- 15 Şubat 2013
- 24.306
- 91.235
harika choko tebrik ederim. 1 haftada 1,3 çok iyi ideal sonuç. böyle devam et bence kalıcı olur sonucun
Haftalık sonuç için gayet güzel ya
Cuma tartilmistim ben 56.7 ciktim ne zaman ki araya h.sonu girdi duzenim sapitti gene 57 nin ustune ciktim. Ona fittirnis vaziyetteyim su anbxbxbxHaftalık sonuç için gayet güzel ya
Bende hep bu hafta geç yemiştim ..eşimin vardiyası değişti artık en geç 6 da yemiş olurum şükür ..gerçekten gecyemek yemek de çok dtkiliCunku erken saatte yiyemiyorum. Eve dobusum hep gec. Bu tasinma mahvetti beniduzen yok
Sen tartildin mi?harika choko tebrik ederim. 1 haftada 1,3 çok iyi ideal sonuç. böyle devam et bence kalıcı olur sonucun
Benceİnsanlar ayda 1 kilo veremiyor kızlar biz baş koyduk ya önemli olan bu. Biz vereceğiz artık. Haftada gram da gitse ileri doğru bir adım var üzülmeyin buna. Şu an gördüğüm kadarıyla verememiş kimse yok. Bu hafta hiç verememiş olan cezaya kalacaktı böyle devam ederse kimseye veremiyoruz şu an. Harikasınız
sorma haftasonu benim de sonumu getirdiCuma tartilmistim ben 56.7 ciktim ne zaman ki araya h.sonu girdi duzenim sapitti gene 57 nin ustune ciktim. Ona fittirnis vaziyetteyim su anbxbxbx
Gene bir yazdigi anda ben de sorayim ki angut gibi goruneyim vakasiyla karsinizdayimkızlar sonuçlar görebildiğim bakabildiğim kadar harika:) herkesi tebrik edeirm böyle devam edin sadece sabır gerisi harika olacakben bir kaç saat içinde kilo bildirimi yapacağım belli bir saati yoksa. ama kötü sonuç alacağımı düşünüyorum kusura bakmayın şimdiden: ( bi iki güne bu şişkinliğim geçer haftayaki sonuca yansır eminim ki.
tartıldım ama wcyş bekliyorum söylemesi ayıpSen tartildin mi?
Sabah Aç tartilmak önemli. Tok aldığınız sonucun bir anlami olmaz mutlu da etmez sizi.kızlar sonuçlar görebildiğim bakabildiğim kadar harika:) herkesi tebrik edeirm böyle devam edin sadece sabır gerisi harika olacakben bir kaç saat içinde kilo bildirimi yapacağım belli bir saati yoksa. ama kötü sonuç alacağımı düşünüyorum kusura bakmayın şimdiden: ( bi iki güne bu şişkinliğim geçer haftayaki sonuca yansır eminim ki.
E ac mi duruyosun? Saat kac oldutartıldım ama wcyş bekliyorum söylemesi ayıp
Geçmiş olsun canımMiraç şükür çabuk topladi ben rahatsızlandım. Aynı şekilde hasta oldum. Kaşlarimin içine taş doldurmuşlar sanki öyle bir ağrı çektim. Çok sağolun kızlar.
Çocuğa bir şeyler yedireyim oturup liste ayarlaması yapacağım. Geçmiş sayfalari inceleyeceğm şimdi. @Hufezaa ve @yalnizkus16 bildirim yaptı mi? Bilginiz var mı onlardan kızlar
Tamam canım grup olmasa bile aranıza katılıp sohbete gelmek en azından menümü yazmak isterim kabul edersenizBende çok isterim ama grup için söz veremiyorum şu an bir arkadaştan haber bekliyoruz önce kendisi yazmıştı. Duruma göre bakalım
yemedim henüz bir şey kahve içiyorum. wcden sonra hemen söylicemSabah Aç tartilmak önemli. Tok aldığınız sonucun bir anlami olmaz mutlu da etmez sizi.
Haftada 1 kilo hiç fena değil aslında. Taşınma telaşınıza rağmen bu haftayı eksi ile kapatman da başarı bence.58.250 imisim. 57.300 olmusum. 1 kilo bile veremedim toplamda950 gr da kaldim
E ac mi duruyosun? Saat kac oldu
Ay tesekkur ederimHaftada 1 kilo hiç fena değil aslında. Taşınma telaşınıza rağmen bu haftayı eksi ile kapatman da başarı bence.