Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Diyetisyen bana da dondurma vermisti hatirliyorum ama baya bi kilo verdikten sonra vermisti. O da tek top. Haftada 1 gun 5ten once. Sadaka mi veriyon lan sen bana diye şrakkkkk diye tokadi basip bxbxbxb basmafim tabii ama tek top dondurmayi sen ye bacim dedim yani bxbxbx
düşünsene 5e çeyrek var ve dondurmacıda sıra var sen erken geldin güya
aaa sıra eldi aldııın tam yalıcaksıın
hop saat 5 i 5 geçiyor :KK70:

Önceki topicte daha kuralar çekilmeden sende vardın dimi?
Cho 4 madde paylaştı
Daha o zaman kuralları belirledik.
Sorun değil ben hepsini tek tek yazarım.
Biliyorsun ki Cho o gece hiç uyumadı liste hazırladı çocuğun okulu derken tek tek maddeleri yaşamamış.
Ama ben yarın maddeleri hazırlarım gruplar ona uyar.
Yine haksızlık olmasın.
Ben bu gece işimi hucumu bırakır diğer topicte yazılan kuralları buradaki kuralları yollarım.

gerek yok ki ben ilk sayfaya bakarım orda ne varsa o geçerlidir. choco eksik deseydi o zaman da olurdu. kabul etmiyorum şuanda kuralların değişmesini.

Önceki topicte daha kuralar çekilmeden sende vardın dimi?
Cho 4 madde paylaştı
Daha o zaman kuralları belirledik.
Sorun değil ben hepsini tek tek yazarım.
Biliyorsun ki Cho o gece hiç uyumadı liste hazırladı çocuğun okulu derken tek tek maddeleri yaşamamış.
Ama ben yarın maddeleri hazırlarım gruplar ona uyar.
Yine haksızlık olmasın.
Ben bu gece işimi hucumu bırakır diğer topicte yazılan kuralları buradaki kuralları yollarım.
İşini hallet gel :KK8:

Merhabalar,
Eskiden gittiğim diyetisyenlerimin bazı önerilerini paylaşmak istiyorum. Faydalı olursa ne mutlu bana.
Günde iki fincan yeşil çay içmemi önermişti bir diyetisyenim. Ödem atmaya da yardımcı sanırım. Doğadan'ın Açaili Ananaslı yeşil çayının içimi rahat, sade yeşil çay içemeyenler için öneririm. En güzeli yeşil çay alıp, demlemek aslında.
Diyetisyenim ara öğünde meyve yiyorsam yanında yoğurt yememi önermişti. Meyve şekerinin yağa dönüşmesini engelliyormuş sanırım yoğurt. Yoğurt yerine kefir de tercih edebilirsiniz. Kabızlığa iyi geliyor.
Ara öğünde 2 ceviz veya 8 çiğ badem yiyebilirsiniz. Badem çok tok tutuyor.
Demir eksikliği de kilo vermeyi olumsuz etkileyebiliyor. B vitamini eksikliği için de aynı durum söz konusu.
Suyunuzun içine limon, çubuk tarçın, maydanoz vb. atıp detoks suyu gibi tüketebilirsiniz.
Chia tohumu ve süt ile chialı puding yapıp yiyebiliriz. Tatsız tuzsuz biraz ya, üzerine meyve doğranıp tüketilebilir belki.
İyi geceler hepinize. Sevgiler.

