- 8 Aralık 2009
- 4.112
- 5.566
2 lt olmaya az kaldı. Adımı da 10 bine tamamlamaya çalışıyorum şu anSu ve egzersizleri unutma canım olur mu
Olur olur hareket et yeter2 lt olmaya az kaldı. Adımı da 10 bine tamamlamaya çalışıyorum şu an10 bin adım egzersiz yerine sayılıyor değil mi. Benim spor işi çok zor ancak yürüyüş oluyor
Sen yılların kaptanı kendine gel@Lori @Alys @sedulu @Melegimkorusun @tavsannesi bize choco mu lazim nebizden de 1 grup cikar herhal
Aşağıda oturduk komsularla
Olur olur bişey kaybetmedinGeçmişi okuyamadım evin interneti sürekli sıkıntı yaşatıyor bu araguncelden devam etsem ne olur
Ahhh menüOlur olur bişey kaybetmedin
Menünü paylaşmayı unutma
10 binOlur olur hareket et yeter
Senin de gitti ödemin bi benimkimi gittiAşağıda oturduk komsularlasen göreceksin kızım bu hafta ödemin gitti bakalım bu hafta ne olacak yoksa veremezdin bu kadar
Ben hiç ödem atma çayı içmedimSenin de gitti ödemin bi benimkimi gitti
Tabi genisletir birden neden o kadar içiyorsun diyetisyen yememk aralarında su içme miden genişler demişti. Su da olsa bi hacmi varYa ben suyu çok içiyorum ama şu şekilde susadigim zaman bugun arada nefes alarak ve dinlenmeli bir seferde 1.5 litre suyu içtim bu sürekli olmuyor tabi ama .
Genelde mesela ne zaman susasam 4 bardak birden içiyorum bu da mideyi genişletir mi
1.5 litre benim yillik su tuketimim laYa ben suyu çok içiyorum ama şu şekilde susadigim zaman bugun arada nefes alarak ve dinlenmeli bir seferde 1.5 litre suyu içtim bu sürekli olmuyor tabi ama .
Genelde mesela ne zaman susasam 4 bardak birden içiyorum bu da mideyi genişletir mi
Yemek aralarinda mi yemek yerken mi?Tabi genisletir birden neden o kadar içiyorsun diyetisyen yememk aralarında su içme miden genişler demişti. Su da olsa bi hacmi var
Benimde kürlerim varBen hiç ödem atma çayı içmedimne yeşilçay ne kiraz sapı
Yemek yerken yani yemek esnasındaYemek aralarinda mi yemek yerken mi?
Ama içim istiyorTabi genisletir birden neden o kadar içiyorsun diyetisyen yememk aralarında su içme miden genişler demişti. Su da olsa bi hacmi var