- 15 Eylül 2023
- 352
- 437
uğraşılcak bir şey yaptığımı düşünmüyorum. anlamıyorum zatenş. şuan durumum bu yalan da söylemiyorum. gün bitmediği için tartı fotosu da hala atabilriim herhangi bir saat belirtmediğniz ki siz. yani ben şuanda nerede yanlış yaptığımı çözemiyorum maalesef: (Arkadaşım yeter ya ben seninle uğraşmak istemiyorum gerçekten yeter yani.
Bir değil iki değil şurada tek problem çıkartan sensin.
O gün sadece adım için değil aynı zamanda taşkınlık yaptığınız yiyeceği açıktan söylediğiniz içinde uyarı aldınız. Tartı fotosu sartimiz vat gönderebilirseniz gönderin de şu durumlar yaşanmasınChocolita ben anlamıyorum ben ilk ceza verildiğinde gece 22de çıkıp yürüyüş yaptım 1,5 saat professor teslimimden sonra. neden uyarı almış oluyorum?
Tartı sabah aç karna diye sayfalarca yazdık.uğraşılcak bir şey yaptığımı düşünmüyorum. anlamıyorum zatenş. şuan durumum bu yalan da söylemiyorum. gün bitmediği için tartı fotosu da hala atabilriim herhangi bir saat belirtmediğniz ki siz. yani ben şuanda nerede yanlış yaptığımı çözemiyorum maalesef: (
ben ne yediğimi yazmamıştım o gün. şekerlemede şeker yememiştim. taşkınlık anlamında demiştim onu. cezamı da hemen çekmiştim. ama tamam öyle olsun bilmeden yanlışlık etmişiz. kabul olsun ilk uyarı. gün içinde de telefon elime geçince atacağım hemen şuanda evde kimse yok ikisi de işte akşam ancak yollayabilirim mümkünse eğer. ya da dur bi dakka laptopla çekmeye çalışacağım foto şimdi aklıma geldiO gün sadece adım için değil aynı zamanda taşkınlık yaptığınız yiyeceği açıktan söylediğiniz içinde uyarı aldınız. Tartı fotosu sartimiz vat gönderebilirseniz gönderin de şu durumlar yaşanmasın
Ne kadar erken o kadar iyi tartı sabah çekilir zaten. Şu anuğraşılcak bir şey yaptığımı düşünmüyorum. anlamıyorum zatenş. şuan durumum bu yalan da söylemiyorum. gün bitmediği için tartı fotosu da hala atabilriim herhangi bir saat belirtmediğniz ki siz. yani ben şuanda nerede yanlış yaptığımı çözemiyorum maalesef: (
Cips dedin ayricaben ne yediğimi yazmamıştım o gün. şekerlemede şeker yememiştim. taşkınlık anlamında demiştim onu. cezamı da hemen çekmiştim. ama tamam öyle olsun bilmeden yanlışlık etmişiz. kabul olsun ilk uyarı. gün içinde de telefon elime geçince atacağım hemen şuanda evde kimse yok ikisi de işte akşam ancak yollayabilirim mümkünse eğer. ya da dur bi dakka laptopla çekmeye çalışacağım foto şimdi aklıma geldi
valla üstüme gelme lütfen bilerek yaptığım hiç bir şey yok. atsaydım keşke o wcsiz haliniTartı sabah aç karna diye sayfalarca yazdık.
Zaten artidasiniz atsanız ne olacak
Takımına haksizlik yahu anlamıyor musunuz bilerek mi yapiyorsunuz
GIdip komsuda bi yerde cektir o zaman. 3 gun sonra telefon acilirsa atarim nedir?uğraşılcak bir şey yaptığımı düşünmüyorum. anlamıyorum zatenş. şuan durumum bu yalan da söylemiyorum. gün bitmediği için tartı fotosu da hala atabilriim herhangi bir saat belirtmediğniz ki siz. yani ben şuanda nerede yanlış yaptığımı çözemiyorum maalesef: (
Atsaydin biz salak miyiz sabah altıda kalkıp bekledik tartilip foto attikvalla üstüme gelme lütfen bilerek yaptığım hiç bir şey yok. atsaydım keşke o wcsiz halini
choco ben okuyamadım mesajların hepsini kusura bakmayın. bana alıntı yağılanları ve bir kaç kişinin mesajına ancak cevap verebildim bakıp. kusura bakmayın hatalı olabilirim o yüzdenNe kadar erken o kadar iyi tartı sabah çekilir zaten. Şu anyalnizkus16 yi beklediğimiz den liste de yapamıyorum yüzdeleri hesaplanıp 1.grup belirlenecek. Akşama bırakılmaz ki tartı. Bunu yazmamisim herkes de bilir diye. Yazayım
Burada yazmış amaSelam arkadaslar
Yarın sabah aç karnına tartıliyoruz. Uyanır uyanmaz sis olacağımız için biraz bekleyebiliriz.
pcyle çekmeye çalışıyorum access bekle bi dakkaGIdip komsuda bi yerde cektir o zaman. 3 gun sonra telefon acilirsa atarim nedir?
+1Ay ben neden sana inanamiyorum ya
Takıma haksizlik diyince akliam geldi cemooos şimdi bilir çok iyi eksi aldı haliyle iyi durumdalar bize göreTartı sabah aç karna diye sayfalarca yazdık.
Zaten artidasiniz atsanız ne olacak
Takımına haksizlik yahu anlamıyor musunuz bilerek mi yapiyorsunuz
Nereye beee sendeSabah tartılır yazmadigimiz için bu da açık kapı oldu bravoo.
Ben bişey demiyorum artık ya ne modum kaldı ne isteğim
Hepinize başarılar bol eksiler kızlar.
Grupta huzursuzluk oluyor şikayet eden çok arkadaş var. Sabah dedikleri gibi arkadaşınızın telefonundan da çekilirdi. Arte dün bir kayıp verdi kuzenini kaybetti. Kız gelip tartı fotosu koydu. Ben gece acillik oldum koydum. Kahve döküldü vs derseniz ne kadar adil oluyor Allah aşkına siz söyleyin. Kızlar çok haklı tepkisinde. Konu benim ama cemosla beraber yönetimini yapıyoruz dolayısıyla onun kararı da geçerlidirpcyle çekmeye çalışıyorum access bekle bi dakka