Geçmiş olsun canımKızlar tünaydın ben haftasonu diye iyi uyudum.
Daha kahvaltı yapmadım annem hasta olmuş hemen hazırlayayım yesin de ilaç içsin.
Sonra gelirim yine buraları boş bırakmayın agxgxggxhx
Çok geçmiş olsun.Kızlar tünaydın ben haftasonu diye iyi uyudum.
Daha kahvaltı yapmadım annem hasta olmuş hemen hazırlayayım yesin de ilaç içsin.
Sonra gelirim yine buraları boş bırakmayın agxgxggxhx
Ben hazırım merakla bekliyorumSağolun kızlar
Napiyosunuz diyet nasıl gidiyo bakın pazartesi tartı var hazır mısınız avzgzgxgxgxg
Off herkes hasta yaaaBen hazırım merakla bekliyorumcok hastayım fena grip oldum ilaç kullanmaya başladım oda şişirmez inşallah
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.Ben hazırım merakla bekliyorumcok hastayım fena grip oldum ilaç kullanmaya başladım oda şişirmez inşallah
Icmezmiyim neler içiyorum koku da cok alamıyorum yaa covidden sonra bende böyle oldu her hastalık da koku da gidiyoOff herkes hasta yaaa
Geçmiş olsun bilir bol bol sıvı biseyler iç nane limon,ıhlamur falan.
Geçmiş olsun canım ben daha yeni atlattım herkeste aynı hastalıkBen hazırım merakla bekliyorumcok hastayım fena grip oldum ilaç kullanmaya başladım oda şişirmez inşallah
Annemle benim kızda koku alamıyoruz yine mi korona olduk diye korkuyolar herkes aynı heralde.Icmezmiyim neler içiyorum koku da cok alamıyorum yaa covidden sonra bende böyle oldu her hastalık da koku da gidiyosağol cemosum
Bendeeee. Aynı valla her hastalıkta koku gidiyorIcmezmiyim neler içiyorum koku da cok alamıyorum yaa covidden sonra bende böyle oldu her hastalık da koku da gidiyosağol cemosum
Sanada geçmiş olsun mevsim geçişi olduğundan heraldeGeçmiş olsun canım ben daha yeni atlattım herkeste aynı hastalık
Geçmiş olsun onlara da yaAnnemle benim kızda koku alamıyoruz yine mi korona olduk diye korkuyolar herkes aynı heralde.
Geçmiş olsun.Ben hazırım merakla bekliyorumcok hastayım fena grip oldum ilaç kullanmaya başladım oda şişirmez inşallah
Neyse ki birinci gruptasin 5.000 adım cezan var abdhdhhdhd
Onu çevirin evde bişeye bebem var çıkamayabilirimNeyse ki birinci gruptasin 5.000 adım cezan var abdhdhhdhd
20-30 dk Leslie yap başka ne yapabiliriz.Onu çevirin evde bişeye bebem var çıkamayabilirim