- 8 Aralık 2009
- 4.111
- 5.564
Prenses benim diyetisyen tartidan bir gün önce soda içmeyi bırak demişti aklında olsun.Bugunku menumude paylasayim
Sabah 12.00
1 adet ev yapimi peynirli poğaça avuc ici kadar
15.00 dugundeydik
Etli pilav yarim porsiyon + ayran
18.00
2 salatalik+yarim armut
Bugunu kapattim simdi sade soda iciyorum
45 dk eliptik yaptim sabah
50 sn plank
2 lt suyum var
Cemoos
Doğumgünün kutlu olsunChocolita
Ailenle ve tüm sevdiklerinle birlikte sağlıklı, mutlu nice yaşlar dilerim.
Dilerim sağlığın daha iyidir. Acil şifalar diliyorum.
@chocolinice mutlu yaşlar diliyorum yeni yaşın sana hayallerini yaşatsın
Merhabaaa ,
ÖncelikleChocolita doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara
Kahvaltı; omlet, peynir, birkaç çatal patates kızartması az yağlı , iki dilim tam buğday ekmek, salatalık domates ve çay
Öğlen; Türk kahvesi , kuruyemiş badem ceviz
Akşam ; Tavuk şiş, ayran , salata
Adım sayımı 12den önce buraya atmış olurum çünkü hala yürüyorumCemoos Chocolita
Cemoos
Kahvalti Müsli
ara öğün ton balıklı salata 1 gevrek ekmeği
Akşam 1 kase çorba ,
45 dk Eksersiz yaptım yürüyüşe çıkamadım hep yağmurluydu bugün ,1.5litre su, arada yeşil Çay, Nescafe.
Yarın tartınma günü, kendimi kuş gibi hissediyorum, acaba hiç tartınıp moral bozmasam mi
Chocolita nice sağlıklı hayırlı mutlu huzurlu yaşlara. Neşen daim olsun♡
Çok teşekkür ederim hepinizi yerimChocolita iyi ki doğmuşsun yeni yaşında güzellikler ve mutluluk hep seninle olsun.
Cemoos
Sabah 4 yk menemen 1 dilim tam buğday ekmeği 2 yk lor peyniri 1 ince dilim süzme peynir domates salatalık biber
Ara türk kahvesi 1 lokum
Ara 1 minicik incir 4 5 tane üzüm
Akşam çoban salata semizotu yemeği 1 dilim ekmek
Reglime 3 gün kaldığı için bir tatlı krizine girdim ve rafine şeker tüketmek yerine yulaf lapası yaptım içine bal ve yarım şeftali ekledim. 100 gram balın 304 kalori olduğunu düşünürsek 1 yemek kaşığı balda 50 kalori ya var ya yok diyebiliriz
Su 2 lt
Spor yok bugün dinlenme günümdeyim
Akşam yemeğinde 2-3 kaşık yoğurt vardı onu girmemisimEki Görüntüle 3306688 @Cemoos bu akşam sıfır ekmek olsun dedim haşlanmış patatesi salataya çevirdim
2.5 litre su .
Istenmeyentuyy ye attığım videonun ilk 7 dakikasını yapabildim hemen terledim bıraktım
Akşam atistirmaligi da aslında ikindi vakti tüketildiinşallah güzel eksiler bildirim yarın
Çok kolay gelsin.Kızlar menü listelerini gece kontrol edicem hala temizlik yapıyorum baya yorgunum.
Bı çay oceyim kendime geleyim gece gelirim.
Sen ve akşam ekmek yememekEki Görüntüle 3306688 @Cemoos bu akşam sıfır ekmek olsun dedim haşlanmış patatesi salataya çevirdim
2.5 litre su .
Istenmeyentuyy ye attığım videonun ilk 7 dakikasını yapabildim hemen terledim bıraktım
Akşam atistirmaligi da aslında ikindi vakti tüketildiinşallah güzel eksiler bildirim yarın