- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
EstağfurullahNe demek efendim her zaman emrinizdeyimmmm
Ben evde yapıyorum ama komposto içinde belki bir şişede 2 kaşık şeker falan olıyorbaltasar meyvesuyu elinden geldikçe tüketmemeye çalış içinde kola gibi fazlaca şeker var en güzeli eve hiç sokmamak olunca ben de içiyorum dayanamayıp
Eki Görüntüle 3308017
Burada bir kutu meyvesuyu içinde 12 küp şeker diypr markaya göre de artıp azalıyodur
Ne kadar da faideli bir LadyCemoş sanki sen karbonhidratı sınırını 2 tık aşmışsın yawsigara böreğini ekmekten sayayım kızardığı için 1 dilim ekmek oluyor. Sonra 2 dilim ekmek var. Dolma ekmek grubu olduğu için 5 dolmayı 2.5 ekmek yapalım. Ev yapımı poğaça da 1 dilim ekmek olsaaaa toplamda bugün 5.5 dilim ekmek hakkı yemişsin ama menünde azıcık protein var karb yüksek protein az.
Afiyet olsun takım arkadaşım kahvaltıyı hiç mi yapmazsın dün mü atladın?
Tenceresizimmm afiyetler olsun ama sende de protein oranı aşırı yüksek. 3 öğün beslenmede sabah protein yani süt yulaf veya yumurta tercih ediliyor. Kalan 2 öğünde birinde protein (et tavuk balık baklagiller) diğerinde sebze. Çünkü proteinin fazlası da karbonhidrat olarak depolanıyor vücutta.
Moralini bozup strese girme lütfennn böyle kendini strese sokarsan veremezsin hepimiz burda kilo vermek istiyoruz sakince ve doğru beslenmeyi bularak kilomuzu verebiliriz. Azıcık beslenirsen vücut kıtlık modunda her yediğini depolar. Lütfen dengeli gidelim ve bol bol adım at
Yaw takım arkadaşım mükemmel bir gün olmuş afiyetler olsunnnn
1 kepçe çorba = 1 dilim ekmek
2 kaşık makarna = 1 dilim ekmek
Takım arkadaşım ekmek oranın fazla olmuş ama güzel bir günnn
Zeytin çok aşkom 5 tane yiyoruz en fazla hahahajaja bugün Canan HocayımKahvaltı öncesi 2 bardak su içmiştim cocucklari bırakıp geldim
Mantarlı omlet,
3 dal roka ,
8-10 yeşil zeytin
2 minik domates
Ekmegimin sadece köşesi kalmış bir onu yedim bjr de normal ekmekten çay tabağı kadar yedim
Benim zeytinlerim minicik birde yağlı değilZeytin çok aşkom 5 tane yiyoruz en fazla hahahajaja bugün Canan Hocayım
Neden yağlı değil?Benim zeytinlerim minicik birde yağlı değil
Çünkü yağ koymadan yapıyoruz kendi yaginda oluyolaNeden yağlı değil?
No No No sadece 5 zeytin aslında omlette yağ olduğu için hiç yememen lazım ama kıyamadım 5 tane ye kız beni delirtmeÇünkü yağ koymadan yapıyoruz kendi yaginda oluyolazeytinin bile olsa kendi yağında kavrulur olduğu
Bir tane de yumurta olsa aslında protein olur güzel olur. Tok da tutarkizlar bugun kahvalti
kepek ekmekli iki dilim tost ve cay istahim yoktu yemek icin yedim
Tabağı var deliği yokUzmanlık kim ben kim kızbunun tabağı var bu delikli değil mi?
Havalar serinler oralarda dışarda duramaz uzun bi süre. Biraz durup içeri alınca da uyumsuzluk olabilir o yüzden hiç koyma dışarı.
Cam önünde yer varsa cam önüne koy.
Çok özür dilerim canım bugünden itibaren yazayım inan aklımdan çıkmış not almamışım@delfinia @YadeeUcanSupurge kızlar sadece sizin menüler ve egzersizler yok belki ben görmedim.
Yazarsanız sevinirim.
Uçarı kaçarı yok zayıfliceeemmm
Geldim canım geldim
Delebilirsin ısıttığın bir tornavidayla falan ya da böyle kullanacaksan az sulama yapacaksınTabağı var deliği yoksağolasın canım Erzurum’un sabahıyla akşamı arasında sıcaklık olarak uçurum olduğu için balkona hiç koymadım ama cam önüne koyabilirim Allah razı olsun canım sen uzman değilsin de kim ? Ben mi
Çok özür dilerim canım bugünden itibaren yazayım inan aklımdan çıkmış not almamışım
Uçarı kaçarı yok zayıfliceeemmm
Geldim canım geldim