Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

1.68 canım hedef 70

Gel elbette canım listede yer açılırsa sen alınırsın bazı zayıf fit arkadaşlar 50 küsür kilo onların yakında listedeki işi biter korumaya geçerler
Tamam supurgem.

Ay hadi bizede nasip olsun 5ler gerçi ben 6lara bile razıyım da

Kızlar telefonuma kahve döküldü onunla uğraşıyordum sabah tartılmıştım tarih saat yazar üstünde. ben size kilo bildirimimi yapayım 61,3 idi bu sabah Chocolita sana da bu tartı fotosunu 2-3 gün sonra telefonumu açınca atsam olur mu?? telefonumu açamayacağım bir kaç gün içindeki sıvı kurusun diye. ondan sonra tartı fotosunu da hemen atarım. vallahi billahi yalan söylemiyorum : ( telefonu da nisan da almıştım daha korkuyorum açmaya şuanda

Ben iş spor derken ancak 8de evde oluyorum o da hazırlaması yemesi 9u buluyor ben yanmışım
alın bendende o kadar bende 8 de evde oluyorum yememiz 8,30 oluyor çok geç yani. en geç 6 da yiyebilsek inana kilolar daha çabuk gidecek. o yüzden ben hafta içleri akşam yemeklerini es geçmeye çalışıyorum.

Kiloda eksiye dusulmedigi için bu haftaicinde 3 gün 10.000 adım cezanız var.
Tartı fotosunu pazartesi mutlaka istiyoruz. Sonradan gönderilmesine gerek yok çünkü listeler pazartesi belirleneceginden gruba bir faydası olmaz. Lütfen buna dikkat edelim

sabah çekmiştim fotoyu ama wcden sonra daha az olur diye atmadım. yani telde kaldı foto. 2 gün sonra açınca fotonun bilgilerini ekran görüntüsü alıp atarım sana kanıt olarak mazeret göstermek istemiyorum ama durum bu vallahi

Choco senin skor kaç seninkini bulamadım

Ay ben neden sana inanamiyorum ya

Ayrıca tartı fotosu atılmadığı için uyarı alıyor
2. Uyarısı oldu bu bir kez daha olursa bu sefer diskalifiye olucak kurallara göre.
Özelden arkadaşlarda yazıyor daha ilk günden rahatsız olmaya başladılar yine.
Haberiniz olsun Cho sende duy canım.

ni
ye uyarı alayım ki ben cezamı çekmiştim ilk uyarı gereksiz verildi cezamı çekip gelmiştim 24 saat içinde. ayrıca bugün sadece soru sordum olur mu diye yoksa gün içinde ev arkımın telefonuyla tartı fotosunu hala atabilirim. niye uyarı alayım ki kurallara uydum şimdiye kadar. soru sorduğum için mi uyarı oldu bu? gün daha bitmedi ki?

Arkadaşım yeter ya ben seninle uğraşmak istemiyorum gerçekten yeter yani.
Bir değil iki değil şurada tek problem çıkartan sensin.

Chocolita ben anlamıyorum ben ilk ceza verildiğinde gece 22de çıkıp yürüyüş yaptım 1,5 saat professor teslimimden sonra. neden uyarı almış oluyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…