- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Tamam canım ben delmeyeyim benim kız bazen suluğunun suyuyla falan suluyor bir kaza maza yaşamayalım şimdiDelebilirsin ısıttığın bir tornavidayla falan ya da böyle kullanacaksan az sulama yapacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım ben delmeyeyim benim kız bazen suluğunun suyuyla falan suluyor bir kaza maza yaşamayalım şimdiDelebilirsin ısıttığın bir tornavidayla falan ya da böyle kullanacaksan az sulama yapacaksın
Delmesen de onu yaparsa dipte birikir beyle olurTamam canım ben delmeyeyim benim kız bazen suluğunun suyuyla falan suluyor bir kaza maza yaşamayalım şimdi
Çok geçmiş olsun canımKusura bakmayın kızlar küçük aşırı huysuz ve atrşli idi uğrayamadım iki gündür uykusuz yorgunum derse toplantıya bugün de nöbetçiyim üstelik yoğun ve yorucu geçiyor iki gündür dersim boş anca fırsat bulup yazabiliyorum
geçmiş olsun acil şifalar diliyorumKusura bakmayın kızlar küçük aşırı huysuz ve atrşli idi uğrayamadım iki gündür uykusuz yorgunum derse toplantıya bugün de nöbetçiyim üstelik yoğun ve yorucu geçiyor iki gündür dersim boş anca fırsat bulup yazabiliyorum
Sevindim canım ama hafta arası tartilmak motivasyon düşürebilir. Yarın artı gorebilirsin mesela. Pazartesi sabahına kadar beklesen hem daha doğru sonuç olur hem de daha çok sevinirsinselam kızlar
bugün anca vakit bulabildim yazmaya bi ara girdim ama sadece okuyabildim yazılanları
ben bu sabah dünkü artının aksine -700 geldim çok mutluyum pazartesi kesin 56 rakamını göreceğim
enerjiyi saldım evrene
rakibimi sabırsızlıkla bekliyorum
Herkes ideal kilosuna ulaşacakmis gibi bir his var içimdeSelamlar kızlar
Bugün biraz halsizim uyudum uyandım pek bakamadım buraya.
Diyete devam çok az kaldı
Yavas yavaş ulaşsınlar da birincilik tadını yatsınlar chocum cokkk güzelHerkes ideal kilosuna ulaşacakmis gibi bir his var içimde
Hiç veremeyen çıkmadı mesela çünkü gruplar güzel Bakalım 3. Grup ne yapacak bu haftaYavas yavaş ulaşsınlar da birincilik tadını yatsınlar chocum cokkk güzel
Benim eşimde zaten zayıf, buna rağmen adım başına 1 kilo veriyor. Tam delirmelikEşim bı tartilayim bakalım 10 kilo verdim mi dedi
14 kilo vermiş adam ya
Yahu benim canım çıkıyor bir kilo vermek için o yakıt takir veriyo gerçi babasının kaybından kaynaklı üzüntüden verdi ama hala vermeye devam ediyor.
çok geçmiş olsun.Kusura bakmayın kızlar küçük aşırı huysuz ve atrşli idi uğrayamadım iki gündür uykusuz yorgunum derse toplantıya bugün de nöbetçiyim üstelik yoğun ve yorucu geçiyor iki gündür dersim boş anca fırsat bulup yazabiliyorum
Ahhh chocum çok zor nasıl bı imtihan içindeyiz bizBenim eşimde zaten zayıf, buna rağmen adım başına 1 kilo veriyor. Tam delirmelik
Yapıyorum biraz yiyip doydum diyor. Nasıl doydun diyorum kocaman adam. Benim babam bir bütün ekmekle üç tabak yemek yedi çalışan adamsın hiç mi acikmazsin. SinirlendimAhhh chocum çok zor nasıl bı imtihan içindeyiz biz
Bu adamlara zorla yemek mi versek de zayıflamasalar ki
Hee ya eskiden babalar,çalışan adamlar 3 ekmek yer birde yemek yerdi sgxgxgdgdggdYapıyorum biraz yiyip doydum diyor. Nasıl doydun diyorum kocaman adam. Benim babam bir bütün ekmekle üç tabak yemek yedi çalışan adamsın hiç mi acikmazsin. Sinirlendim
Neyse karaciğer problemi var çok ses etmeyeyim ben. Fazla yağlı tüketmesi yasak sağlıklı beslenmesi lazım. Beslensin bakalimHee ya eskiden babalar,çalışan adamlar 3 ekmek yer birde yemek yerdi sgxgxgdgdggd
Bu yeni nesil çok fena da neden kadınlar öyle değil ayyy adama bilendim şimdi iyi mi
Yaprak güzelinin hazin sonu öyle oldu zatenDelmesen de onu yaparsa dipte birikir beyle olur
Çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Allah razı olsun sağolunçok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canımKusura bakmayın kızlar küçük aşırı huysuz ve atrşli idi uğrayamadım iki gündür uykusuz yorgunum derse toplantıya bugün de nöbetçiyim üstelik yoğun ve yorucu geçiyor iki gündür dersim boş anca fırsat bulup yazabiliyorum