Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ay bende gidelimkaptan dan çok korktum dağ bayır aşarken 1 günde 30.000 mi atmıştın ne yapmıştın maşallah gidelimkaptan E şimdi kış geldi darısı ilkbahara dimi var daha

Evet evet onuda takip ediyordum iyiki bi gün gitdi sadece yoksa birinci falan olamazdım

Trekkinge ayda bir kez gidebiliyorum sonraki yürüyüşüm 30 kasımda Bursa’da olacak tahmini 32 bin adım atacağım

3 3R1Z Birkaç haftadır belimi sakatladım koşuya çıkamadım ama artık efsane geri dönüyor. Bence korkmaya devam edin

Sorma düşünsene her gün öyle. Adım atarken ağlanır ahahha
Ya ben ilkbahar dedim de yazın yürümesi daha iyidir gidelimkaptan baharda yürümeyin diyor bilim adamları

Yazın çok sıcak olduğu dönemler hariç her zamana yürürüm. Özellikle bahar yürüyüşleri en en güzeli.
Haftada 6 gün işe gitmesem de keşke hep yürüsem

Geçmiş olsun canım

Ben evde fazla adım atamadığım içim onu da ekliyorum. Bakarsanız bazen 1.400 adım atmışım. Leslie evde yürüyüş demek oda zaten kabul. Herkesin dışarı çıkma imkanı yok özellikle ev hanımları için. Ama her gün dışarıda düzenli yürüyorum uzun uzun sporlar yapıyorum diyenlerimiz grubun nabzına göre evi saymasalar daha iyi.
3 3R1Z spor harici saymış mesela 90.000 adımla 1. Lik gayet iyi skor. Bizim içinde ulaşılmaz değil
Yazın çok sıcak olduğu dönemler hariç her zamana yürürüm. Özellikle bahar yürüyüşleri en en güzeli.
Haftada 6 gün işe gitmesem de keşke hep yürüsem
İşin şakası tabi imreniyoruz destekliyoruz önceden bende ne yürüyüşler yapardım. İmkanım da yoktu Miraç bebekti. Eşim işe gitmeden önce 7 de uyanırdım ki bebiş evde yalnız kalmasın. Eşim işe çıkmadan dönmüş olurdum. O zaman kışın başlamıştım yürüyüşe. Tam bu zamanlar 2019 Aralık ayı
Teşekkür ederim espilota
Tamamdır ne zaman istersen dönebilirsin yarışlara

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar mutlu pazarlar
Canlarım siz bol bol yiyin için hemi zahmet etmeyin güzel.beslenmek için spor için falan Ben sizin yerinizede yaparim
kahvaltımı yaptım ev işini bitirip güzel popolu abla eşliğinde bende cardio yapacağım ama sen geçen hafta çok yoruldun bu hafta dinlen

Günaydın. İyi pazarlar. Aramızda öğretmen varsa öğretmenler gününü kutluyorum
Çok teşekkürler canım
Ben de sadece yürüyüş olarak ekliyorum, ama bazılarının akıllı saatleri var ve spor yaparken veya hareket halindeyken sayıyor haliyle acaba onuda mı dahil ediyorlar diye sormak istedim kimse yanlış anlamasın lütfen. Kimin nasıl kolayına geliyorsa öyle olması lazım zaten

Yok canım sorduğun iyi oldu. Yürüyüş amacıyla atılmayan adımlar çok amaca hizmet etmiyor zaten. Tabi günlük kardiyo rutini dışarı yürüyüşü olmayan ev hanımları için durum farklı. Bu konuda herkes kendi adaletini sağlarsa sıkıntı olmaz

Ben geçen hafta yümemiştim kii bugünden başlicam yürümeyeee

kahvaltımı yaptım ev işini bitirip güzel popolu abla eşliğinde bende cardio yapacağım ama sen geçen hafta çok yoruldun bu hafta dinlen
Ay canım gözlerim yaşardı beni bu kadar düşünmene
Vallahi şimdi benim 2 tane akıllı saatim var amma velakin herkeste bu düşünce var akıllı saatler elini sallasan sayıyor diye evet kalitesiz olanların kalibre ayarindan dolayı böyle olanlar var benim saatim.oyle el kol sallayınca saymıyor nabzı algıladığı için belirli bir nabiz altınida saymıyor gerek olursa bunu video ilede gösterebilirim:)
Sürekli telefonu cebimde taşıma şansım yok çünkü dışarıda çarşafı şerif giyiyorum telefon hep çantamda ve çantada saymıyor acikcasi evdede videoları telefondan bakarak yapıyorum ama vicdanen rahatım çünkü kul görmezse Allah görüyor kendi adıma soyleyeyim dedim

Geçen hafta sormuştum ama adimlarima videolar dahil oluyor benim bu sorun olmaz demiştiniz ama yinede haksızlık olmaması adına bir daha sorayım çünkü videoların bazıları adımlı cardiyo videosu bazısı hit

Ben sadece yürüyüş yaparkenki adımları atdım günlük adımlarım yok

Doğrusu bu zaten günlük gelir geçer adımların kalori yakma etkisiyle ısınıp yapılmış sporların, yürüyüşün etkisi aynı değil.

Bir de şöyle bir durum var bunca işin gücün içinde ev hanımı çalışan hanım olarak bunu yapmaya çalışıyoruz.
Bazen vakit ayıramıyoruz bu durumda da günlük koşturmamız yaptığımız her şey boşa gidiyor gibi oluyor.

Yani gerçekten boşa olan wc den mutfağa gitmeleri saymıyorsak günlük seri olan hareketimiz toplama girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…