Tamam hadi bak hazırlan bu hafta ikimiz yarisiyoruz agxgxgdhsüper olur cemosum gerçekten bi silkelenmeye ihtiyacım var bu hafta
kötü bi hafta geçiriyorum biraz olsun motivasyon olur yarışmak
Yok yok bambaskalar sanırım senin eşinden benim annemin köyüne yakın oslem ..mesela benim bı komşum var Manyas tan bizimkilerle alakası yok Yöre Yöre degisiyorAyyy evet.
Geçen bassagligina geldiler sofra örtüsünü istedi. Hiç bolesini görmemiş.
Ne zaman gelseler istiyorlar kız.
Bir de bunlari getiren kişi arkadaşımın annesi.Akraba falan değil yani.
Diğer taraf hep yeme içme günü beleşe getirme peşinde.
Aslında çok yakın mesafeler aynı coğrafya ama çok farklılar.
Oslem ben karniyariklik kızartıp dolaba atıyorumKızlar bana 10 kilo patlıcan geldi.
Ne yapayım bunlarla ?burada hamarat cok
İlk defa gördüm bunuŞu videodan dolayı yazdım onu
Yaa çok tuhaf sofra örtüsü istemek nedir yaaAyyy evet.
Geçen bassagligina geldiler sofra örtüsünü istedi. Hiç bolesini görmemiş.
Ne zaman gelseler istiyorlar kız.
Bir de bunlari getiren kişi arkadaşımın annesi.Akraba falan değil yani.
Diğer taraf hep yeme içme günü beleşe getirme peşinde.
Aslında çok yakın mesafeler aynı coğrafya ama çok farklılar.
Haklısın canım seni de yoruyorum yoğunluktan unutuyorum inan dün de diyet beslendim su 2 litrenin üstü içiyorum muhakkak reglden ötürü spor yapmak istemedi canım
Aman nolacak çalıcım isim ne ben burdayım zatenHaklısın canım seni de yoruyorum yoğunluktan unutuyorum inan dün de diyet beslendim su 2 litrenin üstü içiyorum muhakkak reglden ötürü spor yapmak istemedi canım
Filtre kahve seviyorsanız al.Yaa markete filtre kahve makinası geliyomus alsam mı
Kahve öğütücü falan hepsi geliyomus
Devam ya cidden bırakmak yok zorlanıyorum ama alışacağımAman nolacak çalıcım isim ne ben burdayım zaten
Geçen hafta güzel kilo vermişsin devam et bende regl oldum koltuktan kalkamıyorum çok haklısın
Sütlü filtre kahve seviyorum sadece ben bana Özel olacak evde kimse icmiyo zatenFiltre kahve seviyorsanız al.
Saatten ben egzersiz açıp yapıyorum 90 dk orda da görünürAdım süresi evde egzersize çevrilir. 10.000 adım aşağı yukarı 1.30 saat eder. Bu da cezanin egzersize çevrilmis süresidir. 45 dk Leslie ya da farklı bir egzersiz, 45 dk Eliptik yapabilirsin. Eliptik olduğu için foto isteme şansımız var bu yüzden senden de eliptik fotosu alırızen iyisi hiç cezaya kalmamak
Al al. Keyif önemli bir şey. Kendine bir güzellik yapmış olursun.Sütlü filtre kahve seviyorum sadece ben bana Özel olacak evde kimse icmiyo zaten
tamam o iş bende bu hafta 56 yı görüyoruzTamam hadi bak hazırlan bu hafta ikimiz yarisiyoruz agxgxgdh
Ben regl oldum şişkinlik gider ağrım var diye yiyemedim ahxhxhhx
Çok çalışman lazım
Yaaa korkutma hemen bende kendime geleyim detoks falan yaparım agzhxggxtamam o iş bende bu hafta 56 yı görüyoruzyani ben görücem seni bilmem
biz bu gazla haftaya 55 bile görürüzYaaa korkutma hemen bende kendime geleyim detoks falan yaparım agzhxggx
Ben yicem sende ye zggxgxgxhbiz bu gazla haftaya 55 bile görürüzakşama yemek yemiyorum tutmayın beni
Karikatür paylaşımı yasak. Sil istersen vakti dolmadan.İyi akşamlar.