Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Hevesin kırılmasın ama diyeti ciddiye al.
Kendin dedin kilo veremiyorum diye bugün yediklerinle 2 günü çöp ettin.
Bak gör yarın bir gün illaki biri taşkınlık yapar ama senin kadar yapmaz.
Oda aynı cezayı alacak emin ol

Tabi canım herkesin kendi yararına yani. Bi şekilde dengelemek gerek

Kurallar
Her gün menü paylaşımı yapılacak.
Yemek fotoğrafı göndermek yasak.
İsterseniz menü şeklinde yazın, isterseniz sadece "diyet yemeği yedim" şeklinde yazın fark etmez.
5 gün mazeretsiz menü paylaşımı yapmayan ve 2 hafta tartı fotoğrafı koymayan kişiler uyarılıp liste dışı edilecek
Taşkınlık yapıp diyete aykırı bir şey yerseniz "diyet dışı beslendim +400 kalori aldım" şeklinde bilgi verilecek. Ne yediğimiz gizli tutulacak ki diğer arkadaşlarımızinda canı çekmesin
Her gün en az 20 dk egzersiz yapılacak
Günde en az 10-12 bardak su içilecek

Cezalar
Taşkınlık yapanlar 10.000 adım atıp ekran görüntüsü gönderecek
Haftanın sonunda hiç kilo verememiş arkadaşlar önümüzdeki hafta icinde 3 gün 10.000 adım atıp ekran görüntüsü gönderecek
Ay sonunda hiç kilo vermemiş arkadaşlar uyarılacak. Devamında liste dışı edilecek.
Ay sonunda 1-2 kilodan fazla verememiş arkadaşlar bütün hafta boyunca 10.000 adım atıp ekran görüntüsü gönderecek
(Küçük bebeği olan ya da sağlık problemi olan arkadaşlarin adım süresi evde egzersize çevrilecek)

kurallar burada 3 taşkınlık yapan diskalifiye olur diye bir şey yazmıyor sadece adım cezası var. ay sonunda kiklo vermiş olmamazsam ilk uyarı verilecek. kul-rallar burada yazıyor beni diskalifiye etmek istiyorsanız edin ya. problem değil

Ay nolyo bre birden mahkeme seysi gibi olfu bcjxj

Önceki topicte daha kuralar çekilmeden sende vardın dimi?
Cho 4 madde paylaştı
Daha o zaman kuralları belirledik.
Sorun değil ben hepsini tek tek yazarım.
Biliyorsun ki Cho o gece hiç uyumadı liste hazırladı çocuğun okulu derken tek tek maddeleri yaşamamış.
Ama ben yarın maddeleri hazırlarım gruplar ona uyar.
Yine haksızlık olmasın.
Ben bu gece işimi hucumu bırakır diğer topicte yazılan kuralları buradaki kuralları yollarım.

Kalori hesabı ve olabildiğince dengeli beslenmek ilk amacımız kuzum S shinelikeadiamond
diyetisyenin şeker, un vs miktarını hesaplayarak vermiştir yani total olarak dengeli bir menü olmuştur
Diyetisyen bana da dondurma vermisti hatirliyorum ama baya bi kilo verdikten sonra vermisti. O da tek top. Haftada 1 gun 5ten once. Sadaka mi veriyon lan sen bana diye şrakkkkk diye tokadi basip bxbxbxb basmafim tabii ama tek top dondurmayi sen ye bacim dedim yani bxbxbx

Yani evet ama dün başladık zaten daha haftalar sonra olsaydı belki daha farklı olurdu. İstekli olduğunu hissediyorum daha öncede dediğim gibi cezayı öder istediğimi yer içerim diyede düşünme öyle olmuyor işte kanun yasa değil ki bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…