Merhabalar,
Eskiden gittiğim diyetisyenlerimin bazı önerilerini paylaşmak istiyorum. Faydalı olursa ne mutlu bana.
Günde iki fincan yeşil çay içmemi önermişti bir diyetisyenim. Ödem atmaya da yardımcı sanırım. Doğadan'ın Açaili Ananaslı yeşil çayının içimi rahat, sade yeşil çay içemeyenler için öneririm. En güzeli yeşil çay alıp, demlemek aslında.
Diyetisyenim ara öğünde meyve yiyorsam yanında yoğurt yememi önermişti. Meyve şekerinin yağa dönüşmesini engelliyormuş sanırım yoğurt. Yoğurt yerine kefir de tercih edebilirsiniz. Kabızlığa iyi geliyor.
Ara öğünde 2 ceviz veya 8 çiğ badem yiyebilirsiniz. Badem çok tok tutuyor.
Demir eksikliği de kilo vermeyi olumsuz etkileyebiliyor. B vitamini eksikliği için de aynı durum söz konusu.
Suyunuzun içine limon, çubuk tarçın, maydanoz vb. atıp detoks suyu gibi tüketebilirsiniz.
Chia tohumu ve süt ile chialı puding yapıp yiyebiliriz. Tatsız tuzsuz biraz ya, üzerine meyve doğranıp tüketilebilir belki.
İyi geceler hepinize. Sevgiler.
Teşekkürler bilgiler için 🤗 ben ara öğünlerde meyve yiyorum yoğurt da ekleyeceğim

gerek yok ki ben ilk sayfaya bakarım orda ne varsa o geçerlidir. choco eksik deseydi o zaman da olurdu. kabul etmiyorum şuanda kuralların değişmesini.
Evet disiplin şart. ve motivasyonu bozan isteksiz kişiler de ceza alsın :sopa:böylece katılıma ve disipline de hem onlar açısından hem diğerleri açısından teşvik olur. çünkü baktığım ve gördüğüm kadarıyla bu gruplarda başarı oranı çok düşük olmuş kilo verimlerinde hatta bazıları kilo almış. bu da diğerlerinin de motivasyonunu etkilemiş. tabi bu kişisel fikrim.:oops:

aynen bu disiplin ve istikrar şart. eğer gerçekten kilo vermek istiyorsak maalesef başka yolu yok bunun. :KK9::KK17::sopa::super::halay:
Bunlari siz yazdınız değil mi?
Önceki topicte cumadan pazartesiye herşeyi konuştuk.
Haksızlık olmasın yazıyorum kabul etmiyorum diyorsunuz.
Farkında değilsiniz galiba ama şuan 12 kişide tek motivasyonu etkileyen sizsiniz.
Cho gerçekten hem yorgun hem üzgün topigi bile arada derede açtı
Kurallara uymak zorundasınız uymak istemezseniz buyrun çıkabilirsiniz.

Selamlar, kendime göre bir diyet grubu buldum sanırım 🙈 kilo vermeye niyetleneli 2.5 ay oldu bu süreçte pilatese başladım 5 kg kadar da verdim ama diyet konusunda çok iradesizim. Karbonhidratı çok azaltamıyorum ve tatlı alışkanlığımı yok edemiyorum, biraz destek lazım motive olmak için geldim 🙋🏻‍♀️

Selamlar, kendime göre bir diyet grubu buldum sanırım 🙈 kilo vermeye niyetleneli 2.5 ay oldu bu süreçte pilatese başladım 5 kg kadar da verdim ama diyet konusunda çok iradesizim. Karbonhidratı çok azaltamıyorum ve tatlı alışkanlığımı yok edemiyorum, biraz destek lazım motive olmak için geldim 🙋🏻‍♀️
Hoşgeldin bizde aynı durumdayız inşallah bu sefer olacak 🙈

Hoşbuldum inşallah 🙏🏻

Bilgilerimi de yazayım Chocolita Chocolita görünce beni de ekleyebilir misin?
Boy 1.55 güncel kilo 66 hedefim 55
Hufezaa topic yeni açıldı gruplar doldu 🥺
Ama biz şöyle düşündük yeni alimlar için aktif olursa,menü paylaşımı irade olursa grup sayılarını eşitleriz.
En başta yazması lazım sana uyar mı.
Mesela brokoli de yedek bekliyor sende bizimle devam edersin sonra listeye girersin yarisiriz 🤭

X