Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ucmelekannesi şuna bak bide doğal antibiyotik

Şimdi baktım instagram'dan asıl sayfaya yorumlar şahane . Geçen sene ateş dusurucu niyetine ve grip için diye zeytin yağının içine sarımsak dograyim ayak altlarina surmustum ben oda fayda etmişti. Sarımsak soğan şifa deposu . Bunu deniyirum yarın sabah ins fayda eder şimdi uyudu

Evet zeytinyağı sarımsak çok etkili öksürüğe falan. Geçen sene onları yapıyordum bu sene udi hindi yağı veriyorum kızım şükür çok etkili

Evet zeytinyağı sarımsak çok etkili öksürüğe falan. Geçen sene onları yapıyordum bu sene udi hindi yağı veriyorum kızım şükür çok etkili
Bu yağı gecenlerde kız kardesimden de duydum. Sürekli versek bağışıklığı da iyi geliyormuş dedi bende bı araştırıyor dedim bak unutmusum

Perşembe sabah
2 ceviz
Öğlen
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam b.ekmegi
Bir salatalık
Yarım domates
1 dilim beyaz peynir
Çay
Arada da bir ceviz yedim
Akşam
Balık
Salata
3 sıkım çiğköfte

Çay içiyorum şuan 3-4 taze ceviz yedim.
Su 1.5 litre ancak oldu.

Merhabalar Cemoos
Öğlene kadar dışarıda işlerim vardı, aracımı fenni muayeneye götürdüm, kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı.
Öğle yemeğimi z.yağlı ev yemekleri yapan bir yerde yedim.
*1 y.k. z.yağlı bamya,
*1 y.k. z.yağlı fasulye
*1 y.k. z.yağlı kereviz
*1 y.k. z.yağlı barbunya
*1 y.k. havuç tarator
*2 tane mercimek köftesi yedim.
Sonra 1 fincan sade Türk kahvesi içtim.
Ara öğün:
*1 fincan daha sade Türk kahvesi
*1 fincan yeşil çay
*2 mandalina
Akşam:
*2 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası
*1 kase yoğurt
*
*Su: 2,5 lt içtim. Yatana kadar 3 lt.'ye tamamlarım.
*Egzersiz: 5034 adım
İyi akşamlar. Sevgiler.

Eklentiler

• Screenshot_20230928_210801_Zepp Life.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 16
Bu yağı gecenlerde kız kardesimden de duydum. Sürekli versek bağışıklığı da iyi geliyormuş dedi bende bı araştırıyor dedim bak unutmusum
10 numara bişey. Peygamber efendimiz de tavsiye etmiş hatta. Yeğenim her ay hasta olur antibiyotik kullanırdı. 1 senedir bunu veriyor ablam hastalık başlarken şükür hiç antibiyotik kullanmadı ondan beri. Aynı şekilde geçen çok fena hastaydım hemen kızıma vermeye başladım ona geçmedi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…