- 11 Nisan 2007
- 83.073
- 482.124
Ha sabah tartı var ondan böyle dayanmaya çalışıyorsunuzDiyet beslendim. Ama tek öğün yedim gibi bişey oldu. İnşallah dayanırım sabah tartı var malum su içtim temizlik yaptım baya hareketliydim
Cemoos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha sabah tartı var ondan böyle dayanmaya çalışıyorsunuzDiyet beslendim. Ama tek öğün yedim gibi bişey oldu. İnşallah dayanırım sabah tartı var malum su içtim temizlik yaptım baya hareketliydim
Cemoos
Ne anlatıyoruz biz bonusss sabah tartı var agsgxggxHa sabah tartı var ondan böyle dayanmaya çalışıyorsunuz
Yulaf için tariflerim ektedir.
Hahahaahha eveeetHa sabah tartı var ondan böyle dayanmaya çalışıyorsunuz
Merhaba hoşgeldin aramıza.Merhabaa, iyi aksamlar Devitamini tatlim haber verdigi icin buradayiim. Bende cook zayiflamak istiyorum acaba bende katilabilir miyim ki
HosgeldinMerhabaa, iyi aksamlar Devitamini tatlim haber verdigi icin buradayiim. Bende cook zayiflamak istiyorum acaba bende katilabilir miyim ki
Hosbulduum Bizde zaten Brokiloyla sürekli diyet yapip diyet konusurduk, buraya tasimak guzel oldu Okudum kurallari umarim yanlis bisey yapmam :)Merhaba hoşgeldin aramıza.
Brokilo söylemişti senden haberimiz var.
İlk sayfayi oku burada biraz ağır ve sıkı diyet yapiyoruz.
Cezalar ve kurallar var.
Aktif olur menü ve tartı bildirimi yaparsan bence gayet başarılı oluruz
HosbulduumHosgeldin
Yaomazdin ben zaten hep uyarıyorum bişey olmaz alışırsınHosbulduum Bizde zaten Brokiloyla sürekli diyet yapip diyet konusurduk, buraya tasimak guzel oldu Okudum kurallari umarim yanlis bisey yapmam :)
Hosbulduum
Merhaba hoş geldin cemos açıklamayı yapmış zaten. İlk sayfadan detaylari öğrenebilirsinMerhabaa, iyi aksamlar Devitamini tatlim haber verdigi icin buradayiim. Bende cook zayiflamak istiyorum acaba bende katilabilir miyim ki
Yok kuzum yapmam zaten sabahın o yoğunluğunda fırsat da olmuyor genellikle öğlen eve geldiğimde kahvaltı yapıyorumSen bilirsin ben erken gidiyorum 7 de o yüzden öğlene kadar bişey yemeden bekliyorum.
Gerçi benim okul ev yakın 15 dakikalık arada eve geldim geçen hafta.
Kahvaltı yapma öğlen tartilacaksan.
Tamamdir yarin sabah boy kilo foto gonderiyorum :) Menuleri aksam bir mesajda gonderiyoruz degil mi sabah ogle aksam gbi. Aktif olmaya calisacagim benimde 1,5 yasinda kizim var haftaya da ise basliyorum. Ise baslayinca daha cok aktif olurum buyuk ihtimalYaomazdin ben zaten hep uyarıyorum bişey olmaz alışırsın
Sabah aç karna biraz kendine gelince tartil foto cek.
Boyunu ve hedeflediğin kiloyu yaz fotoyu yükle Chocolita etiketle.
Bende menü,su ve egzersiz ceza takip ediyorum
Akşamları bunları yaz beni etiketle.
Bir kaç gün aktif ol hazırla kendini diyete seni gruba alırız o zaman daha heyecanlı olur
HosbuldumMerhaba hoş geldin cemos açıklamayı yapmış zaten. İlk sayfadan detaylari öğrenebilirsin
Ya biz sabah öğlen falan da yazıyoruz ama en son toplu olması daha kolay oluyo takip için.Tamamdir yarin sabah boy kilo foto gonderiyorum :) Menuleri aksam bir mesajda gonderiyoruz degil mi sabah ogle aksam gbi. Aktif olmaya calisacagim benimde 1,5 yasinda kizim var haftaya da ise basliyorum. Ise baslayinca daha cok aktif olurum buyuk ihtimal