Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Evet kızlar menüleri alalım? Kahvaltılar edildi mi? Sular içildi mi? Ben bugün taşkınlık yaptım +400 kalorilik. 10.000 adım atıp göndereceğim. Dünün yorgunluğuyla yapmış bulundum
Günaydın

Benim kahvaltım ; Bir yumurtadan omlet, bir dilim peynir , bir dilim kepek ekmeği , bir adet ceviz ve çay

Ara öğün şuan yapıyorum, bir bardak latte (şekersiz şurupsuz) , 10 badem 1 hurma

Bende bugün tekrar adam akıllı uymaya basladım dıyetıstenle beraber.
Sabah haslanmıs yumurta uc bes zeytın bır parca tam buğday ekmek yedım. Ara ogun kahve ıctım. Sımdıde ara ogun yazmısım yav öğlen öğünüüü avokadolu bır kür attı dıytsyen onu yapıyorum. Bu hafta hem sabah hem aksam yuruyus yapcam evde egzersız bıde. Ben oyyylesıne su kadar verdım dıycem sıze

Son düzenleme:
İnandık baş koyduk bu yola yalnız şimdi herhangi bi grupta yokum ya kilo verirsem kimsenin haneye yazılmıcak ona yanarım
Şimdi hafta ortası alırsak diğer arkadaşlara haksızlık olur diye bekliyorum. Onun için geçerli olmadı kurallar cezalar biz uyguladık deme haklari var. Hafta başında hemen alacağım

ben sabah bir şey yemedim sadece filtre kahve. dün ama 1,5 litre su içmiştim. heralde suyun etkisi bugün tartıda 300 gram eksik çıktım. buarada tartı fotosu çekmeyi başarabildim meğersem daha uzun süre durunca üstünde sabitleniyormuş rakam. pazartesi artık tartı görüntümü atabileceğim yaşasın.

geçen pazartesiki fotoda telefonlu hali :61,4 idi. ben size asıl rakamı söylemiştim telefonsuz : 61,0 idi . şimdi ise 60,7

birazdan yürüyüşe çıkacağım hayırlısıyla
Chocolita

Sürekli tartılmayın bence. Haftada bır gun olursa daha ıyı sonuc alırsınız. Boyle yanılmalar olabılır

Ceza yürüyüşleri için ekran görüntüsü olmalı. Bende birazdan bu yürüyüşü yapıp ekran atacağım. Tartı da haftada bir pazartesi günleri atılacak

Daha önce sanırım mavi saçlı diye bir nick aldığınizi söylediniz sweetgirlcandy bu yüzden mi mavi saç üstünden sordun?
Evet kendisi söyledi mavisaclikiz di diye. Bende merak ettim. Zayıflama topiğim var deyince bakayım dedim. mavisaclikiz in da zayıflama topiği var evet ama o 29 yaşında uyuşmuyor

Şimdi hafta ortası alırsak diğer arkadaşlara haksızlık olur diye bekliyorum. Onun için geçerli olmadı kurallar cezalar biz uyguladık deme haklari var. Hafta başında hemen alacağım
Evettt haklısın zaten bende öyle olsun isterim hak geçmesin en korktuğum şey neyse gideceğim grup çok calısıcam söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…