- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
Anne hasta olunca sistem çöküyor maalesefSağol canım size de geçmiş olsun sıkıntı ya. Bizim zaten anneler olarak hasta olmak lüksümüz yok yine sorumluluklar bizi bekler. Yemek yine pismek zorunda çocuğun dersi yaptırılmalı
Tek top dondurmayı diyetisyenime sormuştum gün içinde gece ara öğününe kadar sade olmak koşuluyla yiyebilirsin demişti. Ona istinaden yemiştim ama ara öğün yerine tüketeceğim artık teşekkür ederimHerzaman bacim
Yapiyoruz yapacağız kesin yapmalıyız hadi hareket
Oh ohh daha ne olsun tamda istediğim disiplin. Kurallar ve disiplin süper gorunuyor. Ama bu sabah katıldım ya işleyişi öğrenmek için sordum
Offf adıma dibim düştü süpersin canim.
Menü güzel görünüyor canim afiyet olsun. Ama 1 top ta olsa dondurmayı en azindan gün içinde tuketsen daha iyi olur sanki.
Bonus sayın çiçek uzmanım bimden 37.5 liraya şu güzelliği aldım benim yaprak güzeli vardı ya solan onun yerine ektim şimdi o saksı delikli değil aldığım saksı minik ve delikliydi hele bi el at bu güzellik zayi olmasın hor ellerde
Eki Görüntüle 3307183
Siz yeşil ışık kırmızı ışık yapın ancaMaviler kırmızılar mi yapsak masterchef gibi
Cezalilara siyah önlük
Yokluğumda neler olup bitti okuyacağım birazdan. Evdeyim, dinleniyorum. Fazlasıyla yorulmuşum bu birkaç günde. Umarım herkes iyidir ve her şey istediğiniz gibi gidiyordur.
Bu süreçte menü paylaşımı falan yapamadığım için tekrar kusura bakmayın. Sonuçta bir sorumluluğum vardı sizlere karşı.
Daha güzel günler yasayalım inşallah.
Arte başınız sağolsun Allah sabırlar versin.Yokluğumda neler olup bitti okuyacağım birazdan. Evdeyim, dinleniyorum. Fazlasıyla yorulmuşum bu birkaç günde. Umarım herkes iyidir ve her şey istediğiniz gibi gidiyordur.
Bu süreçte menü paylaşımı falan yapamadığım için tekrar kusura bakmayın. Sonuçta bir sorumluluğum vardı sizlere karşı.
Daha güzel günler yasayalım inşallah.
Anladım canım diyetisyen dediyse mutlaka doğrudur canim. Hani tatlı ya ben ona istinaden demiştim. Sen diyetisyeni dinle canim şifa olsunTek top dondurmayı diyetisyenime sormuştum gün içinde gece ara öğününe kadar sade olmak koşuluyla yiyebilirsin demişti. Ona istinaden yemiştim ama ara öğün yerine tüketeceğim artık teşekkür ederim
Diyetisyenler bir top hatta haftada 2 top dondurmaya bişey demiyor ama 5-6 gibi yenirse daha kolay yakılır.Anladım canım diyetisyen dediyse mutlaka doğrudur canim. Hani tatlı ya ben ona istinaden demiştim. Sen diyetisyeni dinle canim şifa olsun
Daha yeni basladin dimi ama olabilir benim de ilk gün ne biçim sesler geliyordu
Bugünkü tartı şokundan sonra kiraz sapı kayısı tüm tuşlara basacağımDaha yeni basladin dimi ama olabilir benim de ilk gün ne biçim sesler geliyordu
İş cikartma başımıza bu nick çok iyiŞu ismimi de değişmek istiyorum ne yapsam acaba
Ne isiniz var? Sen de ev mi tasiyosunBugün anneme ne kadar kilo verdiğimi söyledim o da başladı diyete
Çok işimiz var yemeğe vakit kalır mı bilmem
Turşu kurucaz,asker eğlencesi var,annemin evinde tamirat işleri varmış ben yapcamNe isiniz var? Sen de ev mi tasiyosuntemizlikler biseyler
Su ve egzersizleri unutma canım olur muSabah tam buğday kaşarlı tost köz biber salatalık 5 zeytin
yarım bardak vişne suyu
1 çay kaşığı tahin pekmez çay
Ara sade türk kahvesi 1 çay kaşığı tatlı
Ara 1 yulaflı bar
Akşam
4 kaşık nohutlu tavuklu pilav
yarım kase kadar yeşil mercimek salatası
1 bardak ayran
Çay 1 çay kaşığı tatlı
Cemoos