Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Bana benzemesin Miraç. Hassaslıkta sınır tanımadım. Aslında sınırsızlık da sınır tanimadim. Sınırlar herkesten önce insanın benlik saygısı için o kadar önemli ki. Şükür sonradan bende o uyanışı yaşadım. Ona hep özgüven sağlamaya çalışıyorum. Yanında dik duruyorum. Bazen kendimden örnek veriyorum küçükken benimde başıma geldi bende böyle hissettim ama şöyle davrandım seklinde. Halbuki ben öyle davranmadim. Ama onun öyle davranmasını istiyorum

hassas insanların empati düzeyleri çok daha yüksek oluyor çocuğun çok şanslı bu açıdan ona çok güzel anlatmışsın. bence motive etmişsin örnek olmaya çalışmışsın süper. en güzel nasihat.
bir de şey belki ek olarak sen zeki cesur ve akıllı bir çocuksun, en doğrusunu yapıp bana söyledin. buradaki sorun o çocuk ve biz bu sorunu çözeceğiz o çocuğun yardıma ihtiacı var da diyebilirsin. bu da sorundan etkilenmesini azaltabilir ve özgüveni açısından. zavallım ya çok üzüldüm duruma ve moralinin bozuk olması da çok normal. =(

Evet kızlar menüleri alalım? Kahvaltılar edildi mi? Sular içildi mi? Ben bugün taşkınlık yaptım +400 kalorilik. 10.000 adım atıp göndereceğim. Dünün yorgunluğuyla yapmış bulundum
Kahvaltımı yaptım. Suyumu da içiyorum bende zor tutuyorum kendimi regl yaklaştı fena istek var dayanıyorum bakalım şimdilik

Başka da mavisaclikiz yok maalesef. O zaman nickini yanlış hatırlıyorsun
arkadaşım bu insanların benle bi alakası yok biri izmir biri istanbul bilgilerine bak istersen. en son 10 sene önce kullanığım bir hesaptı ne 10 sene önce 35 yaşındaydım ne bu sene online oldum ne de izmirliyim. çok garip bir şekilde sorgulandığımı hissediyorum şuan.

Daha once ki nickim mavisaclikiz di falan mi dedin sen?

Daha önce sanırım mavi saçlı diye bir nick aldığınizi söylediniz sweetgirlcandy bu yüzden mi mavi saç üstünden sordun?

evet demiştim taa başlarda ben de bulamayınca yeni hesap açtım zaten. bu neyin arayışı merakı bilmiyorum ben bu kadar merak etmedim nickimi. garip geldi biraz.
Severiz burda eskiden o muydun bu muydun muhabeti yapmayi. Bi de arada siteden gidenler olur. Gelen birileri ona benzetilir. Arada dedikodu döner bu gelen aslinda giden bilmemkim diye. Normal yani. Sakin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…