Unutma kiiiii bana hiccc bişey olmazUlan surekli tehdit altindayiz.bxbxbx sen zayiflamazsan nolcak peki
O kadar motiveyim işte fırın falan hep benim işim ama kilo vericem ki sonra daha çok yiyebileyimMilletin aklı segze kaysın dedim kadın ekmek düşünüyo sakinnn brokoliyi bana vermeyin
Ben önceki topikte 4 kilo verdim geri aldım vücuda şok etkisi şey ettimO kadar motiveyim işte fırın falan hep benim işim ama kilo vericem ki sonra daha çok yiyebileyim
Alip vermeyeydin daha iyiydi benceBen önceki topikte 4 kilo verdim geri aldım vücuda şok etkisi şey ettim
Şimdi bi şok daha geçirteceksin tekrar veripBen önceki topikte 4 kilo verdim geri aldım vücuda şok etkisi şey ettim
Bilsem yarış olacağını vermezdim burda verirdimAlip vermeyeydin daha iyiydi bence
Ağzın ... Yesin tatlıŞimdi bi şok daha geçirteceksin tekrar verip
Bu saatte ağzım bişey yemesin mümkünse artık kilo vereyim yeter gari bu kilolarAğzın ... Yesin tatlı
Teşekkür ederizz nasılsınızHayırlı uğurlu olsunnnnnn
Ben şurda durayım da belki ban sıra gelirse topiğe dahil olurumbenimde kilo vermem şarttır şarttır
Come on maaaanBak yeme krizi saatim geliyo bak hissediyorum bak.
Yat zibar beni dellendirmeBak yeme krizi saatim geliyo bak hissediyorum bak.
Kiz hani boyle uyusturucu bagimlilari yokluk krizine girer ya. Baglasin biri beni diycem ama herkes yatii uyudu. Ben de gidip yatayim napayim.Yat zibar beni dellendirme
Ne yiycez bi kase mercimekle bu saati ettikTeşekkür ederizz nasılsınızne yediniz ne içtiniz inşallah?
Yat minnosum yat kuzum şu saatte olacak iş değil kafayı yeme yahu ben sizin başınızda bekleyememKiz hani boyle uyusturucu bagimlilari yokluk krizine girer ya. Baglasin biri beni diycem ama herkes yatii uyudu. Ben de gidip yatayim napayim.
İyiyiiim siz nasılsınızTeşekkür ederizz nasılsınızne yediniz ne içtiniz inşallah?
Yasakkk yasakkk biz burda diyet yapicazİyiyiiim siz nasılsınızbugün idare ettim , sabah klasik yumurtalı kahvaltı öğlen sade kahve akşamda tavuk sote ve salata yedim bi tek bi dilim pasta yedim o beni üzdü yarın daha disiplinli olacağım inşallah
Pasta yemisİyiyiiim siz nasılsınızbugün idare ettim , sabah klasik yumurtalı kahvaltı öğlen sade kahve akşamda tavuk sote ve salata yedim bi tek bi dilim pasta yedim o beni üzdü yarın daha disiplinli olacağım inşallah
Yasakkk yasakkk biz burda diyet yapicaz
Sizi tanımadan önceydi bin pişmanım sormayınPasta yemis
Cemos bak pasta dedi titreme geliyo bana nxjxjxjxxjYasakkk yasakkk biz burda diyet yapicaz