- 8 Mart 2020
- 5.287
- 26.226
A.s bonusSana da selam lotus
Dogru söylüyorsun ödem tutar aslinda vücut sodadan sonra ama bitirdikten sonra geldi aklıma neyse artik oldu olanPrenses benim diyetisyen tartidan bir gün önce soda içmeyi bırak demişti aklında olsun.
Korkuyorum ya veremediysem diyeKiazz yarin sabah tartilcaz. Surviverlar sizi. Heyecan var mi ?
Bence mumkun degilKorkuyorum ya veremediysem diye
Valla bilmiyorum yaa veremiyorum ben niyeyseBence mumkun degil
Bu hafta olmadiysa haftaya olurValla bilmiyorum yaa veremiyorum ben niyeysearaya bide regl girdi
Kolay gelsin cemocanimKızlar menü listelerini gece kontrol edicem hala temizlik yapıyorum baya yorgunum.
Bı çay oceyim kendime geleyim gece gelirim.
Çok sağol pembisim
Regl şişliği + hastalık üst üste geldi. Egzersiz yapamadım bu yüzden. KorkuyorumKiazz yarin sabah tartilcaz. Surviverlar sizi. Heyecan var mi ?
kendimi çok şiş hissediyorum bence çok veremedim ya çok zor kilo veren biriyim hatta haftaya dahiliyeye gideceğim insülin falan kan değerlerime baktıracağımKiazz yarin sabah tartilcaz. Surviverlar sizi. Heyecan var mi ?
Ben heyecanlıyımKiazz yarin sabah tartilcaz. Surviverlar sizi. Heyecan var mi ?
Insallah. Su ic odem at bari son saatlerBen heyecanlıyımbugünde aksilik bi sis hissediyorum kendimi umarım sabaha söner gram fazla çıksin istemem
Tez zamanda kalan işlerinin bitmesini diliyorum.Bir saate geliyorum sizlerin olacağım yorgunluktan anam ağrıdı
Az bulaşık ve duş işim kaldı