- 30 Ocak 2017
- 12.552
- 193.146
Tabi kiTamam canım grup olmasa bile aranıza katılıp sohbete gelmek en azından menümü yazmak isterim kabul ederseniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi kiTamam canım grup olmasa bile aranıza katılıp sohbete gelmek en azından menümü yazmak isterim kabul ederseniz
Benimde regl girdi ama korktuğum gibi olmadı ya belki sende şaşırırsin sonucaben zaten sabah kahvaltı pek yapmıyordum access ama dediğim gibi bu hafta sanırım cezaya ben kalıcam regl de girince araya kötü oldu baya : (
Kiz asil Cemoos u picaklayalimBence Berrfeelinda ye ver cezayı diğerlerinde daha önce arayı açtı çok verip bizim modumuzu düşürdü işte bul bi bahane ceza alsın
Ceza neydi daktir?İnsanlar ayda 1 kilo veremiyor kızlar biz baş koyduk ya önemli olan bu. Biz vereceğiz artık. Haftada gram da gitse ileri doğru bir adım var üzülmeyin buna. Şu an gördüğüm kadarıyla verememiş kimse yok. Bu hafta hiç verememiş olan cezaya kalacaktı böyle devam ederse kimseye veremiyoruz şu an. Harikasınız
1.68 canım hedef 70UcanSupurge canım senin boy kaçtı? Ve hedefin
Gel elbette canım listede yer açılırsa sen alınırsın bazı zayıf fit arkadaşlar 50 küsür kilo onların yakında listedeki işi biter korumaya geçerlerTamam canım grup olmasa bile aranıza katılıp sohbete gelmek en azından menümü yazmak isterim kabul ederseniz
Bu hafta içinde 3 gün 10.000 adımCeza neydi daktir?
Teşekkürler.kızlar sonuçlar görebildiğim bakabildiğim kadar harika:) herkesi tebrik edeirm böyle devam edin sadece sabır gerisi harika olacak ben bir kaç saat içinde kilo bildirimi yapacağım belli bir saati yoksa. ama kötü sonuç alacağımı düşünüyorum kusura bakmayın şimdiden: ( bi iki güne bu şişkinliğim geçer haftayaki sonuca yansır eminim ki.
Benimde regl girdi ama korktuğum gibi olmadı ya belki sende şaşırırsin sonuca
Ay Allam yareppim iyi ki verdim 1 kilo v#v#vxvxBu hafta içinde 3 gün 10.000 adım
Benden önce Cemoos var atağı o yapti ama o isal oldu ya hesaplarken bunu göz ardı etmeyelimBence Berrfeelinda ye ver cezayı diğerlerinde daha önce arayı açtı çok verip bizim modumuzu düşürdü işte bul bi bahane ceza alsın
O bziim takimdaKiz asil Cemoos u picaklayalim
Bunu duyunca bile 200 gr gidiyorBu hafta içinde 3 gün 10.000 adım
çook teşekkürler delfinia mutlu ettin beni. ben de aynısını umuyorumTeşekkürler.
İnşallah bu haftayı eksi ile kaparsın.
Diyete ve egzersize aynen devam, bu hafta olmaz ise haftaya mutlaka başarırsın, buna inanıyorum.
Ben de gidem de mushil hapi alam haftaya circirla girmek istiyorum b b b#bBenden önce Cemoos var atağı o yapti ama o isal oldu ya hesaplarken bunu göz ardı etmeyelim
Haftaya halledersin inşallah üzme kendini. Ama bir tartı fotosu bekliyorumbenim hem regl girdi hem de haftasonu çok eski bir arkadaşım geldi çat diye öyle olunca dışarda restaurantlara götürmek zorunda kaldım ve sonuç rezil. ama bi gün olduğu için oturmamış kilo şuandaki yarın sabah uyandığımda gider bunlar bugün de dinlendircem midemi artık hafif bir şeyler yerim sadece. haftaya ama söz veriyorum bu iki haftanın sonucu çıkacak ortaya eminim bundan 59ları görmüştüm çünkü iki gün önce.
sen şimdiden cezaya yazabilirsin bence beni choco
Ahahhahaa deliBen de gidem de mushil hapi alam haftaya circirla girmek istiyorum b b b#b
Ha evet ncbcbcjbc olsun cok verdi kiskanclik yaparim ben b b b#b#bO bziim takimda
Yakında başlık değişecek g.tunu tutamayanlarBen de gidem de mushil hapi alam haftaya circirla girmek istiyorum b b b#b
Bilir size hatirlatacakti değil miCemoos kız biz senle hani son 3 gün detoks yapıyorduk yeni aklıma geldi