Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Screenshot_20230925_135304_Chrome.jpg
kiz o saclar nasil oluyo oyle yerin altindan? Valla ciddi soruyorum

S shinelikeadiamond bak beni sinir eden nedir biliyo musun? Gayet rahat tavirlarla zaten bugun ipin ucu kacti dedin. Madem kacti ustune bunu da yedim dedin. Ceza verildi. Ben yurumem. Yurursem foto cekmem. Yurumem kosarim. Bugjn kosmam 3 gun sonra kosarim. Bugjn de herkes atti fotoyu. Ben tuvalete gitmeden atmam. Siskinligim gecmeden atmam. Kahve dokuldu 3 gun bekleyin falan
Burda ki kurallar herkes icin gecerli. Katilmak uygulamak zorunlu degil. Bahane uretip durdukca bana sinir geliyo. Yeter yani.
+İlk gün telefon 400 gr bırakıp çekemiyorumlar 400 gr eksik yazılayım vs

ortalık daha fazla karışmasın diye sesimi çıkarmak istemedim ama okudum okudum duramadım:KK12:
bizi kimse buraya zorla getirmedi kendi isteğimizle ve kendimiz için burdayız
eğer yapamıyorsak ben yokum diyerek çekilmek en iyisi bence :super:
kimseyi de demorolize etmeye gerek yok :KK43:
zaten yemeklerle bi savaş veriyoruz. birde şurda kendi kendimizin modunu düşürmeyelim :KK5:

ortalık daha fazla karışmasın diye sesimi çıkarmak istemedim ama okudum okudum duramadım:KK12:
bizi kimse buraya zorla getirmedi kendi isteğimizle ve kendimiz için burdayız
eğer yapamıyorsak ben yokum diyerek çekilmek en iyisi bence :super:
kimseyi de demorolize etmeye gerek yok :KK43:
zaten yemeklerle bi savaş veriyoruz. birde şurda kendi kendimizin modunu düşürmeyelim :KK5:
mod düşürmelik ne yaptım bilmiyorum gerçekten. aksine motive etmeye çalışıyorum elimden geldikçe. aksilik oldu bugün o yüzden soru sordum yani olmaz dediğiniz için yollar düşündüm pcyle çektim. bir daha sormam zaten olur mu olmaz mı diye modunuz düşüyormuş düşmesin

valla mousa bascam ekrana bakıp foto düğmesini bulmak için şekilden şekle girdim kolay olmadı çekmek ön kamera olunca saçlar da çıktı:)
Tartının üzerindeyken çekmek zorunda değildiniz ama siz bilirsiniz 😅 tartıldıktan sonra inip çekmek daha kolay olurdu sanki

X