Aslında benim ekmekle sorunum yok yemesem de olur. Ama asıl şekerli gıdalar varsa saymayayım şimdiKarbonhidrat ve şekerden vazgeçemeyecek tek kişi varsa o da bendim. Ben geçtiysem herkes geçebilir abartmıyorum. Kızlar yemin ederim bir oturuştu bir kilo antebin meşhur tatlısı var ya fıstıklı (adı yasaktır diye demedim) onu yiyodum.
Sabah bi tost yapardım 3 ekmek yer kalkardımşimdi tahin pekmez bir tatlı kaşığı
Midemi kandırsın diye 1 dilim ekmek tek kahvaltı da ama beyaz ekmek yememeye çalışıyorum. Ve ben bu ikisini bıraktım ne şişkinlik kaldı ne sivilce ne yorgunluk.
Evet ona da bakayım tavsiyelerinizi her gün uymaya çalışacağım bakalım, teşekkürlerMerhabalarohbb
2018 yılında Doris Hofer'in videolarıyla çok güzel kilo vermiş ve sıkılaşmıştım.
Youtube'da "squatgirl" veya Doris Hofer olarak aratırsan çok güzel bölgesel egzersiz videoları da mevcut.
Birini örnek olması açısından paylaşayım.
40 dak. süren 500 kal. videolarını yapıyordum o zaman her gün, çok işe yaramıştı. Onları da öneririm.
Dilerim beğenirsin.
MaşAllah maşaAllah ne güzel zayıflamışsınnMotive olsun diye size bir öncesi sonrası yapayım malum boy olmadığı için bu resimde 86 kusur kilodaydim ikinci resimde 57 olan halim
Spor linkleri hemen şuracıkta
ohbb
İyi geceler canımKızlar sabah bende tarti resmiyle başlıyorumiyi geceler bol eksileriniz olsun