Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10000 adımı atamadım canim bugün cezamı yarın cekmemde sıkıntı yoktur ins yarın sabahtan spor + yürüyüş planlıyorum
Küçük bebeğin vardı dimi senin.10000 adımı atamadım canim bugün cezamı yarın cekmemde sıkıntı yoktur ins yarın sabahtan spor + yürüyüş planlıyorum
Malesef kactirikactirikacmaak hemdeAksama kadar derken yine kaçamak deme bak seni bu sefer süründürürmekle kalmam
Aynen küçük bebegi olanların adım cezası egzersize çevrilirKüçük bebeğin vardı dimi senin.
Normalde bir gün içinde cezayı yapıyoruz ama mazereti olan için esneklik yapıyoruz.
Yarın yeni haftaya girmis oluyoruz farkindasin dimi agsvsvgshsMalesef kactirikactirikacmaak hemde
Adımlar yarilaninca bir deli cesareti mi gelmiş 1. Grup olmanin rehaveti mi olmusMalesef kactirikactirikacmaak hemde
Evet rezil et beni tüm kk ya yaziklarim olsunYarın yeni haftaya girmis oluyoruz farkindasin dimi agsvsvgshs
Türk milleti yasaların illa bir açığını buluyorAdımlar yarilaninca bir deli cesareti mi gelmiş 1. Grup olmanin rehaveti mi olmus
Son güne yapmasa iyiymiş gece 12 de bitiyo kızım hafta yazzz minigime 10.000 bilir kişisine 10.000 temiz adım avsbxhxhhAdımlar yarilaninca bir deli cesareti mi gelmiş 1. Grup olmanin rehaveti mi olmus
12 den önce yediler amaSon güne yapmasa iyiymiş gece 12 de bitiyo kızım hafta yazzz minigime 10.000 bilir kişisine 10.000 temiz adım avsbxhxhh
5 bim olinca bir rahatlik geldi yalan değil ama kendime yaptığımı da yedikten sonra farkediyorimÖdüllerde bir değişiklik yapılacak hanımlar. 1. Olan grubun yalnızca bir kereye mahsus ceza adımları yarıya düşürülecek. Pazartesiden itibaren geçerli olacak. Miniğin son seferi oldugu için 5.000 den saydık, bilse katiyen yemezdi bildiğimden
Yeme miniğim. Çok güzelsin daha da güzel olacaksın5 bim olinca bir rahatlik geldi yalan değil ama kendime yaptığımı da yedikten sonra farkediyorim
İnşallah choco ama ilk geldiğimden daha fazla çıkarsam ekmeği kökten keseceğimYeme miniğim. Çok güzelsin daha da güzel olacaksın
Ulan benim yuzumden ilk sayfadaki uyarının değişeceği hiç aklıma gelmedi işte baskasina çok gülersen gülünecek duruma düşersinBu 5.000 rahatlığı kime gelse bir esneklik düşünür. O yüzden cemos uyardı bir guncelledik
Artı çıkarsa 10.000 cezası olacak canım mecbur. Yine 1. Grup olursanız bir kereye mahsus yarıya düşürme hakkın olacak belki bunda kullanırsın. Ama bu sefer 3 grup arasında rekabet olacakİnşallah choco ama ilk geldiğimden daha fazla çıkarsam ekmeği kökten keseceğim