Tamamdir teşekkür ederim. İnşallah sildireceğimespressoc canım senin 2 uyarın varmış 1i silindi 1 kaldı. Ötekini eski nickinle not almışım düzeltmek istedim. Ama boyle devam edersen haftaya onu da sildirirsin bize de ilham oluyorsun
Hoşbulduk,teşekkür ederim
Kaptanım günaydınBu ceza egzersizleri harekete bir bahane oluyor. Ama İzin alan arkadaşlar olduğu için grup sayıları eşit değil. Yuzdeler de haksızlık olmaması için daha az yüzde yapan grup sayısı eşit değilse ve uçurum fark yoksa grup cezası olmasın. Yarın harekete bahane olsun isterseniz sevgili grup arkadaşlarımnnurc Tante Rosa Denise bu seferlik yapalım. Önümüzdeki haftalarda grup sayısına göre bakalım ne dersiniz
Çook teşekkür ederim canım
Kanıtlanabilirse sayılır canımKaptanım günaydınben bugün reformer pilatese gideceğim 1 saat. O da sayılır mı?
7000 adım mi ?Bu ceza egzersizleri harekete bir bahane oluyor. Ama İzin alan arkadaşlar olduğu için grup sayıları eşit değil. Yuzdeler de haksızlık olmaması için daha az yüzde yapan grup sayısı eşit değilse ve uçurum fark yoksa grup cezası olmasın. Yarın harekete bahane olsun isterseniz sevgili grup arkadaşlarımnnurc Tante Rosa Denise bu seferlik yapalım. Önümüzdeki haftalarda grup sayısına göre bakalım ne dersiniz
10.000 veya kanıtlı egzersiz7000 adım mi ?