- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.589
Yaaa bı defolun şuradan gece gece su içiyorum okudukçaHer gun yemiyorum ama seker yyzunden, yine de ayni sebeple zayiflamam cok zor oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa bı defolun şuradan gece gece su içiyorum okudukçaHer gun yemiyorum ama seker yyzunden, yine de ayni sebeple zayiflamam cok zor oluyor
İyi de ben kilo aldikca trans gibi gorunuyorum bi de o acidan bakin olayaTerbiyesizlik yani baska bisey degil
Sen ugrassan zayiflarsin da ben 4 at tutup kendimi gerdirsem o boya cikamam bcbcbc bu bahsi kapatalim lutfen bcbcbc15 kg fazlam var diyorum ama yaaa
Ben bi de sigarayi da biraktim 10.gun once. Her yerden darbe yemisim şu hayatta bxbxYaaa bı defolun şuradan gece gece su içiyorum okudukça
öyle deme choco her şey kafada bitiyor bir süre sonra istemiyor vücut öyle düşünelimBir tatlı bağımlısı olarak çok iyi anlıyorum
Dedim ya yalan dolan beyanlar uyduruyomusum gordum bakinca varmis bcbxbxbalmanyayı diyorsan aynı yerdeyiz kuzu ben içiyorsam sen de bulursun
Onu yapamam gibi zaten yaparsam 100 kilo olurum agxgxgxgdBen bi de sigarayi da biraktim 10.gun once. Her yerden darbe yemisim şu hayatta bxbx
Fransadayim ben komşualmanyayı diyorsan aynı yerdeyiz kuzu ben içiyorsam sen de bulursun
Bizim topikte zayıflayan kimse yok suvana kadar kendin bilirsin istersen gelTopiğe bir mesaj yazdım şu son okuduklarım sonrasında 1 kilo aldım galiba
bence aynı yolun yolcusuyuz sıkıntı yokBizim topikte zayıflayan kimse yok suvana kadar kendin bilirsin istersen gel
Chocum seni yedeklere alır inşallah benim olduğum gruba düşmezsinbence aynı yolun yolcusuyuz sıkıntı yok
aynen ben geriden geliyorum hala ondan geçmişte yaşıyorum bi neviDedim ya yalan dolan beyanlar uyduruyomusum gordum bakinca varmis bcbxbxb
Ben zayifladim butun gun koltukta yayilip. Yarin gorursun tartidaBizim topikte zayıflayan kimse yok suvana kadar kendin bilirsin istersen gel
Birlikte kilo vericez lütfen yapma böyle hem bak isminin altında fırın sıcak yazmışsın önce o fırını bi kapat oldu mu sıcak ekmek kokuları geliyoChocum seni yedeklere alır inşallah benim olduğum gruba düşmezsin
Tip 2 misin?Her gun yemiyorum ama seker yyzunden, yine de ayni sebeple zayiflamam cok zor oluyor
İstiyorsan zayıflama pazartesi siteyi terketBen zayifladim butun gun koltukta yayilip. Yarin gorursun tartida
evet evet carrefour diyince tahmin ettim fransadaymışsin:)Fransadayim ben komşu
Ulan surekli tehdit altindayiz.bxbxbx sen zayiflamazsan nolcak pekiİstiyorsan zayıflama pazartesi siteyi terket
Milletin aklı segze kaysın dedim kadın ekmek düşünüyo sakinnn brokoliyi bana vermeyinBirlikte kilo vericez lütfen yapma böyle hem bak isminin altında fırın sıcak yazmışsın önce o fırını bi kapat oldu mu sıcak ekmek kokuları geliyo