- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.255
Isteyken daha rahat olacagimdan o kadar eminim kiYa biz sabah öğlen falan da yazıyoruz ama en son toplu olması daha kolay oluyo takip için.
Sen gün içinde yazmak istersen yaz nasıl kolay olacaksa.
Ama hem çocuk hem iş sana zor olmaz inşallah ben zorlanıyorum da agsvgdg
Hosbulduk kuzuumMerhababugün Cemoos sayesinde kazandığımız ödülü kullanmayıp daha doğrusu dayanamayıp menü bildirimimi yazmaya niyet ettim canıım MissPeaceful hoşgeldin aramıza burada çok tatlı insanlarla kilo vereceğimize eminim
Kahvaltı ; 4-5 kaşık menemen , bir dilim peynir, bir dilim ekmek , bir salatalık ve çay
Ara öğün; Türk kahvesi , maden suyu
Akşam yemeği ; Dört-beş adet elma dilim patates , bir dilim tavuk fileto , üç kaçık bulgur pilavı , ayran
Akşam ara öğün ; Çay, kiraz sapı hibisküs çayı, herby fit tea ve su
Su; 2 litre
Adım; 5400 adım ve ev temizliği
Cemoos Chocolita
İşte o hareket diyetteyken daha faydalı olacaktiIsteyken daha rahat olacagimdan o kadar eminim kiSurekli hareket halinde olan bir kizim var cunku
Hoş geldinMerhabaa, iyi aksamlarDevitamini tatlim haber verdigi icin buradayiim. Bende cook zayiflamak istiyorum acaba bende katilabilir miyim ki
Bu kızlara noldu yahu. 16 aylık benimkide kanepe masa tepelerinde geziyor. Aşırı ama aşırı hareketliIsteyken daha rahat olacagimdan o kadar eminim kiSurekli hareket halinde olan bir kizim var cunku
Ben o açığı gunluk sporlarla yürüyüşlerle kapatırımm inşİşte o hareket diyetteyken daha faydalı olacakti
Hosbulduk canımBu kızlara noldu yahu. 16 aylık benimkide kanepe masa tepelerinde geziyor. Aşırı ama aşırı hareketlikendi iş yerimiz var anneme bırakıp gidemiyorum kadın bakamaz diye
Kesinlikle yaa. Bilmiyorum etrafımda çok çocuk var kuzenlerin falan sülalecek benim kıza şaşkınız nasıl hareketli diye. Gören diyor 2 erkek çocuğa bedel buHosbulduk canımAy bir anlasam folik asit bebeleri diye boşuna demiyorlar
Canım sen Türkiye’de misin mandalinalar ekşi dimi daha canım çekmişti ama çok ekşidir diye almamıştmMerhabalarCemoos Chocolita
Sabah:
* 1 bardak limonlu su ile güne başladım.
*2 ince dilim beyaz peynir
*6 yeşil zeytin
*domates
*salatalık
*1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
Ara öğünde,
*1 kase yoğurt
*2 mandalina yedim.
Öğleden sonra,
*2 ceviz içi yedim.
*1 bardak süt içtim.
Akşamyemeğinde,
*1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası içtim.
**
*Su:3 lt
*Egzersiz:5108 adım
İyi geceler.
İşe gitmek için sabahları 7:15 gibi evden çıkmam gerekiyor. Mecburen 7:00'de uyandıktan 5 dk. sonra, sabah erken tartılıyor ve o sonucu bildirebiliyorum.
Uyandıktan hemen 5 dk. sonra tartılırsam ödem olur muChocolita
Gerçi başka seçeneğim de yok gibi.
HoşgeldinMerhabaa, iyi aksamlarDevitamini tatlim haber verdigi icin buradayiim. Bende cook zayiflamak istiyorum acaba bende katilabilir miyim ki
Afiyet olsunMerhabalarCemoos Chocolita
Sabah:
* 1 bardak limonlu su ile güne başladım.
*2 ince dilim beyaz peynir
*6 yeşil zeytin
*domates
*salatalık
*1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
Ara öğünde,
*1 kase yoğurt
*2 mandalina yedim.
Öğleden sonra,
*2 ceviz içi yedim.
*1 bardak süt içtim.
Akşamyemeğinde,
*1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası içtim.
**
*Su:3 lt
*Egzersiz:5108 adım
İyi geceler.
İşe gitmek için sabahları 7:15 gibi evden çıkmam gerekiyor. Mecburen 7:00'de uyandıktan 5 dk. sonra, sabah erken tartılıyor ve o sonucu bildirebiliyorum.
Uyandıktan hemen 5 dk. sonra tartılırsam ödem olur muChocolita
Gerçi başka seçeneğim de yok gibi.
Evet, Türkiye'deyim.Canım sen Türkiye’de misin mandalinalar ekşi dimi daha canım çekmişti ama çok ekşidir diye almamıştm
Tamam.Afiyet olsunolsun ona yapacak bir şey yok canım uyandıktan sonra bir iki dolanıp wc çıkışı tartılabilirsin. Sabah tartı fotosuna yüzde eklemeyi unutmayalım
Yok ya bişey olmaz canım bende alayım yarın afiyet olsun sanaEvet, Türkiye'deyim.
Mandalinalar yeşildi; ama içi ekşi değildiDevitamini
Ayy keşke adını yazmayıp, sadece meyve yazsaydım.
Teşekkür ederim.Yok ya bişey olmaz canım bende alayım yarın afiyet olsun sana
Aksama kadar derken yine kaçamak deme bak seni bu sefer süründürürmekle kalmamBen bugün akşama kadar diyet beslendim takı eşimin marketten aldıklarını çıkarana kadarsuyu içtim hatta kiraz sapi bile içmiştim ...yarın adaya veda eden ben olabilirim inşallah iyi sonuç çıkar
Oğlanın nakil işlerini halledip öyle geleceğim tartı için olabildiğince ekşi gelmeye çalışacağım ne kadar eksilir bilemedim
İnşallah canım.Ben bugün akşama kadar diyet beslendim takı eşimin marketten aldıklarını çıkarana kadarsuyu içtim hatta kiraz sapi bile içmiştim ...yarın adaya veda eden ben olabilirim inşallah iyi sonuç çıkar
Oğlanın nakil işlerini halledip öyle geleceğim tartı için olabildiğince ekşi gelmeye çalışacağım ne kadar eksilir bilemedim