- 13 Eylül 2023
- 641
- 2.567
- 40
Gönderdim canım yukarıda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gönderdim canım yukarıda
Günaydın
Ayağına sağlık adım yarışına okullar açılana kadar ara verdik. Sonra seni hep ilk sayfada göreceğiz gibi geliyor
Teşekkür ederim bebek düşündüğümüz için ağır spor yapamıyorum regl dönemleri dışında,bende adım yarışı yapsak mi diyecektim ama çok sessiz grup ,ara verilmiş olmasına sevindimAyağına sağlık adım yarışına okullar açılana kadar ara verdik. Sonra seni hep ilk sayfada göreceğiz gibi geliyor
Ya ne güzel Rabbim hayirlisiyla nasip etsin inşallah adım yarışı hareketli geçiyordu ama tatilde dağıldık. Şu sıra herkes tatilde. Okullar açılınca yoğunlaşırTeşekkür ederim bebek düşündüğümüz için ağır spor yapamıyorum regl dönemleri dışında,bende adım yarışı yapsak mi diyecektim ama çok sessiz grup ,ara verilmiş olmasına sevindim
Amin inşallahYa ne güzel Rabbim hayirlisiyla nasip etsin inşallah adım yarışı hareketli geçiyordu ama tatilde dağıldık. Şu sıra herkes tatilde. Okullar açılınca yoğunlaşır