Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Sen bilirsin bonus böyle şeyleri dün de demiştin ama ben aslında bir kaç aydır diyetteyim ve kilo veremiyorum yani max 60 59a iniyorum sonra kalıyor öyle. acaba gerçekten böyle aralıklı oruç gibi şeyler mi denesem hiç bir fikrim yok. aslında tabloya yaş yazalım derken de onu kasdetmiştim yani menülere bakıyorum gerçekten yanlış yaptığım bir şey de yok aceba yaştan dolayı mı kilo veremiyorum caloriyi azaltmam mı gerekiyor anlamıyorum. ben diğer gruplarda yaşın da tabloya yazıldığını gördüm bence çok mantıklı çünkü metabolizmalar farklı.=( Chocolita Chocolita şaka maka moralim bozuldu ya bu sabah tartıldım 100 gram almışım düne göre:110::110:

Sen bilirsin derken benim üstün bir bilgim yok diyetle çok uğraştım çok dr denemiş oldum. Burda uzun yıllardır bulunduğum için çok kilo verene şahit oldum çok şey öğrendim.
Bir diyetisyenin bana ne vereceğini ezbere biliyorum artık.

Aşağıda arkadaşımız demiş ya az yiyip bünyeyi kıtlığa sokuyormusun diye o çok doğru. Bizim grubumuzda bir arkadaşımız böyle az yiyordu ben uyardım artırdı ve o hafta eksi görmeye başladı.
Diyet = az yemek değil sadece.

Bu arada yaş deyip durma lütfen. Yaş 50 üstünde menapoz başlamışsa ona bağlı belki bazı hormonsal zorluklar olursa bilmem de genç yaşta da şeker insülin problemleri oluyor.

Spor yapıyor musun aylardır? İnsulin direnci baktirdin mı? Beslenmene dikkat ediyor musun? Çok az yiyip bedenini kıtlığa sokmamaya gayret ediyor musun? Öyle olursa yediğini depolar çünkü. Nasıl beslenmen gerektiği konusunda araştırma okuma yapıyor musun? Bunlar daha önemli başkasının senin yaşında ne yediğinden. Metabolizma yaşa bakmaz, kişinin bedenine bakar.

Kolay gelsin 🌼 ben çalışmadığım halde çok yoruluyorum Allah yardımcın olsun
teşekkürler

Annemin listesi
*3u1 arada Nescafe içme
Ekmek yeme
Cips ve çikolata yeme 🙋🏻‍♀️
güzelmiş
Akşama ne hazırlayacaksınız 😻
bol mor lahanalı kısır düşünüyorum
Oglannin sınıfını ısınma hareketi yapmadan şınav çektirmiş öğretmen bizim oğlan da kolundan ses gelip düşmüs eve geldi ağlayarak acillerdeydim şükür kırık çatlak vs yok :dua: menüyü bozma yok devam

Dünden kalan bamya öğlen yemeğim oldu :KK45:
geçmiş olsun
Evet 12. Gün vefat etti babası
Eşimin iş yeri servisinj şoförüydu

Zaten ambulansa konulurken kalbi durmuş ümit yoktu ama insan işte bir acaba diye umitleniyor :KK43: aradım arkadaşım açmadı yarın nasipse gideceğim yanına
allah rahmet eylesin. başınız sağolsun
Valla kimseyi dengeleyemem. Ben ayda iki kilo veriririm diyetle sporla, bir başkası dört kilo verir. Kilo veremeyen atılacak ona göre spor yapın.
inşallah ayda 2 kilo hedef şimdilik. toplamda 5 kg. çok motiveyim. inş. böyle gider.
Kızlar ben menümu paylaşayım akşam giremem belki
Sabah omlet bi ufak peynir 1dilim tm bugday ekmegi domates biber yesillik yesil cay

Oglen sade Türk kahvesi bi avuç findik 2 gun kurusu

Akşam kabak yogurtlamasi salata

Sonra kiraz saplı çay icerim
Su 4lt bulur yatana kadar
Spor 30dk leslie
80 yarım mekik
20 alt karın hareketi
20 kalca hareketi
30sn plank
Chocolita Chocolita
iyi spor yapmışsınız.süper.

Evet arkadaşlar 3 günlük sünnetli bebemle yemek yapamadığım için kaldım dışarı yemeğine e ben şimdi ne sipariş vericem Üf hersey çok kalorili 😪

Lahmacun dürümlere göre daha hafif.
Lavaşsız çiğköfte olabilir.

Ya da bir soğanlı yumurta yap kendine

Ben bugün erken yedim bur çılgınlık yapıp 🤪
Sabah klasik diyet kahvaltı 1 dilim tam buğday ekmeği yumurta sogus sebze peynir

Arada 1 elma yedim tarçın serpip😋
Kahve yesilcay içtim

Akşam
5 köfte 4 yk boll domatesli biberli bulgur pilavı
Yesil salata

Aksam duruma göre tarçınlı süt yada havuç salatalik falan kemirebilirim cok acıkırsam spor henüz yok akşam yapcam
Chocolita Chocolita

X