Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Isteyken daha rahat olacagimdan o kadar eminim ki Surekli hareket halinde olan bir kizim var cunku

Hosbulduk kuzuum cok sevinirim hep birlikte zayiflamak daha keyifli olacak

Isteyken daha rahat olacagimdan o kadar eminim ki Surekli hareket halinde olan bir kizim var cunku
Bu kızlara noldu yahu. 16 aylık benimkide kanepe masa tepelerinde geziyor. Aşırı ama aşırı hareketli kendi iş yerimiz var anneme bırakıp gidemiyorum kadın bakamaz diye

Hosbulduk canım Ay bir anlasam folik asit bebeleri diye boşuna demiyorlar
Kesinlikle yaa. Bilmiyorum etrafımda çok çocuk var kuzenlerin falan sülalecek benim kıza şaşkınız nasıl hareketli diye. Gören diyor 2 erkek çocuğa bedel bu diyorum sen kız çocuğusun az otur yok nerde

Merhabalar Cemoos Chocolita
Sabah:
* 1 bardak limonlu su ile güne başladım.
*2 ince dilim beyaz peynir
*6 yeşil zeytin
*domates
*salatalık
*1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
Ara öğünde,
*1 kase yoğurt
*2 mandalina yedim.
Öğleden sonra,
*2 ceviz içi yedim.
*1 bardak süt içtim.
Akşamyemeğinde,
*1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası içtim.
**
*Su:3 lt
*Egzersiz:5108 adım
İyi geceler.
İşe gitmek için sabahları 7:15 gibi evden çıkmam gerekiyor. Mecburen 7:00'de uyandıktan 5 dk. sonra, sabah erken tartılıyor ve o sonucu bildirebiliyorum.
Uyandıktan hemen 5 dk. sonra tartılırsam ödem olur mu Chocolita
Gerçi başka seçeneğim de yok gibi.

Eklentiler

• 20231001_215903.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 13
Canım sen Türkiye’de misin mandalinalar ekşi dimi daha canım çekmişti ama çok ekşidir diye almamıştm

Afiyet olsun olsun ona yapacak bir şey yok canım uyandıktan sonra bir iki dolanıp wc çıkışı tartılabilirsin. Sabah tartı fotosuna yüzde eklemeyi unutmayalım

Ben bugün akşama kadar diyet beslendim takı eşimin marketten aldıklarını çıkarana kadar suyu içtim hatta kiraz sapi bile içmiştim ...yarın adaya veda eden ben olabilirim inşallah iyi sonuç çıkar
Oğlanın nakil işlerini halledip öyle geleceğim tartı için olabildiğince ekşi gelmeye çalışacağım ne kadar eksilir bilemedim

Aksama kadar derken yine kaçamak deme bak seni bu sefer süründürürmekle kalmam

İnşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…