Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Kusura bakmayın kızlar küçük aşırı huysuz ve atrşli idi uğrayamadım iki gündür uykusuz yorgunum derse toplantıya bugün de nöbetçiyim üstelik yoğun ve yorucu geçiyor iki gündür dersim boş anca fırsat bulup yazabiliyorum
geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

selam kızlar :KK25:
bugün anca vakit bulabildim yazmaya bi ara girdim ama sadece okuyabildim yazılanları
ben bu sabah dünkü artının aksine -700 geldim :KK71:çok mutluyum pazartesi kesin 56 rakamını göreceğim:KK8:
enerjiyi saldım evrene:halay:
rakibimi sabırsızlıkla bekliyorum :cool:
Sevindim canım ama hafta arası tartilmak motivasyon düşürebilir. Yarın artı gorebilirsin mesela. Pazartesi sabahına kadar beklesen hem daha doğru sonuç olur hem de daha çok sevinirsin

Eşim bı tartilayim bakalım 10 kilo verdim mi dedi 😒
14 kilo vermiş adam ya 🥺
Yahu benim canım çıkıyor bir kilo vermek için o yakıt takir veriyo gerçi babasının kaybından kaynaklı üzüntüden verdi ama hala vermeye devam ediyor.
Benim eşimde zaten zayıf, buna rağmen adım başına 1 kilo veriyor. Tam delirmelik

Sabah lady'nin fırçasından sonra kendime geldim kahvaltıyı normal yaptım 😁
Sabah 1 bardak su
2 ceviz
Öğlen
2 dilim beyaz peynir
1 incecik kaşar peyniri
1 salatalık
Yarım domates
1 ultra mini poğaça
Çay
Aksama dünden kalan dolmalar var.
Mercimek çorbası
Salata+yoğurt düşünüyorum.

Ahhh chocum çok zor nasıl bı imtihan içindeyiz biz 😒
Bu adamlara zorla yemek mi versek de zayıflamasalar ki 😂
Yapıyorum biraz yiyip doydum diyor. Nasıl doydun diyorum kocaman adam. Benim babam bir bütün ekmekle üç tabak yemek yedi 😁 çalışan adamsın hiç mi acikmazsin. Sinirlendim

Yapıyorum biraz yiyip doydum diyor. Nasıl doydun diyorum kocaman adam. Benim babam bir bütün ekmekle üç tabak yemek yedi 😁 çalışan adamsın hiç mi acikmazsin. Sinirlendim
Hee ya eskiden babalar,çalışan adamlar 3 ekmek yer birde yemek yerdi sgxgxgdgdggd
Bu yeni nesil çok fena da neden kadınlar öyle değil ayyy adama bilendim şimdi iyi mi 😂

Kusura bakmayın kızlar küçük aşırı huysuz ve atrşli idi uğrayamadım iki gündür uykusuz yorgunum derse toplantıya bugün de nöbetçiyim üstelik yoğun ve yorucu geçiyor iki gündür dersim boş anca fırsat bulup yazabiliyorum
Geçmiş olsun canım

X