- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
Karabiber acı olur bide çok zorlanırlar içmeye sanki şimdilik soğan bal bile içse yeterBirde içine karabiber ve limon da yapıyorlar ama ben denemedim sadece soğan ve bal karışımı yaptım.
İnşallah şifa olsun.
Böyle yazınca da daha bi merak ediyo Yaa insanBenim en çok yediğim abur cubur var adını yazamıyorum bayadır yemiyorum ve canım istemiyor
Geçmiş olsun Allah sifa versinKarabiber acı olur bide çok zorlanırlar içmeye sanki şimdilik soğan bal bile içse yeter
Şimdi baktım instagram'dan asıl sayfaya yorumlar şahane . Geçen sene ateş dusurucu niyetine ve grip için diye zeytin yağının içine sarımsak dograyim ayak altlarina surmustum ben oda fayda etmişti. Sarımsak soğan şifa deposu . Bunu deniyirum yarın sabah ins fayda eder şimdi uyudu
Ahahaah paketli çeşit çeşitBöyle yazınca da daha bi merak ediyo Yaa insan
Sağol canim. Kekik çayı bende iciriyorum sabah akşam gribe fayda ediyordu rahatliyordu da öksürük geldimi zor gidiyorGeçmiş olsunUcmelekannesi ben de bol bol kekik çayı iciririm. Benimkinde ise yarıyor
Evet zeytinyağı sarımsak çok etkili öksürüğe falan. Geçen sene onları yapıyordum bu sene udi hindi yağı veriyorum kızım şükür çok etkiliŞimdi baktım instagram'dan asıl sayfaya yorumlar şahane . Geçen sene ateş dusurucu niyetine ve grip için diye zeytin yağının içine sarımsak dograyim ayak altlarina surmustum ben oda fayda etmişti. Sarımsak soğan şifa deposu . Bunu deniyirum yarın sabah ins fayda eder şimdi uyudu
Sağol canimGeçmiş olsun Allah sifa versin
Bu yağı gecenlerde kız kardesimden de duydum. Sürekli versek bağışıklığı da iyi geliyormuş dedi bende bı araştırıyor dedim bak unutmusumEvet zeytinyağı sarımsak çok etkili öksürüğe falan. Geçen sene onları yapıyordum bu sene udi hindi yağı veriyorum kızım şükür çok etkili
Atıştırmalık kuru meyve al.Ahahaah paketli çeşit çeşit
Öksürük içinde dr udi hindi yağı önerdi bana.sabahlari 3,4 damla veriyorumSağol canim. Kekik çayı bende iciriyorum sabah akşam gribe fayda ediyordu rahatliyordu da öksürük geldimi zor gidiyor
Şaştım artık onuda deniyim alıyım düzenli iciriyim canimÖksürük içinde dr udi hindi yağı önerdi bana.sabahlari 3,4 damla veriyorum
Ben bugün kendin seç al gibi bı marketten aldımYulaf bir kere aldım.
Yogurta karıştırdım. Yiyemedim.
1 yıl sonra da çöpe attım.
Ben de bekliyorum yulafla ilgili tarifleri.
Birde nereden alıyorsunuz?
10 numara bişey. Peygamber efendimiz de tavsiye etmiş hatta. Yeğenim her ay hasta olur antibiyotik kullanırdı. 1 senedir bunu veriyor ablam hastalık başlarken şükür hiç antibiyotik kullanmadı ondan beri. Aynı şekilde geçen çok fena hastaydım hemen kızıma vermeye başladım ona geçmedi bileBu yağı gecenlerde kız kardesimden de duydum. Sürekli versek bağışıklığı da iyi geliyormuş dedi bende bı araştırıyor dedim bak unutmusum
Badem fındık falan yiyorum bendeAtıştırmalık kuru meyve al.
Ceviz fındık al.
En azından sağlıklı.
Benim de çok sevdiğim atıştırmalık vardı bilerek almadım yemiyorum
Yaaaa kiraz sapı falan almayı unuttum bak aklıma geldi şimdi