- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
45 dakika Leslie benim için de 90Onu çevirin evde bişeye bebem var çıkamayabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
45 dakika Leslie benim için de 90Onu çevirin evde bişeye bebem var çıkamayabilirim
Benim yok cano. Choco demişti ya evde egzersiz diye. Kaç dk yapacağımı bilmiyorum sadece. Tamam yaparım20-30 dk Leslie yap başka ne yapabiliriz.
Var mı aklında bı ceza.
Ahahhaha yine mi kaçamak45 dakika Leslie benim için de 90
Dünden cezalıyımAhahhaha yine mi kaçamak
Heee tamamDünden cezalıyım
Mekik falan karışık bişeyler yaparım ayağımı zorlamadanCho gece ancak gelirim demişti o da annesine gitmiş.
Ya bebekli olalar evde egzersiz yazıyo ilk sayfada.
Yapabildiğiniz harektleri yapın sorun olmaz.
Bence de öyle yap bana çıplak foto at tamamdırMekik falan karışık bişeyler yaparım ayağımı zorlamadan
Fellah koftesi nasildi bakam gariSabah
Kepekli tost
Öğlen
Kahve 2 tane hurma
Akşam
Fellah koftesi bol sarımsaklı yoğurtlu
Eki Görüntüle 3309878
Tabiki sebzeyle yedin somonu demi canım benimKizlar selam nassin insallah. Dun izinliydim biliyosunuzdur belki. JxjxjxBugun sabah tam tahil ekmegine biraz krem peynir ve tabii ki çay. Oglen tek ekmek arasi biraz kasara benzer bisey. Aksam z.yagli ispanak ve firinda somon. Bilin bakalim somonu neyle yedim Cemoos
Dıııt yasaklı kelimeKizlar selam nassin insallah. Dun izinliydim biliyosunuzdur belki. JxjxjxBugun sabah tam tahil ekmegine biraz krem peynir ve tabii ki çay. Oglen tek ekmek arasi biraz kasara benzer bisey. Aksam z.yagli ispanak ve firinda somon. Bilin bakalim somonu neyle yedim Cemoos