Hevesin kırılmasın ama diyeti ciddiye al.cemoos benim hevesim çok kötü kırıldı ya bir insanın bu kadar üstüne gidilmemeli yazıdğım her şeye şaşırılıyor anlaşılmıyorum buarada. neyse ben yatıyorum herkese iyi geceler diliyorum yine de
Olabilir elhan ve seni iyi hatırlıyorum amaSelam vermeye gelmisimdir en son 90 larda zayıflamaya çalıştım çünkü
Ara ara eski takildigim yerlere selam verir çıkardım çünkü :)
Bazıları ego tatmini yapıyor galiba ondan sonra gitmedim aynı anda içeriye girdiğimiz halde eşime bu tavırla yaklaşmadi zayıf diye galibaTövbeeee nasıl diyetisyen bunlar ya hakaret resmen
HaykırdımEn azindan findik fistigin kalorisi cokmus yarim kilo sekerleme gomdum onun yerine demiyosun bcbxhxh
Evet Elhan abla yılda diyet topikelrinde tanıdım :)Olabilir elhan ve seni iyi hatırlıyorum ama
Tabi canım herkesin kendi yararına yani. Bi şekilde dengelemek gerekAyda bir günüm var buradan önce de vardı
Yarın oraya gidicem muhtemelen diyete ugmayan en az 2-3 çeşit var.
Sabah 6:30 da kalkıp işe gidicem öğlen eve gelip giyinip cikicam.
Bu akşam 19.00 dan yarın 15:00 e kadar lokma yemicem.
Orada da az porsiyon en hafif olanları yerim.
Sonra akşam öğünü yok bol su ve yürüyüş yapicam.
Perşembe 13 de kahvaltımı yapicam.
Ben cumadan beri bu diyete hazırlandım sırf söz verdik diye kendimiz için.
O kadar ciddiye aldım yani bunu.
Herkesten en azından biraz özveri beklerim.
Hee yersin kendine bana ne ama kurallar net.
Yıllardır diyet topiklerinde gezmisiz halen daha cikamadik bu son olur inşallahEvet Elhan abla yılda diyet topikelrinde tanıdım :)
Çok aciktiysan süt iç uyu.Erken yemenin zararları
Da gezerken 75-80 civariydim benYıllardır diyet topiklerinde gezmisiz halen daha cikamadik bu son olur inşallah
Keşke gezmeye devam etseydimHayır oralar
Da gezerken 75-80 civariydim benşuan 89
Yok valla cok iyiyim enteresan 4.30 gibi yemiştim daha bisey yemedim cok içtim ama karnım lıkır lıkır ediyoErken yemenin zararları
Kim beni reddetcek la. Alnini karişlarim onun. Jxhxhxh anca ben reddederimBekar degilmiymisnicki bende o öyle çağrışım yaptı
Ay nolyo bre birden mahkeme seysi gibi olfu bcjxjKurallar
Her gün menü paylaşımı yapılacak.
Yemek fotoğrafı göndermek yasak.
İsterseniz menü şeklinde yazın, isterseniz sadece "diyet yemeği yedim" şeklinde yazın fark etmez.
5 gün mazeretsiz menü paylaşımı yapmayan ve 2 hafta tartı fotoğrafı koymayan kişiler uyarılıp liste dışı edilecek
Taşkınlık yapıp diyete aykırı bir şey yerseniz "diyet dışı beslendim +400 kalori aldım" şeklinde bilgi verilecek. Ne yediğimiz gizli tutulacak ki diğer arkadaşlarımızinda canı çekmesin
Her gün en az 20 dk egzersiz yapılacak
Günde en az 10-12 bardak su içilecek
Cezalar
Taşkınlık yapanlar 10.000 adım atıp ekran görüntüsü gönderecek
Haftanın sonunda hiç kilo verememiş arkadaşlar önümüzdeki hafta icinde 3 gün 10.000 adım atıp ekran görüntüsü gönderecek
Ay sonunda hiç kilo vermemiş arkadaşlar uyarılacak. Devamında liste dışı edilecek.
Ay sonunda 1-2 kilodan fazla verememiş arkadaşlar bütün hafta boyunca 10.000 adım atıp ekran görüntüsü gönderecek
(Küçük bebeği olan ya da sağlık problemi olan arkadaşlarin adım süresi evde egzersize çevrilecek)
Önceki topicte daha kuralar çekilmeden sende vardın dimi?kurallar burada 3 taşkınlık yapan diskalifiye olur diye bir şey yazmıyor sadece adım cezası var. ay sonunda kiklo vermiş olmamazsam ilk uyarı verilecek. kul-rallar burada yazıyor beni diskalifiye etmek istiyorsanız edin ya. problem değil
Diyetisyen bana da dondurma vermisti hatirliyorum ama baya bi kilo verdikten sonra vermisti. O da tek top. Haftada 1 gun 5ten once. Sadaka mi veriyon lan sen bana diye şrakkkkk diye tokadi basip bxbxbxb basmafim tabii ama tek top dondurmayi sen ye bacim dedim yani bxbxbxKalori hesabı ve olabildiğince dengeli beslenmek ilk amacımız kuzum S shinelikeadiamond
diyetisyenin şeker, un vs miktarını hesaplayarak vermiştir yani total olarak dengeli bir menü olmuştur
Yani evet ama dün başladık zaten daha haftalar sonra olsaydı belki daha farklı olurdu. İstekli olduğunu hissediyorum daha öncede dediğim gibi cezayı öder istediğimi yer içerim diyede düşünme öyle olmuyor işte kanun yasa değil ki bukurallar burada 3 taşkınlık yapan diskalifiye olur diye bir şey yazmıyor sadece adım cezası var. ay sonunda kiklo vermiş olmamazsam ilk uyarı verilecek. kul-rallar burada yazıyor beni diskalifiye etmek istiyorsanız edin ya. problem değil