- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.589
Fırın sıcak onda sorun olmaz evvelallah da kurege hergun maşallah desek iyi olurFırının sıcaklığına.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fırın sıcak onda sorun olmaz evvelallah da kurege hergun maşallah desek iyi olurFırının sıcaklığına.
Sen neden acıkınca şeker yiyorsun? Kuruyemişin, meyvenin, sebzenin falan suyu mu çıktı? Hiç olmadı al leblebi koy kenara ondan ye.ay access sen bu menüyle nasıl yaşıyorsun ya acıkmıyor musun? çok az gibi. ama sen zaten çok yemiyorum demiştin. kızın mı var ne tatlıymış
Evet kizim var. Onun yuzunden gitti rejimjmay access sen bu menüyle nasıl yaşıyorsun ya acıkmıyor musun? çok az gibi. ama sen zaten çok yemiyorum demiştin. kızın mı var ne tatlıymış
Terbiyesiz. Al götür fırınını buradan.Fırın sıcak onda sorun olmaz evvelallah da kurege hergun maşallah desek iyi olur
çok mu oluyor 10000 adım. kaç saat? ben hiç adım sayacı kullanmadım. kaç saat ki o?Ahdhshshsh kaçamak var yarın 10.000 adım
Ben mi ben gunde 3 4 sekeri anca cayimla iciyorum la. Yemiyorum seker.Sen neden acıkınca şeker yiyorsun? Kuruyemişin, meyvenin, sebzenin falan suyu mu çıktı? Hiç olmadı al leblebi koy kenara ondan ye.
Yarin tecrübe etmiş olursunçok mu oluyor 10000 adım. kaç saat? ben hiç adım sayacı kullanmadım. kaç saat ki o?
keşke benim de kızım olsa bahanem olurdu şimdiEvet kizim var. Onun yuzunden gitti rejimjm
fırına da küreğe de maşallah rock'n'roll babyMaşallah de kızım bak nazar olursa hepinizi bulurum
Accesscigim sana demedim bebeğim. Başka bir arkadaşa dedim.Ben mi ben gunde 3 4 sekeri anca cayimla iciyorum la. Yemiyorum seker.
Burada kilo veremezsem size gelicim burada kimse beni anlamıyor tek maşallah diyen de sensinfırına da küreğe de maşallah rock'n'roll baby
Konuyu değiştirme lütfen bugün de gayet aktiftin sürekli yazdın ne ara ne oldu da yedin 1 değil 2 degil 400 kaloriiay access sen bu menüyle nasıl yaşıyorsun ya acıkmıyor musun? çok az gibi. ama sen zaten çok yemiyorum demiştin. kızın mı var ne tatlıymış
Elli saat.çok mu oluyor 10000 adım. kaç saat? ben hiç adım sayacı kullanmadım. kaç saat ki o?
valla arte alışverişe gittiğimde ghem aldığım fındıktan aliim dedim kalorisine bi baktım 100 grmı 750 kcal. ben onu bi oturuşta bitiriyorsum 150 gr olarak. geri koydum o yüzden şekerleme aldım daa az diye. hiç kalori bakmıyormuşum ben şok oldum görünceSen neden acıkınca şeker yiyorsun? Kuruyemişin, meyvenin, sebzenin falan suyu mu çıktı? Hiç olmadı al leblebi koy kenara ondan ye.
HaykırdımFırın sıcak onda sorun olmaz evvelallah da kurege hergun maşallah desek iyi olur
Yapmaz o ya. Sayaç bile indirmemiş baksana. Beni de alın dediği topigin kurallarından haberi de yok.Yarin tecrübe etmiş olursun
1.5 saati gözden çıkar
Ulan o firinla kurek sey miydi bcjxjxjFırın sıcak onda sorun olmaz evvelallah da kurege hergun maşallah desek iyi olur
2. Günde diskalifiye olmaz yaa yapar benceYapmaz o ya. Sayaç bile indirmemiş baksana. Beni de alın dediği topigin kurallarından haberi de yok.
Ne zannettin kissssimUlan o firinla kurek sey miydi bcjxjxj
AhahahaUlan o firinla kurek sey miydi bcjxjxj