Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Günaydın canlar
Dün menüyü yazmadan uyumuşum
Sabah 1 dilim peynir 2 domates 1 yumurta
1 tartı kaşığı bal kaymak
2 dilim ekmek
Patlamış mısır (ölçü kaçmış olabilir) cezalıyım
Akşam tavuk suyuna çorba

Bugünde oruçluyum çok şükür

Son düzenleme:

Psikolog mu deseydin biz psikolog olmuşuz doktor bey senin ağzın ne söyler

Temiz düzgün yapan bir yer araştır ol lütfen dua edeceksin bana

İyi geceler kızlar, ben konsantre olamadım henüz. Bu hafta için izin istiyorum cumartesi tartı ile birlikte başlamak istiyorum. Chocolita Bonus

Okudum ama cvp veremedim ben akşam.

Hafta başında izin olur canım hafta içinde izin olmaz.

Adapte olamayacak gibiyseniz eğer baştan derseniz sorun yok.
Ama adapte olamayıp yemeyi bozuyorsak 4.gün izin olmaz.

Diğer uğraşan herkese haksızlık olur grupsunuz çünkü.

Yemeyi kaçırmış olabiliriz sağlık olsun telafi edilir hiç modunu düşürme dün çoko yazmıştı düşe kalka başarı oluyor.

Chocolita tamam diyorsa tamamdır ama bundan sonra izin için direk tartıdan sonrayı söyleyelim

Evet aslında bu benimde aklımdan geçti ama motive olamamış dedim şimdi ağızdan çıkmış oldu. Ama grup bazında haklısın. Bundan sonra bu konuya dikkat edebiliriz.

Hafta ortasında hastalık, yatılı misafir, yolculuk gibi mazeretler olmadığı müddetçe diyete devam edememe durumunda izin olmasın. Çünkü tartı günü yaptırımı oluyor. Dediğin gibi motive olamayan hazır hissedemeyen arkadaşlar bu izni pazartesi den alsınlar

Taşkınlık olduysa ertesi gün dikkat edilir biraz hareket edilir toparlanır kızlar. Komple haftayı yemektense telafi edilebilir. Ki normal düşe kalka ilerleyeceğiz. Sorun yok. Burada tartı sonucunda hakka girdin vs. Gibi mevzulara izin yoktur. Çünkü bunların önüne geçmek için ceza egzersizi uyarı gibi yaptırımlar var. Tartı ne çıkarsa çıksın zaten egzersizini yaptıktan oradan döndükten sonra hiçbir sıkıntı yok. O yüzden herkes rahat olsun

Sağolasın Bonus bence de grup arkadaşları birbirimizi motive edelim. Yediklerimize önerilerde bulunalım.
3 gündür evde raporluyum ya, "Bileğimi dinlendirmek için hep yattığımdan dolayı ödem olmuş mudur?" endişesi vardı.
Sabah tartıldım ve çok mutlu oldum.
Geçtiğimiz Cumartesiye göre -1,4 kg gördüm. Dilerim Cumartesi sabahı da güzel bir sonuçla gelirim.
Bir gün evvel yediklerimiz etkiliyor bazen, Cuma günü çok dikkat edeceğim inşallah.
Tartıyı paylaşmadan duramadım.
Geçen hafta tek artı gelip grubu batıran ben olmuştum, üzülmüştüm vallahi
Chocolita Bonus
Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.

Eklentiler

• 1000063183.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
Beslenme olarak iyi gibi dün belimi incittim misafirlere tepsi indir çıkar merdivenlerde dünden beri korse ile geziyorum vallahi yalan soylemeyeyim ben.kimseyi takip etmiyorum grup durgun olduğu için birde pek tanımıyorum kimseyi birsey yazsam yanlış anlaşılır diye okuyup geçiyorum sadece

Çok iyi canım dikkat edince oluyor gerçekten
Geçmiş olsun denp zor ya misafir gelince bende kamyon geçmiş gibi oluyorum. Alışveriş indir kaldır.

Şimdi bizim gruplarda grup kaptanı yok. Öyle olmadığı için Yöneticiler genel olarak yorum yapar. Bundan önce menülere yorum yapmak isteyen arkadaşlar yapıyordu yani buna izin var. Herkes bildiği ölçü de yorum katabilir birbirine hem daha iyi olur.

Derseniz ki grup kaptanlığı olsun, Menülerden o grubun kaptanı sorumlu olur. Sadece kendi grubuyla ilgilenir. İncelemesi etiketi her şeyi ondan beklenir. Böyle bir talep olmadığı için yapmadık

Ben her gün tartılma huyumu bırakamıyorumdünden bugune 400 gram daha gitmisti sanırım ödem var yada cok fazla abur cubur yedigim icin bi anda kesince böyle gitmeye basladı. Benim yemekle aram çok yok abur cubur çok seviyorum

Ben 3 gündür tartıda gram oynamadım motivasyonum aşırı düşük niye böyle oldu anlayamıyorum,
Alışma sürecindeyiz kızlar şurada kaç gündür başlamışız hepimiz için yeni sayılır. Bocalamak düşmek normal. Ama siz her şeye rağmen çok güzel ilerliyorsunuz
Bu ayı çıkarsak çok daha rahat ilerlicez. Bir yol kat etmiş olucaz

İlknur bende abur cubur yüzünden bu haldeyim. Hiçbir zaman çok yemek yiyen biri olmadım. Hatta ne yediğimi görenler sen nasıl bu kiloyu aldın derler. Ama abur cuburlar o paketliler hem sağlığımı hem fiziğimi mahvetti. Özgüvenimi aldı

Birbirimize şeffaf olalım. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Kendi kendimizi mutlu edemediğimiz için insanlardan beklentimiz de yüksek oluyor. İstiyoruz ki onlar bizi mutlu etsin. Kendimizde kapatamadığımız açığı onlar kapatsın. Kızıyoruz başka şeylerden hırsımızı alıyoruz. Üzüntü üzüntüyü doğuruyor. Sanıyoruz ki yine yersek o açığı kapatıcaz. Kısacık vakitte yine paketleri açıyoruz. Son paket bitince yine oturuyor içimize. Yine değişen bir şey yok. Demek ki esas boşluk başka. Alışkanlık mutlu etmiyor. Başka bir yol denemek gerek. Birlikte olursak bu yolları da geçebiliriz

Evet şuan yeni başlamanin sancıları galiba. Ama bir yandan da kendime çok kızıyorum insanlar bir haftada 2 3 kilo verirken ben çok dikkat etmeme rağmen gram bile zor veriyorum yoruluyorm bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…