- 30 Aralık 2009
- 4.151
- 15.691
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde bana sor :)) içim almasada yedim :))ekmeksiz kahvaltı etmen çok güzel
Günaydın yazmak isterdim lakin girdim okudum çıktım yazamadim canim. Bende bebesi hasta olan ana grubuna katıldım en küçük kızım grip ateş öksürük uclusuyle 2 gündür canıma okuyor sağolsunUcmelekannesi canım günaydın dün menü paylaşımı yapmayan sadece sen varsın bugün ve dünü paylaşırsın
Geçmiş olsun canımGünaydın yazmak isterdim lakin girdim okudum çıktım yazamadim canim. Bende bebesi hasta olan ana grubuna katıldım en küçük kızım grip ateş öksürük uclusuyle 2 gündür canıma okuyor sağolsun
Neyse ben şimdi 2 menumude paylasmaya gidiyorum .
Gecmis olsun bu ara salgın var herkes gerçekten artık perişan oldu.Günaydın yazmak isterdim lakin girdim okudum çıktım yazamadim canim. Bende bebesi hasta olan ana grubuna katıldım en küçük kızım grip ateş öksürük uclusuyle 2 gündür canıma okuyor sağolsun
Çok geçmiş olsun bebe hastaysa anne iki kat daha çok yorulur Allah kolaylık versin bebişede çok geçmiş olsunGünaydın yazmak isterdim lakin girdim okudum çıktım yazamadim canim. Bende bebesi hasta olan ana grubuna katıldım en küçük kızım grip ateş öksürük uclusuyle 2 gündür canıma okuyor sağolsun
Sağol canimGeçmiş olsun canım
Sağol canimGecmis olsun bu ara salgın var herkes gerçekten artık perişan oldu.
Kaç yaşında belki kür falan iyi gelir mi ki.
Benim kiza soğan bal çok iyi gelmişti geçen sene bir hunde öksürüğü kesti.
Çok geçmiş olsunSağol canim
Sağol canim
Nasıl yapıyorsun soğan kürünü
5 yaşında canim ilaç niyetine zorla yine iciririm
Akşam yemeği; fırında sebze ve tavuk yanında yoğurtgünaydınlar, sabah benim minik oğlanım yaptığım kahvaltıyı yemeyince aşırı kötü başladım güne ama şimdi toparladım
Kahvaltı ; omlet, peynir, salatalık, tb ekmek, çay her zamanki gibi bir kahvaltı yani
Ara öğün ; latte , kuruyemiş
Akşam yemeği henüz düşünüyorum güncellerim burayı tekrar
Cemoos Chocolita
Çok sağol canım. Kaç yaşlarında olurlarsa olsunlar hastalanınca huyları değişiyor gerçekten ve anneyi ruhsal olarak cokertiyorlar Canları sağolsun diyelim ne diyelimÇok geçmiş olsun bebe hastaysa anne iki kat daha çok yorulur Allah kolaylık versin bebişede çok geçmiş olsun
Sağolasın canimÇok geçmiş olsun
Soğanı soydum turp varsa siyah turp da oluyor.Sağol canim
Sağol canim
Nasıl yapıyorsun soğan kürünü
5 yaşında canim ilaç niyetine zorla yine iciririm
Turp ile olanını duymuştum bide soğanla deniyim. Olmadı ilaç şişesine doldururum. Çünkü ilaç içme konusunda hasta iken çok hassas yemek yer hemen suruplarimi getiriyimmi der ins içerSoğanı soydum turp varsa siyah turp da oluyor.
Sicini azıcık oydum içine 1-2 kaşık bal attım.
Onu sizdirdim akşamdan sabaha bekledi
Bir kaşık verdim sabah akşam.
İstersen soğanı minik minik dogra,bal ile karistir süzdür ver.
Öyle denedim ama benim kız bir kez yedi midesi bulandı sogandan.
Birde içine karabiber ve limon da yapıyorlar ama ben denemedim sadece soğan ve bal karışımı yaptım.Turp ile olanını duymuştum bide soğanla deniyim. Olmadı ilaç şişesine doldururum. Çünkü ilaç içme konusunda hasta iken çok hassas yemek yer hemen suruplarimi getiriyimmi der ins içer