Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

arkadaşlar söylediğim şey neden görmezden geniniyor gerçekten anlamış değilim yaşlarımızı neden yazmadığımızı biri açıklayabilir mi bana. yani mantıksız mı söylediğim en azından bunu söyledin. yaş menüler konusunda metabolizma açısından önemsiz mi yani ben mi saçma düşünüyorum anlamadım. diyetisyene gidilince bile ilk sorulan şey yaşınız kaç:KK70:

arkadaşlar söylediğim şey neden görmezden geniniyor gerçekten anlamış değilim yaşlarımızı neden yazmadığımızı biri açıklayabilir mi bana. yani mantıksız mı söylediğim en azından bunu söyledin. yaş menüler konusunda metabolizma açısından önemsiz mi yani ben mi saçma düşünüyorum anlamadım. diyetisyene gidilince bile ilk sorulan şey yaşınız kaç:KK70:
Bana saçma geldi. Ben 30 yaşındayım e beslenmem bu şekilde. Başkası 40 yaşında bu şekilde. Yani beslenme tarzımızı değiştirecek miyiz yaşları yazınca anlamadım

Yaşları yazınca menülere faydası ne olacak? Önemli olan bu. Sadece yazmış olacağız.

Bana saçma geldi. Ben 30 yaşındayım e beslenmem bu şekilde. Başkası 40 yaşında bu şekilde. Yani beslenme tarzımızı değiştirecek miyiz yaşları yazınca anlamadım
Yani sanki yaşları yazınca herkese menü çıkarıp sen şunu yiyeceksin sen bunu diyecekmişiz gibi.

Yani sanki yaşları yazınca herkese menü çıkarıp sen şunu yiyeceksin sen bunu diyecekmişiz gibi.
hayır menüleri örnek alıyoruz ya birbirimizin yanlış kişiyi örnek almayalım. metabolizma etkileniyor yaşa göre hepiniz gençsiniz galba o yüzden mi saçma geldi söyeldiğim anlamadım ki: Dbenim yaşıma gelince anlarsınız ne diyim o zaman sustum:KK54:

hayır menüleri örnek alıyoruz ya birbirimizin yanlış kişiyi örnek almayalım. metabolizma etkileniyor yaşa göre hepiniz gençsiniz galba o yüzden mi saçma geldi söyeldiğim anlamadım ki: Dbenim yaşıma gelince anlarsınız ne diyim o zaman sustum:KK54:
Kendi adıma konuşayım kimsenin menüsünü örnek almıyorum. Kendi ihtiyaclarima göre besleniyorum. Bedenimin ne kadar proteine ne kadar karbonhidrata ihtiyacı var diye bakıyorum.
O sebeple bana saçma geldi yaş yazmak istemen.
Listeden yaşa bakıp da aa benimle aynı yaşta şunu yemiş ben de yiyeyim demem. Ya da mesela aşırı düşük kalorili beslenenler var. Uyarıyorum görürsem. Örnek almıyorum.

arkadaşlar yaş yazmayacaksak menü değerlendirmesi yapmanın da bir anlamı yok. neye göre kime göre yapıyoruz değerlendirmeyi? her yaşın metabolizbası farklıdır. ben 20li yaşlarımda abur cuburla beslenip kilo veriyordum. ama 30umdan sonra her şey değişti şimdi abur cubur hiç yemediğim halde kilo veremiyorum.
Insulin direnci baktirdin mi?

Chocolita Chocolita
20230919_110216.jpg

benim kopya çekmeye ihtiyacım var işte ondan😂😂😂 çünkü takılı plak gibi gram gitmiyor kilomdan aylardır
Spor yapıyor musun aylardır? İnsulin direnci baktirdin mı? Beslenmene dikkat ediyor musun? Çok az yiyip bedenini kıtlığa sokmamaya gayret ediyor musun? Öyle olursa yediğini depolar çünkü. Nasıl beslenmen gerektiği konusunda araştırma okuma yapıyor musun? Bunlar daha önemli başkasının senin yaşında ne yediğinden. Metabolizma yaşa bakmaz, kişinin bedenine bakar.

İnşallah şurda hepimız fitleşmiş olarak farklı bır topic acarız😄
İnşallah ya orada da sırf egzersiz paylaşırız 🤗 hatta yenisine ne gerek var burada yaparız görülsün neler başarmisiz
Görmezden gelinmedi aslında metabolizma konusunda evet önemli ama, listeye alınmasının bir artısı yok dedikleri gibi. Herkesin diyet listesi kendisine göredir bizler de uzman değiliz ki. Bende bir ara cemosun listesini almıştım ama iki kere uygulamaya çalıştım sonra kendi yolumdan devam ettim. Siz de size ne yarar ne yaramaz bilirsiniz.

Aman bi ben ornek aliyorum onu da alamadim. Cikti alamadigindan cucuk kadar yaziyi okuyamadigim icjn bcbcjch

X