şeyler aslında kurallarda var. Sadece detayını bu kadar acmamisim. Bunu düzenleyecegim şimdiAnlayana her şey yazılı. Ama siz yine de daha ayrıntılı yazın ki orada yazmıyor denmesin.
Sırf yurumemek için bile yememHer 400 kaloride 10000 ceza ya 1000 kalori kaçamak yaptı 25.000 adım yapıyor
Hadi yiyin de göreyim
İşte bunları biz belirledik uyuyoruz ama yazmıyor bana ne derler yaniAynen bak arte şu an cemosun yukarıda yazdığı şeyler aslında kurallarda var. Sadece detayını bu kadar acmamisim. Bunu düzenleyecegim şimdi
Her 400 kaloride 10000 ceza ya 1000 kalori kaçamak yaptı 25.000 adım yapıyor
Hadi yiyin de göreyim
Bildirim ordan gelince hiç bakmadım
Tmm kız eklicem. Öp beni çabukİşte bunları biz belirledik uyuyoruz ama yazmıyor bana ne derler yani
Sende böyle ol diyorum ama nerde
Banane yazmazsan ceza alırsınBildirim ordan gelince hiç bakmadımbide aynısını buraya yazmayim diyet yaptım spor yaptım bomba gibiyim içerik diğer topikte Chocolita
Degilll yaBanane yazmazsan ceza alırsınpardon ya sen bizim takimdaydin
Choco ya ağız burun dalsan sen yapmadın değil mi yapmazsın der ahhh kalbi güzel chocom benimSende böyle ol diyorum ama nerde
Bence çokMesela 10.000 adım dedim ama bunu fazla bulan var mı? 1.5 saat ediyor. Cezayı yani çok bulan var mı
Sana 1000 adım da çokBence çokama çok olması da yememeye zorluyor o yüzden kararsızım
Nasıl ben sıradayım ama.Tamamdir. @Brokilo kesin. @Hufezaa @baltasar @prensesss016 konuyu okuyun kendinizi hazır hissederseniz pazartesiye kadar bir deneme süresi yapalım, pazartesi hepinizi alalım. Yine 4 gün var isteyen bu süre zarfında da katılım sağlayabilir. 1 hafta daha uzatmayalım sizi
Bizde değil kızBanane yazmazsan ceza alırsınpardon ya sen bizim takimdaydin