- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
İyisin iyii daha ne yicen Allasenn öyle demiyceksin ooo bugünde iyi doyduk diycen beyne sinyal gönder Yemek istemesinYediklerimi paylaştım bak neredeyse bişey yemedim ondan ama yarın normal düzene dönerim acikmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyisin iyii daha ne yicen Allasenn öyle demiyceksin ooo bugünde iyi doyduk diycen beyne sinyal gönder Yemek istemesinYediklerimi paylaştım bak neredeyse bişey yemedim ondan ama yarın normal düzene dönerim acikmam
valla ben de en son 51 lere düştüğümde anoreksik gibi gözüküyorsun diyorlardı. daha az da bana bile bu boyda yakışmıyor garip bir şekilde. ama ben yüzücüydüm o yüzden kas olabilir biraz. ama şuanda 61 kiloda göbek kısmı yağlı orası erisin istiyorum yaş ilerledikçe de zayıf olmak daha güzel oluyormuş gibi geliyor
Dili dolandı kadının ilk gündenBen atisturmiyim diye 2 saat uyudum
Bilakis bugün iyi günümdeyim sana destek oluyorum bak, rakibimsin bunu her zaman yapmamUstume gelme daha ilk gün
Sakın tut ağzınıHayırlı olsun kizlarrrrr inşallah hep eksileri görürüz
Ayyyy topic açıldı ya bende bı acıktım ki sormayın ama yemiyorum su içiyorum
Heeee ilk günü neyi yok gece ne diyordun bizeUstume gelme daha ilk gün
O görüntü de çok iyi değil eşofman takımı olmuyo mesela alt beden ayri üst beden çook ayriKusurlu mu?
Bel inceltip göt büyüteceğim. Kusurlu hareket sahibi olmak isteyen arkadaşlar spor yapıp kiloyu azaltabilir. Beklerim. ❤
Gizli miBende şu köşeden takip edeyim aktif olamayağım icin katilayım diyemiyorum. Bol sanslar Pembe Lotus kilomuz ayni gizli rakibinim
Tok karnına konuşmak kolay demiHeeee ilk günü neyi yok gece ne diyordun bize
Daha yemedim be kızı uyutup hemen yiycem açımTok karnına konuşmak kolay demi
Ay bırak destek olma. Ben accessdenied a destek oldum bilgi verdim de gelip "dinleme şunu, bizim rakibimiz o" dedi. Pis kırbaççı CemoosBilakis bugün iyi günümdeyim sana destek oluyorum bak, rakibimsin bunu her zaman yapmam
Cemos için dedim kiz dün gece için dedin yaDaha yemedim be kızı uyutup hemen yiycem açım
çok gizli olmadi sankiGizli mi
Heee bunlar hep açlıktan beyin çalışmıyorCemos için dedim kiz dün gece için dedin ya
Afiyet olsunnn
çok gizli olmadi sanki
Cok az yemisim kiz hint fakiri gibi bxhxhx acidim kendimeBen de yazayim yediklerimi sabah 1 haslanmis yumurta 2 zeytin. 1 bardak tek sekerli cay. Öglen 1 dilim kizarmis ekmekle 1 kepce sebze corbasi. Gun icinde 2 fincan cay daha ictim tek sekerli. Aksam kiymali mercimek yesil salata ya da cacik. Daha da bisey yemem.
Anlamıyorlar ya anlamıyorlar. 61 kilodayken bana hamile misin diye soranlar olmuştu.Artemissisipi ben senin demek istediğini çok iyi anlıyorum. Benim kızım 9 kilo mesela 9 kilo başka çocuk gördüm dev gibi benim ki daha çıtı pıtı