- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
Genişlet o zaman mideni benim işime gelirAma içim istiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genişlet o zaman mideni benim işime gelirAma içim istiyor
bu beni sinir ediyor arkedesler okay ?Genişlet o zaman mideni benim işime gelir
İçme diyom içim istiyor diyon ne deyimbu beni sinir ediyor arkedesler okay ?
Yaaa benim de her gittiğim okulda ilk 1 haftam böyle ne olacak diye düşünerek geçiyorkizlar ben cok stresliyim ya yarin ilk is gunum mat ogretmeigi icin daha ogrenciyim ama kurum beni aldi nasil olacak diye cok dusunuyorum ve korkuyorum ilk defa calisacagim var mo ogretmen olan ya da tavsiye verebilecek kisiler
Ay benim kizim cok iciyo. O yuzden midesi akvaryuma döndüYemek yerken yani yemek esnasında
Dershanede hiç çalışmadım ben anaokulu öğretmeniyimogretmen misin dershane bu arada ilk defa calisscagim
Öğrenciler mi sorar bilemezsem diyorsun.sanmiyorum ya tecrubesizim gelip bana mat sorusu sorarlarza yapamazsam cok kotu olur benim icin ozguvenimi kaybederim
Yaa cemos sen anaokulu ogretmenimisin o zaman sana hemen bir soruDershanede hiç çalışmadım ben anaokulu öğretmeniyim
Kreşlerde çalıştım genelde
Ama bence rahattır ortamı.
Ortaokul mu lise matematik misanmiyorum ya tecrubesizim gelip bana mat sorusu sorarlarza yapamazsam cok kotu olur benim icin ozguvenimi kaybederim
Birazdan bakcam dersin zaman kazanırsınsanmiyorum ya tecrubesizim gelip bana mat sorusu sorarlarza yapamazsam cok kotu olur benim icin ozguvenimi kaybederim
Herkes şuan aynı durumda.Yaa cemos sen anaokulu ogretmenimisin o zaman sana hemen bir soru
3.5 yaşında oğlum kreşe başladı ilk gün hiç sıkıntı olmadan ayrıldık el salladik hatta eve geldim sonra sınıfta ağlayan çocuklar olmus oda başlamış ondan beri gitmek istemiyor bırakıp çıkamıyorum kapının önünde beni görecek şekilde içeri girmeyi kabul ediyor. Bugün gitmedik uyurken okul bitti tatil oldu gitmiycem diyo sence ısrar etmelimiyim zorlamak da istemiyorum sosyallessin diye gönderiyorum sonuçta
Zorlandığın soru olursa bunu kapsamlı daha sonra anlatacağım de. Teneffüste hızlıca arkadaşlarından yardım alıp çözersin. Kimse yardım almanı da garipsemez merak etme. Ortaokul matematikse ilk günden sert davranma. Güleryüz her zaman iyidir ama derste otoriten de olmalı. İlk günden kurallarım var, dersi derste dinleyin vs. dersin. Çocuklar en çok sevdikleri öğretmenin dersine çalışıyor. Çok sıkışırsan ne yapacağını bilemez sen hepsiyle tek tek tanış matematik ile araları nasıl sorarsın. Ama liseyse hiç bilmiyorum bu sözlerim boşa çıkmış oluyorsanmiyorum ya tecrubesizim gelip bana mat sorusu sorarlarza yapamazsam cok kotu olur benim icin ozguvenimi kaybederim
Telefonumun ekran koruyucusu çizildi
Yarın da gitmesin rahatlasın çarşamba devam edelim biraz daha o zaman rehber öğretmenle görüştüm kasimda ki ara tatilden sonra da devam edebilir dedi. Oyuncakları kaldırdım azalttim cizgi film zaten süreli evde sıkılsın diye her yolu deniyorum okuldan önce evde sıkılan çocuk şimdi hiç sıkılmıyorHerkes şuan aynı durumda.
Kapıdan içeri giren çocuklar bugün okul tatil dimi diyor
Ben böyle zorlamasak mi diye düşündüğüm bir çocuğu son günlerde alışmış gördüm.
Bence ısrar etmelisin.
Yemek yemeyen,ağlayan,altını ıslatma ya başlayan çocuklar var uyum sağlamaya başladılar.
Sadece ağlaması ve istememesine bakarak göndermeden seneye çok zorlanirsin.
Nxjjxxhdhxhhshs hasta b bxbxbhxTelefonumun ekran koruyucusu çizildi
Yok yok sular kesik
Şaka şaka uygulamaya yazıyorum şimdi