- 25 Temmuz 2013
- 12.792
- 52.300
İyi gidiyor Oksijensizsu Sen de harikasın gördüğüm kadarıyla Hepimiz bomba gibiyiz. ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana saçma geldi. Ben 30 yaşındayım e beslenmem bu şekilde. Başkası 40 yaşında bu şekilde. Yani beslenme tarzımızı değiştirecek miyiz yaşları yazınca anlamadımarkadaşlar söylediğim şey neden görmezden geniniyor gerçekten anlamış değilim yaşlarımızı neden yazmadığımızı biri açıklayabilir mi bana. yani mantıksız mı söylediğim en azından bunu söyledin. yaş menüler konusunda metabolizma açısından önemsiz mi yani ben mi saçma düşünüyorum anlamadım. diyetisyene gidilince bile ilk sorulan şey yaşınız kaç
Yaşları yazınca menülere faydası ne olacak? Önemli olan bu. Sadece yazmış olacağız.arkadaşlar söylediğim şey neden görmezden geniniyor gerçekten anlamış değilim yaşlarımızı neden yazmadığımızı biri açıklayabilir mi bana. yani mantıksız mı söylediğim en azından bunu söyledin. yaş menüler konusunda metabolizma açısından önemsiz mi yani ben mi saçma düşünüyorum anlamadım. diyetisyene gidilince bile ilk sorulan şey yaşınız kaç
Yani sanki yaşları yazınca herkese menü çıkarıp sen şunu yiyeceksin sen bunu diyecekmişiz gibi.Bana saçma geldi. Ben 30 yaşındayım e beslenmem bu şekilde. Başkası 40 yaşında bu şekilde. Yani beslenme tarzımızı değiştirecek miyiz yaşları yazınca anlamadım
hayır menüleri örnek alıyoruz ya birbirimizin yanlış kişiyi örnek almayalım. metabolizma etkileniyor yaşa göre hepiniz gençsiniz galba o yüzden mi saçma geldi söyeldiğim anlamadım ki: Dbenim yaşıma gelince anlarsınız ne diyim o zaman sustumYani sanki yaşları yazınca herkese menü çıkarıp sen şunu yiyeceksin sen bunu diyecekmişiz gibi.
Yani ben zaten seçiciyim kimsenin menüsüne bakıp feyz almamYani sanki yaşları yazınca herkese menü çıkarıp sen şunu yiyeceksin sen bunu diyecekmişiz gibi.
Fazla almamıssin bak 200 Gram almışsınMerhaba Chocolita bu sabah kilomu paylaştım.
benim kopya çekmeye ihtiyacım var işte ondan çünkü takılı plak gibi gram gitmiyor kilomdan aylardırYani ben zaten seçiciyim kimsenin menüsüne bakıp feyz almam
Kendi adıma konuşayım kimsenin menüsünü örnek almıyorum. Kendi ihtiyaclarima göre besleniyorum. Bedenimin ne kadar proteine ne kadar karbonhidrata ihtiyacı var diye bakıyorum.hayır menüleri örnek alıyoruz ya birbirimizin yanlış kişiyi örnek almayalım. metabolizma etkileniyor yaşa göre hepiniz gençsiniz galba o yüzden mi saçma geldi söyeldiğim anlamadım ki: Dbenim yaşıma gelince anlarsınız ne diyim o zaman sustum
Insulin direnci baktirdin mi?arkadaşlar yaş yazmayacaksak menü değerlendirmesi yapmanın da bir anlamı yok. neye göre kime göre yapıyoruz değerlendirmeyi? her yaşın metabolizbası farklıdır. ben 20li yaşlarımda abur cuburla beslenip kilo veriyordum. ama 30umdan sonra her şey değişti şimdi abur cubur hiç yemediğim halde kilo veremiyorum.
Spor yapıyor musun aylardır? İnsulin direnci baktirdin mı? Beslenmene dikkat ediyor musun? Çok az yiyip bedenini kıtlığa sokmamaya gayret ediyor musun? Öyle olursa yediğini depolar çünkü. Nasıl beslenmen gerektiği konusunda araştırma okuma yapıyor musun? Bunlar daha önemli başkasının senin yaşında ne yediğinden. Metabolizma yaşa bakmaz, kişinin bedenine bakar.benim kopya çekmeye ihtiyacım var işte ondan çünkü takılı plak gibi gram gitmiyor kilomdan aylardır
Sen kac yasindasin kihayır menüleri örnek alıyoruz ya birbirimizin yanlış kişiyi örnek almayalım. metabolizma etkileniyor yaşa göre hepiniz gençsiniz galba o yüzden mi saçma geldi söyeldiğim anlamadım ki: Dbenim yaşıma gelince anlarsınız ne diyim o zaman sustum
İnşallah ya orada da sırf egzersiz paylaşırız hatta yenisine ne gerek var burada yaparız görülsün neler başarmisizİnşallah şurda hepimız fitleşmiş olarak farklı bır topic acarız
Görmezden gelinmedi aslında metabolizma konusunda evet önemli ama, listeye alınmasının bir artısı yok dedikleri gibi. Herkesin diyet listesi kendisine göredir bizler de uzman değiliz ki. Bende bir ara cemosun listesini almıştım ama iki kere uygulamaya çalıştım sonra kendi yolumdan devam ettim. Siz de size ne yarar ne yaramaz bilirsiniz.arkadaşlar söylediğim şey neden görmezden geniniyor gerçekten anlamış değilim yaşlarımızı neden yazmadığımızı biri açıklayabilir mi bana. yani mantıksız mı söylediğim en azından bunu söyledin. yaş menüler konusunda metabolizma açısından önemsiz mi yani ben mi saçma düşünüyorum anlamadım. diyetisyene gidilince bile ilk sorulan şey yaşınız kaç
Kız haftalık tartılacağız günlük değil. böyle yaparsan üzülürsün, motivasyonun düşer. Bugün eksi görürsün yarın bir bakarsın artı çıktın. Su kaybınla ilgili çünkü günlük değişiklikler.Zayiflamisim kayda gecsin lutfen
Aman bi ben ornek aliyorum onu da alamadim. Cikti alamadigindan cucuk kadar yaziyi okuyamadigim icjn bcbcjchhayır menüleri örnek alıyoruz ya birbirimizin yanlış kişiyi örnek almayalım. metabolizma etkileniyor yaşa göre hepiniz gençsiniz galba o yüzden mi saçma geldi söyeldiğim anlamadım ki: Dbenim yaşıma gelince anlarsınız ne diyim o zaman sustum
Ay geri aliyorum silin kaydimi bxbxbxbKız haftalık tartılacağız günlük değil. böyle yaparsan üzülürsün, motivasyonun düşer. Bugün eksi görürsün yarın bir bakarsın artı çıktın. Su kaybınla ilgili çünkü günlük değişiklikler.
Kuzum sen kan tahlili yaptirdin mi yakinlarda?benim kopya çekmeye ihtiyacım var işte ondan çünkü takılı plak gibi gram gitmiyor kilomdan aylardır