Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Diyet salataya sevgi dolu sözler kalpli gözler shinea zindan cezası çarmıha germe taşlama. neyse madem dünyayı turlicam adımlarımla son bi cipsi yedim strese soktuğunuz için bu zaten taşkınlık günümdü cezam boşa gitmesin. yarından itibaren görün siz beni birinci olcam size inat:sampiyon:
canım sen esprili ve zeki bir kadınsın , bu takım için disiplin isteniyor o da başarınız için ve eleştiriler fazla yediklerin için tatlım. kalori uygulaman var mı?

Diyet salataya sevgi dolu sözler kalpli gözler shinea zindan cezası çarmıha germe taşlama. neyse madem dünyayı turlicam adımlarımla son bi cipsi yedim strese soktuğunuz için bu zaten taşkınlık günümdü cezam boşa gitmesin. yarından itibaren görün siz beni birinci olcam size inat:sampiyon:
Shinea ilk uyarı olsun bu cezanı da yap toparlanmaya bak.
Bu topic gerçekten çok sıkı ve cezalı bunlarda kontrollü.
Bak sabahtan gece yarısına buradayız Cho dahil çok emek verdik.
3. Uyarıda diskalifiye olursun.
Sade cips 549 kalori.
400 kalori de şekerleme.
İkisinin cezası 20.000 adım yarın ekran görüntüsü atman lazım

Arkadaşlar kuralları ve cezaları iyi okuyun lütfen.
Burada 12 kişi emek veriyor ki misafir gelen arkadaşlar bile yiyecek ismi vermiyor.
Yiyecek ismi vermeyelim.
Cezaları bilin ona göre davranın.
Sadece kendiniz için kilo vermiyorsunuz takım hakkında yarışıyoruz.
Hafta sonunda +3 yada 5 kilo görürsem konudan uzaklasirsiniz.
Ben dahil kimse kusura bakmasın.
Cho güler yüzlüdür kimseyi kıramaz ama burada bir kişinin motivasyonu düşerse,diyeti şaşarsa ben alırım kırbacı elime.
Bunu bilerek buraya geldik diye umuyorum.
Hadi iyi geceler şarjım bitti bitecek 🥺

Shinea ilk uyarı olsun bu cezanı da yap toparlanmaya bak.
Bu topic gerçekten çok sıkı ve cezalı bunlarda kontrollü.
Bak sabahtan gece yarısına buradayız Cho dahil çok emek verdik.
3. Uyarıda diskalifiye olursun.
Sade cips 549 kalori.
400 kalori de şekerleme.
İkisinin cezası 20.000 adım yarın ekran görüntüsü atman lazım
yarın iki tane randevum var dışarda olcam yapamam hocayla buluşcam yapamam. önemli görüşmelerim var yarın:KK43: ayrıca günlük olmuyor mu taşkınlıklar yani aynı günde olanlar 2 taneden mi sayılcaaak

Arkadaşlar kuralları ve cezaları iyi okuyun lütfen.
Burada 12 kişi emek veriyor ki misafir gelen arkadaşlar bile yiyecek ismi vermiyor.
Yiyecek ismi vermeyelim.
Cezaları bilin ona göre davranın.
Sadece kendiniz için kilo vermiyorsunuz takım hakkında yarışıyoruz.
Hafta sonunda +3 yada 5 kilo görürsem konudan uzaklasirsiniz.
Ben dahil kimse kusura bakmasın.
Cho güler yüzlüdür kimseyi kıramaz ama burada bir kişinin motivasyonu düşerse,diyeti şaşarsa ben alırım kırbacı elime.
Bunu bilerek buraya geldik diye umuyorum.
Hadi iyi geceler şarjım bitti bitecek 🥺
Vur ulan kırbacı :KK53: tabi bana değil kilo alana :KK45:

ben bu siteye cumadan itibaren üyeyim siz önceden tanışıyorsunuz denemişsiniz bazı şeyleri ben kuralları bile anlamamışım. yani diyet menüye abur cubur da girebilir puding ya da siyah çikolata dondurma. yani bneim diyetisyenim böyle menüler veriyordu bana inanmıyorsanız foto atayım. ben toparlarım haftaya kadar kilo vermiş olurum vermezsem görüşürüz

Chocolita Chocolita akşam yemeğinden sonra yürüyüş yaptım 1 saat.
19 Eylül, Salı gününü 8853 adım ile tamamladım.

Eklentiler

• Screenshot_20230920_000220_Zepp Life.jpg
    Screenshot_20230920_000220_Zepp Life.jpg
    14,4 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
ben bu siteye cumadan itibaren üyeyim siz önceden tanışıyorsunuz denemişsiniz bazı şeyleri ben kuralları bile anlamamışım. yani diyet menüye abur cubur da girebilir puding ya da siyah çikolata dondurma. yani bneim diyetisyenim böyle menüler veriyordu bana inanmıyorsanız foto atayım. ben toparlarım haftaya kadar kilo vermiş olurum vermezsem görüşürüz
Puding 120 hadi bilemedin 150 kalori.
Akşamları 5 den önce yiyebilirsin tabii
O yüzden kalori hesabı yapıyoruz ya

Ama ben önceden tenceresiz değildim ki o_O yılbaşında mi ne değiştirdim nickimi eski nick minik meleklerim di
Zipzip orda tenceresizdin 😅 eskisini hic bilemedim ben o takıma bi kac kere girdim çıktım birinde sende vardın hangi zaman ne zaman onu hiç hatırlamıyorum 😅

cemoos benim hevesim çok kötü kırıldı ya bir insanın bu kadar üstüne gidilmemeli yazıdğım her şeye şaşırılıyor anlaşılmıyorum buarada. neyse ben yatıyorum herkese iyi geceler diliyorum yine de

Zipzip orda tenceresizdin 😅 eskisini hic bilemedim ben o takıma bi kac kere girdim çıktım birinde sende vardın hangi zaman ne zaman onu hiç hatırlamıyorum 😅
Selam vermeye gelmisimdir en son 90 larda zayıflamaya çalıştım çünkü

Ara ara eski takildigim yerlere selam verir çıkardım çünkü :)

Kalori hesabı ve olabildiğince dengeli beslenmek ilk amacımız kuzum S shinelikeadiamond
diyetisyenin şeker, un vs miktarını hesaplayarak vermiştir yani total olarak dengeli bir menü olmuştur :KK66:

X