Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Evet şuan yeni başlamanin sancıları galiba. Ama bir yandan da kendime çok kızıyorum insanlar bir haftada 2 3 kilo verirken ben çok dikkat etmeme rağmen gram bile zor veriyorum yoruluyorm bazen
Kan değerlerine baktırdın mı canım. Orada bir dengesizlik varsa oda engeller
Suyu az içiyorsan oda yapar

Suyu normaldede çok içerim artık wcden çıkmıyorm afedersin o derece arttirdim kan değerlerim de iyi. Ama oldum olası zor veririm
Doğrudur metabolizma hızıyla da ilgili olabilir. Bende yavaş veririm ama tam anlamıyla uymadığım için. Ben çok bocalıyorum. Karbonhidratı düşürmem lazım Tuzlu dan uzak durmam lazım

Kilo olarak çok farklı kilolara cıkmadım ama abur cubur öyle bisey ki iste aynı kiloda da kalsan senelerce vücudun seklini bozuyo bel çevresi yaglanıyo selülit oluyo basenler büyüyo . Ve bende asla moralim bozukken yemeyen bi insan degilim aksine sinirliyken mutsuzken o kadar cok yerim ki bu abur cuburu kendime engel olamam 2 3 gündürde öyle bi dönemdeyim ama bu sefer tuttum kendimi yemedim abur cubur

Bu 3 gündür yemeyişin bile büyük bir adım. Ben bir şey başardım deyip mutlu ol lütfen Herkes diyet yap der ama kimse nelerle mücadele ettiğimizi anlamaz. Hiçbir vazgeçiş basit değildir

Bu 3 gündür yemeyişin bile büyük bir adım. Ben bir şey başardım deyip mutlu ol lütfen Herkes diyet yap der ama kimse nelerle mücadele ettiğimizi anlamaz. Hiçbir vazgeçiş basit değildir
Nasıl yemedim bende anlamadım ama yemedim. Cünkü hep böyle oluyo yoruluyorum biseyler yemeye baslıyorum cocuklara sinirleniyorum yiyorum. Tek mesele kilo almakta degil malesef. Bu yaşta belki zarsrı olmayacak ama ileride cok farklı etkiler kalacak. Bu topigede motive olmak icin katıldım

Tartıda güzel şeyler gördüm bugün
Ama benim küçük kız diş çıkarma döneminde ne doğru dürüst uyuyor ne yiyor huzursuz anlicanız üzere telefona pek bakamıyorum son zamanlar. Sporda yapamıyorum yürüyüş falan yalan oldu bu hafta çıkarsada oda rahatlasa bende
KArşı grubada bol kalorili günler diliyorum

Son düzenleme:
Ooo bizim gruptasın diye ekstra bi sevindim harikasınnn

Geçmiş olsun

Yaa ne güzel yazmışsın

Orucumu 17.50de
300 ml sirkeli su ve 2 kaşık yoğurt 3 suya ıslanmış hurma tarçın zencefil.zerdecalli karışımla açtım
18.30 da da tavuklu salatami yedim
Şimdi 2 gün kurusu 2 diyet bisküvi yiyeceğim
35 dk kardiyo videomu sabah namaz sonrası yaptım sonra pesine 1 saat yürüyüş ( hastaneye yürüdüm)
İftar onceside 21 dk.leslie videosu yaptım
Suyumu 2.5 lt ye tamamlarım inşallah
Bonus Chocolita
Bu arada kaptanlarim siz ne yapalım derseniz ben uyarım bana görev olsun yeterki:) hirs lazımda biraz bana

Eklentiler

• 1000008271.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 6
İyi akşamlar, 14 Kasım menüsü:
Sabah büyük bardak
Filtre kahve
30 dk leslie+ 20 dk bacak egzersizi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, yarım avokado, domates salatalık, 1 yk tulum peyniri, 7 zeytin
Ara
Türk kahvesi+ kuru incir, kuru kayısı
Akşam
Fırında kabaklı havuç ağırlıklı sebze yemeği, 3 yk bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
2 lt su

Evet şuan yeni başlamanin sancıları galiba. Ama bir yandan da kendime çok kızıyorum insanlar bir haftada 2 3 kilo verirken ben çok dikkat etmeme rağmen gram bile zor veriyorum yoruluyorm bazen
Ben de aynı durumdayım inan espressoc
Tartının günü gününe uymayabiliyor, moralinizi hiç bozmayın arkadaşlar espressoc ilknurrr22
Bir gün evvel yediklerimiz, içtiğimiz su miktarı, kabızlık, regl öncesi ödem, v.b. gibi farklı sebeplerden ötürü tartıda farklılıklar olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…