Sorma dutum ağzımın ici hep yara olmuş yemek yiyemiyorum. Oda boğazıma vurdu galibaGeçmiş olsun çokom noldu böyle
Oy çokom çok geçmiş olsun. Doktora gittin miSorma dutum ağzımın ici hep yara olmuş yemek yiyemiyorum. Oda boğazıma vurdu galiba
Canım yıldız savaşçılari tartıları özelden atar. Gece hatırlatma yapamadım
Yok kız yatiyorum valla halim yokOy çokom çok geçmiş olsun. Doktora gittin mi
Aft mı çıktı. Yetersiz beslendiğimde bende de oluyordu. Devit 3 varya bebeklerin içtiği, onu içince geçiyordu benim. Demir eksikliğinden oluyordu bende. Zor oluyor. Geçmiş olsun.Sorma dutum ağzımın ici hep yara olmuş yemek yiyemiyorum. Oda boğazıma vurdu galiba
Boğazına kadar vurduysa dr gitmen iyi olurduYok kız yatiyorum valla halim yok
Kusura bakma . Bende dalgınım.Canım yıldız savaşçılari tartıları özelden atar. Gece hatırlatma yapamadım
Bence regl olanlara tartı zorunluluğunu kaldiralim regl olunca bende fazla çıkıyorum moralim bozuluyorRegl ödemi
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerimTünaydın kızlar. Ben fenayim yatıyorum. Biraz toplayınca güncellemeleri yapicam. Tartılar çok iyi görünüyor
Gitsen iyiydi çokomYok kız yatiyorum valla halim yok
HarikasınnDünya kadar ütü yaptım oturup dinleneyim dedim sonra vazgeçtim kalkıp zumba yapayım dedim dinlenmekle eline bir şey geçmiyor ama günlük spor çok güzel bağımlılık yapıyor spora kalkamayanlara belki motive olur diye yazıyorum
HarikasınEki Görüntüle 3465160
Hadi kizlaaaarr kendimiz için harekete geçiyoruz30 40 dk zumba yapıyorum başladım
Karadut varsa çok iyi geliyo ağız yarasınaSorma dutum ağzımın ici hep yara olmuş yemek yiyemiyorum. Oda boğazıma vurdu galiba