- 22 Haziran 2020
- 302
- 1.775
Ay bendegidelimkaptan dan çok korktum dağ bayır aşarken 1 günde 30.000 mi atmıştın ne yapmıştın maşallah gidelimkaptan E şimdi kış geldi darısı ilkbahara dimi var daha
Evet evet onuda takip ediyordum iyiki bi gün gitdi sadece yoksa birinci falan olamazdım
Sormadüşünsene her gün öyle. Adım atarken ağlanır ahahha
Ya ben ilkbahar dedim de yazın yürümesi daha iyidirgidelimkaptan baharda yürümeyin diyor bilim adamları
AA böyle şeyler söylemiyoruzHayırlı sabahlar mutlu pazarlar
Canlarım siz bol bol yiyin için hemi zahmet etmeyin güzel.beslenmek için spor için falan Ben sizin yerinizede yaparim
Ben evde fazla adım atamadığım içim onu da ekliyorum. Bakarsanız bazen 1.400 adım atmışım. Leslie evde yürüyüş demek oda zaten kabul. Herkesin dışarı çıkma imkanı yok özellikle ev hanımları için. Ama her gün dışarıda düzenli yürüyorum uzun uzun sporlar yapıyorum diyenlerimiz grubun nabzına göre evi saymasalar daha iyi.
İşin şakası tabi imreniyoruz destekliyoruzYazın çok sıcak olduğu dönemler hariç her zamana yürürüm. Özellikle bahar yürüyüşleri en en güzeli.
Haftada 6 gün işe gitmesem de keşke hep yürüsem
Teşekkür ederim espilotaChocolita analizlerinle bu grubu çok güzel yönetiyorsun ellerine emeğine sağlık
Ben adım yarışından ayrılıyorum hesaplamak zor geldi bu aralar biraz yoğunm sadece 10 bin adımı her gün tamamlamaya çalışıyorum
Hayırlı sabahlar mutlu pazarlar
Canlarım siz bol bol yiyin için hemi zahmet etmeyin güzel.beslenmek için spor için falan Ben sizin yerinizede yaparim
Ne kadar da düşüncelisinizzkahvaltımı yaptım ev işini bitirip güzel popolu abla eşliğinde bende cardio yapacağım ama sen geçen hafta çok yoruldun bu hafta dinlen
Çok teşekkürler canımGünaydın. İyi pazarlar. Aramızda öğretmen varsa öğretmenler gününü kutluyorum
Ben de sadece yürüyüş olarak ekliyorum, ama bazılarının akıllı saatleri var ve spor yaparken veya hareket halindeyken sayıyor haliyle acaba onuda mı dahil ediyorlar diye sormak istedim kimse yanlış anlamasın lütfen. Kimin nasıl kolayına geliyorsa öyle olması lazım zatenBen evde fazla adım atamadığım içim onu da ekliyorum. Bakarsanız bazen 1.400 adım atmışım. Leslie evde yürüyüş demek oda zaten kabul. Herkesin dışarı çıkma imkanı yok özellikle ev hanımları için. Ama her gün dışarıda düzenli yürüyorum uzun uzun sporlar yapıyorum diyenlerimiz grubun nabzına göre evi saymasalar daha iyi.
Ay üstüme yok ince düşünmekte çokom mütevazi olamicamNe kadar da düşüncelisinizz
Yok canım sorduğun iyi oldu. Yürüyüş amacıyla atılmayan adımlar çok amaca hizmet etmiyor zaten. Tabi günlük kardiyo rutini dışarı yürüyüşü olmayan ev hanımları için durum farklı. Bu konuda herkes kendi adaletini sağlarsa sıkıntı olmazÇok teşekkürler canım
Ben de sadece yürüyüş olarak ekliyorum, ama bazılarının akıllı saatleri var ve spor yaparken veya hareket halindeyken sayıyor haliyle acaba onuda mı dahil ediyorlar diye sormak istedim kimse yanlış anlamasın lütfen. Kimin nasıl kolayına geliyorsa öyle olması lazım zaten
Ay canım gözlerim yaşardı beni bu kadar düşünmenekahvaltımı yaptım ev işini bitirip güzel popolu abla eşliğinde bende cardio yapacağım ama sen geçen hafta çok yoruldun bu hafta dinlen
Vallahi şimdi benim 2 tane akıllı saatim var amma velakin herkeste bu düşünce var akıllı saatler elini sallasan sayıyor diye evet kalitesiz olanların kalibre ayarindan dolayı böyle olanlar var benim saatim.oyle el kol sallayınca saymıyor nabzı algıladığı için belirli bir nabiz altınida saymıyor gerek olursa bunu video ilede gösterebilirim:)Çok teşekkürler canım
Ben de sadece yürüyüş olarak ekliyorum, ama bazılarının akıllı saatleri var ve spor yaparken veya hareket halindeyken sayıyor haliyle acaba onuda mı dahil ediyorlar diye sormak istedim kimse yanlış anlamasın lütfen. Kimin nasıl kolayına geliyorsa öyle olması lazım zaten
Yaa ne kadarda düşünceli bi arkadaşHayırlı sabahlar mutlu pazarlar
Geçen hafta sormuştum ama adimlarima videolar dahil oluyor benim bu sorun olmaz demiştiniz ama yinede haksızlık olmaması adına bir daha sorayım çünkü videoların bazıları adımlı cardiyo videosu bazısı hitYok canım sorduğun iyi oldu. Yürüyüş amacıyla atılmayan adımlar çok amaca hizmet etmiyor zaten. Tabi günlük kardiyo rutini dışarı yürüyüşü olmayan ev hanımları için durum farklı. Bu konuda herkes kendi adaletini sağlarsa sıkıntı olmaz
Ben sadece yürüyüş yaparkenki adımları atdım günlük adımlarım yok
Videolarda sorun yok ki denp spora dahilGeçen hafta sormuştum ama adimlarima videolar dahil oluyor benim bu sorun olmaz demiştiniz ama yinede haksızlık olmaması adına bir daha sorayım çünkü videoların bazıları adımlı cardiyo videosu bazısı hit
Tamam o zamanVideolarda sorun yok ki denp spora dahil