Sebep oldu diyelim ama gerçekten bana da olsa bir esneklik gelirdi. Havada karada atılır çünkü 5.000. Bir de şimdi bak bana yarım saattir ayaktayim daha 3.500 adım olduUlan benim yuzumden ilk sayfadaki uyarının değişeceği hiç aklıma gelmedi işte baskasina çok gülersen gülünecek duruma düşersin
Bütün grup üyelerinin mi? Grup üyeleri deyince bir genel olduYok ya minik yüzünden değil ben dün gece menü dışı yiyince dedim beş bin adım 45 dakikada biter bu alışkanlık olur avsvhdhd
Aklımdaydı zaten.
Grup üyelerinin bir kez ceza indirimi hakkı olsun daha adil olur
Birinci grup üyelerinin vagsgshshBütün grup üyelerinin mi? Grup üyeleri deyince bir genel oldu
Hah tamam. Ay dışarıda böyle ayaklarim agrimiyordu evde niye böyle oldu. Dışarıda 10.000 attığımı anlamıyorum bileBirinci grup üyelerinin vagsgshsh
Benimde ya ben normalde dışarıda yürürken 15-16 bin atardım evde olmuyor zaten ben telefon taşımayı sevmiyorum.Hah tamam. Ay dışarıda böyle ayaklarim agrimiyordu evde niye böyle oldu. Dışarıda 10.000 attığımı anlamıyorum bile
Eşofmanın cebi yok capraz çantayla yapıyorum şu an. Eşim güldü pis. Gülsün bakalım son gülen iyi gülerBenimde ya ben normalde dışarıda yürürken 15-16 bin atardım evde olmuyor zaten ben telefon taşımayı sevmiyorum.
Akıllı saat alayım barı
Bende cepli bişey giydim de yaa telefonu yanimda taşımadan yürüyorum sonra aklıma geliyo agzhzhxhxhEşofmanın cebi yok capraz çantayla yapıyorum şu an. Eşim güldü pis. Gülsün bakalım son gülen iyi güler
Buraya yazarken de sayıyor krallık kim çıkardıysa helal olsunBende cepli bişey giydim de yaa telefonu yanimda taşımadan yürüyorum sonra aklıma geliyo agzhzhxhxh
Tamamdır.Bugün öğlen düğün vardı arkasından alışveriş derken sabah ve öğle yemeği kaçtı akşam 5te tek öğün yaptım
2 dilim ekmek
1 simit
2 dilim peynir
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
Az fırın patates
1 kaşık kadar kahvaltılık soz
5 6 zeytin
Çay
Akşam sade soda
Su 1 buçuk litre içebildim
Adım 6000