- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
Sen bugün resmen taşkınlık yaptın ama ben konuşma tarzından böyle hissettim özrün kabahatinden büyük oldu mayonez yemediğim için ne demek Allah aşkına. Evde bir dünya yapılacak isim varken söz verdik diye spor yapıyorum kendimi bir şekilde ona göre ayarlıyorum. Zorla değil tabiki bunları sende kabul ettin ki buradasın.ay tamam taşkınlık derken ben anlamamışım onu.kaçamak taşkınlık mı oluyordu ne bileyim ben aaaaaaaaa çarmıha gerildim resmen bugün tamam yaparım 10bin
ne meselaSen de cok sekersin ama o nickini daha mi iç açici bisey yapsan acaba
400 kalori şekerleme ile sucuklu yumurta aynı kalori değil.hep çocuklar oh ne güzel bahane. benim başım kel tabi ceza alim hemen. sucuk da taşkınlık tencere de 10bin adım atsın benle
Hiç bişey kaçırmadım gereksiz bişey yemedim ..aklima kötü şeyler gelmedi değilHunnap çok faydalı minikcim iyi yapmışsın.
Tebrik ederim senin için gayet güzel dengeli bir gün olmuş
Tavuklu salata?ne mesela
vallahi billahi mayonez yeseydim eksiklik hissedip gözüm dönmicekti bilir inanmayın siz bana. hep mayonezsizlikten öyle oldu. yicem bundan sonra karıimayın mayonezime 10bin adım ne kim koydu bu cezayı ya zindana aslanlara atın isterseniz bi şekerleme yedim diye:/ bilmiyordum ayrıca uyumayınca bööyle oluyor bende stresten heraldeSen bugün resmen taşkınlık yaptın ama ben konuşma tarzından böyle hissettim özrün kabahatinden büyük oldu mayonez yemediğim için ne demek Allah aşkına. Evde bir dünya yapılacak isim varken söz verdik diye spor yapıyorum kendimi bir şekilde ona göre ayarlıyorum. Zorla değil tabiki bunları sende kabul ettin ki buradasın.
hep çocuklar oh ne güzel bahane. benim başım kel tabi ceza alim hemen. sucuk da taşkınlık tencere de 10bin adım atsın benle
Biz de bekleriz her zaman. ❤Amanınn kızlarr yapmayın
birbirimizi iyi tanısak ben de şaka yaparım da dışarıdan bir okuyucuyum sadece
sizin ortamınız bozulmasın inşallah çok güzelsinizmisafirliğe beklerim ama
Moralim bozuktu bugün, çok iyi geldiniz Allah razı olsun
Ay ne mayonezmis kardesim nerden soyledim bcbxbxbvallahi billahi mayonez yeseydim eksiklik hissedip gözüm dönmicekti bilir inanmayın siz bana. hep mayonezsizlikten öyle oldu. yicem bundan sonra karıimayın mayonezime 10bin adım ne kim koydu bu cezayı ya zindana aslanlara atın isterseniz bi şekerleme yedim diye:/ bilmiyordum ayrıca uyumayınca bööyle oluyor bende stresten heralde
TamamHep gel bende size gelirim alışırız birbirimize
Gel tanışalım işte aşk olsun
Ne zaman moralin bozulursa gel ben senin moralini düzeltirim nickini çok sevdim
Çok teşekkür ederimBiz de bekleriz her zaman. ❤
hee anladım lezzetli ve sağlıklı bişey miTavuklu salata?bxbxbxb ay ne bilem ben ama rejim yaparken en nefret ederek yedigim sey yagsiz limonlu salata. Zaten yemiyorum da oyle iste
Evet falafel köfte falan gibi bcbxjhee anladım lezzetli ve sağlıklı bişey mi
tamam ekimde değiştirebiliyorum bkayımEvet falafel köfte falan gibi bcbxj
İlla ki bir yerde karsilasmisizdir çok takım takım gezdim eski nick neydi sizintamam ekimde değiştirebiliyorum bkayım
kız karnın mı acıktı senin
Belli mi.oldu bcbcb aldigim kefiri kasiga döküp dilimi degdirdimtamam ekimde değiştirebiliyorum bkayım
kız karnın mı acıktı senin
bir tatlı ismiydi canım bayağı kullandım , başka yok bildiğim, sitedeİlla ki bir yerde karsilasmisizdir çok takım takım gezdim eski nick neydi sizin90 karda takıldım bı sure ,zipzip la da zayıflamaya çalıştım ortam iyiydi de bende icraat yoktu kesin denk gelmisizdir o yüzden sordum
çiyalı limonlu su tavsiye ederim canım çiya tüketebiliyorsanBelli mi.oldu bcbcb aldigim kefiri kasiga döküp dilimi degdirdim
Orda Bende vardım seni de ordan hatırlıyorum 3 yıl önce falandı demiİlla ki bir yerde karsilasmisizdir çok takım takım gezdim eski nick neydi sizin90 karda takıldım bı sure ,zipzip la da zayıflamaya çalıştım ortam iyiydi de bende icraat yoktu kesin denk gelmisizdir o yüzden sordum
ben de vardım o zamnalar orada tencere. ama tabi cezalı olduğum için sorulmasın bana bunlarİlla ki bir yerde karsilasmisizdir çok takım takım gezdim eski nick neydi sizin90 karda takıldım bı sure ,zipzip la da zayıflamaya çalıştım ortam iyiydi de bende icraat yoktu kesin denk gelmisizdir o yüzden sordum