Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Selamlar, ben de geçen gün baktım topiğe başlamak için, ara verilmiş. Ben de başlamak istiyorum. Chocolita Chocolita canım düz yazı da olur, bu kadar vaktini emeğini verme önemli olan birlikte olmamız, birbirimize destek olmamız. Tartı günü cumartesi olsa daha iyi olur sanki hafta bitimine yakın.
Labelimm kız seni gördüğüme çok sevindim 🤗🤗🤗 gel tabi ❤️
Günaydın kızlar Covid oldum sanırım 3 gündür perperisan yatıyorum üstüne bir de regl olacağım Allah'tan cumartesi ye birkaç gün var 🥱
Çok geçmiş olsun canım 💐
Kasımda diyet başkadır 🍂🍃
Ay bu çok güzelmiş 🫠 değiştirsek mi napsak

Şuan size çok ihtiyacım var açım ve modum düşük 🫠 bana yalnız olmadığımı söyleyin :110: o_O
Asla yalnız değilsin 🥲 en son burada kepenkleri kapatıp gittik o kadar yani. Benimde gücüm kalmamıştı. Kızlar da sağolsun anlayış gösterdiler. Bir şekilde toparlanıp döndük. Şu an herkes sıfırdan başlayacak

Şey diyorum, şimdi yeniden başlıyoruz ya işimizi biraz daha kolaylaştırmak adına kaybeden grup ceza almasın. Zaten tartı da kilo alınca egzersiz yapıyoruz. Ama 2 hafta üst üste Kazanan Grup yine uyarı sildirme indirim ödülü alsın

Yaparız yaa sen gel bir ayağın alışsın ben güzel bir şeyler yapayım aaabime 🤗😂
Yaa ben çok kaçamak yapmıyorum zaten😁
Bu sefer biraz uzun süreli bi hedef koydum kendime önceden 1 hafta 2 hafta belirliyordum
Şimdi 68 kiloya inene kadar dedim
Beyaz ekmek pilav makarna hamur işi şekerli gıdalar abur cubur akşam yemeği sonrası çiğnenebilir bişey yemek yok
Dışarıda serbest annelere gidince ve misafirliklerde serbest 🥲

Güncel kg 77.8 🥰

X