- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
Bende hiç sevmezdim pisirmeden yediğim içinmişÇok acımsı bir tadı var hep çiğ yedik ..mesela geçen yoğurdun içine bir kaşık koydum öğün olarak yemek için bir de şeftali doğradım şeftali ile yoğurdun hatrina yedim
Seni gidi seni karşı takımın oyununa bak aklınca bana tatlı yaptırıp fit deyip bana yedirecek bababababababababBende hiç sevmezdim pisirmeden yediğim içinmişben sana yulafla yapılan fit tiramisu tarifi vereyim yulafi sütle pisirip yemek daha iyi oluyo içini damak tadına göre zenginleştirebilirsin
Nefis yemek tarifinde var minik dene pişman olmazsin arasina lor peynirli yap kalorisi dusuk olurTarif
alabilirmiyim
Yumurtalı omlet tarifi verdi diyetisyen peynir falan koyuluyor bayıldım ben. Bende yiyemezdim öyle yedim bakÇok acımsı bir tadı var hep çiğ yedik ..mesela geçen yoğurdun içine bir kaşık koydum öğün olarak yemek için bir de şeftali doğradım şeftali ile yoğurdun hatrina yedim
Sana da selam lotusNefis yemek tarifinde var minik dene pişman olmazsin arasina lor peynirli yap kalorisi dusuk olur
Hic aklıma bile gelmediSeni gidi seni karşı takımın oyununa bak aklınca bana tatlı yaptırıp fit deyip bana yedirecek babababababababab
Kolaymış deneyeyim yarın sabah
Nasi bi tarifYumurtalı omlet tarifi verdi diyetisyen peynir falan koyuluyor bayıldım ben. Bende yiyemezdim öyle yedim bak
Profilden kutlastik ama buradan da öpeyim canımın içi
Çok teşekkür ederim