- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
Banada lütfenBen de gidem de mushil hapi alam haftaya circirla girmek istiyorum b b b#b
Jxjxjjxhxh ay brklemiyodum bunu cay fiskirdi burnumdanYakında başlık değişecek g.tunu tutamayanlar
Cırcır oldu akti gitti zaten hersey bide detoks mu hatirlatacaktimBilir size hatirlatacakti değil mi
Cırcır oldu akti gitti zaten hersey bide detoks mu hatirlatacaktim
Bende sabah tartılacagimi unutup su içtim jeton düşünce tükürdümcJxjxjjxhxh ay brklemiyodum bunu cay fiskirdi burnumdan
JsjhzhHhhhHH ay gozumden yaş geldiBende sabah tartılacagimi unutup su içtim jeton düşünce tükürdümc
Bende sabah tartılacagimi unutup su içtim jeton düşünce tükürdümc
çok teşekkürler moralin için. kilo verdim aslında ama hafta sonu olmasaydı işte neyse bu kulağımıza küpe olsun arkadaşlar benim gibi haftasonu arkadaş misafirliklerinde falan önceden kararlı ve istikrarlı olun daha sonra benim gibi pişman olmamak için. ben de artık arkadaşım da gelse diyetime sadık olcam.Haftaya halledersin inşallah üzme kendini. Ama bir tartı fotosu bekliyorum
Senin yemek menüsü muydu hatirlamiyorum birinde kısır vardı son gün o şişkinlik yapar illakiçok teşekkürler moralin için. kilo verdim aslında ama hafta sonu olmasaydı işte neyse bu kulağımıza küpe olsun arkadaşlar benim gibi haftasonu arkadaş misafirliklerinde falan önceden kararlı ve istikrarlı olun daha sonra benim gibi pişman olmamak için. ben de artık arkadaşım da gelse diyetime sadık olcam.
Chocolita hemen atacağım sana kilomu tartılınca şuan şişkinlik hissediyorum net o yüzden bi kaç saat daha bekleyeyim. kusura bakma: (
Kiz saat kac oldu? Bosuna bekliyosun cok bisey degismez. Aldiysan da aldin artik olan oldu birak. Daha fazla ac durma. Sagliginla oynama bos yere 50 gr 100 gr icinçok teşekkürler moralin için. kilo verdim aslında ama hafta sonu olmasaydı işte neyse bu kulağımıza küpe olsun arkadaşlar benim gibi haftasonu arkadaş misafirliklerinde falan önceden kararlı ve istikrarlı olun daha sonra benim gibi pişman olmamak için. ben de artık arkadaşım da gelse diyetime sadık olcam.
Chocolita hemen atacağım sana kilomu tartılınca şuan şişkinlik hissediyorum net o yüzden bi kaç saat daha bekleyeyim. kusura bakma: (
MerhabaÇok teşekkür ederimafiyet olsun bu arada
Accese katılıyorum çek gönder artı da bile olsan sorun değil sadece ceza işler. Saatlerce aç kalamazsın yaçok teşekkürler moralin için. kilo verdim aslında ama hafta sonu olmasaydı işte neyse bu kulağımıza küpe olsun arkadaşlar benim gibi haftasonu arkadaş misafirliklerinde falan önceden kararlı ve istikrarlı olun daha sonra benim gibi pişman olmamak için. ben de artık arkadaşım da gelse diyetime sadık olcam.
Bende öksürük hapı içecektim 1 damla su ile içtimBende sabah tartılacagimi unutup su içtim jeton düşünce tükürdümc
Ben salatalık turşusu yaptım da haftaya da domates turşusu yapicazKızlar kışlık hazırlık yaptınız mı?
Turşu, sos falan...
Şimdi ben onları zinhar yemem.
Öyle bir moda girdim ki
Biz buna barbunya diyoruz bende taze fasulye karisitirip yapıyorum çok seviyoruzBen birsey yapamadım.arkadasim yapıp getirmiş turşu ile kahvaltılık sos.
Buranın bir fasulyesi var adı babadan mi ne tek ondan aldım 15 kg. Hergun 3 kg ayiklıyorum çok lezzetli oluyor
İşte böle
Eki Görüntüle 3306833
Yalnız baskül baş köşede.
Mazeretlisiniz. Eczane de vs firsat bulamazsaniz haftaya yazarsınız. Her hafta 1. Grup belirlendiği için grup ortalaması da düşmüş olacak tabi ama yapacak bir şey yok birbirimizi anlayacağızMerhaba
Ben hastanede hasta başındayım. Burada tartılma imkanını bulamadım. Kusura bakmayın. Keşke bu acil hastalık durumu çıkmasaydı. Rutin hayatımda olsaydım. Evimden farklı bir ildeyim. Ben ve benim durumumda olanlar ne yapmalı. Mazeretli izinli olsak olur mu.
Canım beyaz barbunya biliyorum. Bu öyle değil. Ben ayvaliktayim burada buna baladan diyorlar. Benim oğlan çok seviyor.Biz buna barbunya diyoruz bende taze fasulye karisitirip yapıyorum çok seviyoruz
Dolaba 2-3 kilo attım yeter bize.
Kuru fasulye degil mi kiz o isteCanım beyaz barbunya biliyorum. Bu öyle değil. Ben ayvaliktayim burada buna baladan diyorlar. Benim oğlan çok seviyor.
HeeeKuru fasulye degil mi kiz o iste