Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

İnsanlar ayda 1 kilo veremiyor kızlar biz baş koyduk ya önemli olan bu. Biz vereceğiz artık. Haftada gram da gitse ileri doğru bir adım var üzülmeyin buna. Şu an gördüğüm kadarıyla verememiş kimse yok. Bu hafta hiç verememiş olan cezaya kalacaktı böyle devam ederse kimseye veremiyoruz şu an. Harikasınız

Cunku erken saatte yiyemiyorum. Eve dobusum hep gec. Bu tasinma mahvetti beniduzen yok
Bende hep bu hafta geç yemiştim ..eşimin vardiyası değişti artık en geç 6 da yemiş olurum şükür ..gerçekten gecyemek yemek de çok dtkili

kızlar sonuçlar görebildiğim bakabildiğim kadar harika:) herkesi tebrik edeirm böyle devam edin sadece sabır gerisi harika olacak ben bir kaç saat içinde kilo bildirimi yapacağım belli bir saati yoksa. ama kötü sonuç alacağımı düşünüyorum kusura bakmayın şimdiden: ( bi iki güne bu şişkinliğim geçer haftayaki sonuca yansır eminim ki.

Bence Berrfeelinda ye ver cezayı diğerlerinde daha önce arayı açtı çok verip bizim modumuzu düşürdü işte bul bi bahane ceza alsın

Gene bir yazdigi anda ben de sorayim ki angut gibi goruneyim vakasiyla karsinizdayim

Sabah Aç tartilmak önemli. Tok aldığınız sonucun bir anlami olmaz mutlu da etmez sizi.

Geçmiş olsun canım

Bende çok isterim ama grup için söz veremiyorum şu an bir arkadaştan haber bekliyoruz önce kendisi yazmıştı. Duruma göre bakalım
Tamam canım grup olmasa bile aranıza katılıp sohbete gelmek en azından menümü yazmak isterim kabul ederseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…