Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Merhaba Cemoos Cemoos
Sabah kahvaltıda,
*1 haşlanmış yumurta
*6 siyah zeytin
*1 dilim kaşar peyniri
*1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
Öğle yemeğinde,
*1 kaşarlı tost yedim.
(tostu tam buğday ekmeği ile yaptım.)
Ara öğünde,
*1 muz yedim.
Akşam yemeğinde ise,
*5 adet mercimek köftesi
yedim.
**
*2,5 lt. su içtim.
*30 dk. evde egzersiz yaptım.
(Bugün reglim başladı, çok yoğundu, sancım da oldu. Dışarıda yürüyüş yapamadım.)
Birazdan 1 fincan sade Türk kahvesi içeceğim. Gece de 1 fincan yeşil çay içeceğim.
Sevgiler. :KK200: :KK68:

Bugunku menumude paylasayim
Sabah 12.00
1 adet ev yapimi peynirli poğaça avuc ici kadar
15.00 dugundeydik
Etli pilav yarim porsiyon + ayran
18.00
2 salatalik+yarim armut
Bugunu kapattim simdi sade soda iciyorum
45 dk eliptik yaptim sabah
50 sn plank

2 lt suyum var
Cemoos Cemoos
Prenses benim diyetisyen tartidan bir gün önce soda içmeyi bırak demişti aklında olsun.

Sabah 2 dilim tb ekmeği
3 yk keçi peyniri
5 zeytin 1 tatlı kaşığı bal
1 kapya biber

Öğlen 2 dilim tb ekmeği lableli

Arada yarım avuç yaban mersini kurusu bade. Kahve yesilcay

Aksam tavuk ızgara ayran

Yine hiç oturmadigim hareketli bir gün geçirdim adımlarım uyuyana kadar 10 bin olur Cemoos Cemoos

Sabah
2 krep arasına krem peynir
Öğlen
Meyve,kahve
Akşam
2 biber dolması,kabak salatası
1 lt su
20230924_203208.jpg

Cemoos Cemoos

Merhabaaa ,
Öncelikle Chocolita Chocolita doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara 💓

Kahvaltı; omlet, peynir, birkaç çatal patates kızartması az yağlı , iki dilim tam buğday ekmek, salatalık domates ve çay
Öğlen; Türk kahvesi , kuruyemiş badem ceviz
Akşam ; Tavuk şiş, ayran , salata

Adım sayımı 12den önce buraya atmış olurum çünkü hala yürüyorum 😂 Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Cemoos Cemoos
Kahvalti Müsli
ara öğün ton balıklı salata 1 gevrek ekmeği
Akşam 1 kase çorba ,
45 dk Eksersiz yaptım yürüyüşe çıkamadım hep yağmurluydu bugün ,1.5litre su, arada yeşil Çay, Nescafe.
Yarın tartınma günü, kendimi kuş gibi hissediyorum, acaba hiç tartınıp moral bozmasam mi 🙄

Chocolita Chocolita nice sağlıklı hayırlı mutlu huzurlu yaşlara. Neşen daim olsun♡

Chocolita Chocolita iyi ki doğmuşsun yeni yaşında güzellikler ve mutluluk hep seninle olsun.
Cemoos Cemoos
Sabah 4 yk menemen 1 dilim tam buğday ekmeği 2 yk lor peyniri 1 ince dilim süzme peynir domates salatalık biber
Ara türk kahvesi 1 lokum
Ara 1 minicik incir 4 5 tane üzüm
Akşam çoban salata semizotu yemeği 1 dilim ekmek
Reglime 3 gün kaldığı için bir tatlı krizine girdim ve rafine şeker tüketmek yerine yulaf lapası yaptım içine bal ve yarım şeftali ekledim. 100 gram balın 304 kalori olduğunu düşünürsek 1 yemek kaşığı balda 50 kalori ya var ya yok diyebiliriz
Su 2 lt
Spor yok bugün dinlenme günümdeyim

Chocolita Chocolita dogumgunun kutlu olsun 😍 gecmis olsyn.🥳

Doğumgünün kutlu olsun Chocolita Chocolita
Ailenle ve tüm sevdiklerinle birlikte sağlıklı, mutlu nice yaşlar dilerim.:KK200::KK68:🌺💐🎁🙏:nazar:
Dilerim sağlığın daha iyidir. Acil şifalar diliyorum.🌸🌺💐❤️

@chocolinice mutlu yaşlar diliyorum yeni yaşın sana hayallerini yaşatsın :KK36:

Iyi ki doğmuşsun choco mutlu sağlıklı yaşların olsun🥰 Chocolita Chocolita (pasta dagitacakmisin bize🤣)

Merhabaaa ,
Öncelikle Chocolita Chocolita doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara 💓

Kahvaltı; omlet, peynir, birkaç çatal patates kızartması az yağlı , iki dilim tam buğday ekmek, salatalık domates ve çay
Öğlen; Türk kahvesi , kuruyemiş badem ceviz
Akşam ; Tavuk şiş, ayran , salata

Adım sayımı 12den önce buraya atmış olurum çünkü hala yürüyorum 😂 Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Cemoos Cemoos
Kahvalti Müsli
ara öğün ton balıklı salata 1 gevrek ekmeği
Akşam 1 kase çorba ,
45 dk Eksersiz yaptım yürüyüşe çıkamadım hep yağmurluydu bugün ,1.5litre su, arada yeşil Çay, Nescafe.
Yarın tartınma günü, kendimi kuş gibi hissediyorum, acaba hiç tartınıp moral bozmasam mi 🙄

Chocolita Chocolita nice sağlıklı hayırlı mutlu huzurlu yaşlara. Neşen daim olsun♡

Chocolita Chocolita iyi ki doğmuşsun yeni yaşında güzellikler ve mutluluk hep seninle olsun.
Cemoos Cemoos
Sabah 4 yk menemen 1 dilim tam buğday ekmeği 2 yk lor peyniri 1 ince dilim süzme peynir domates salatalık biber
Ara türk kahvesi 1 lokum
Ara 1 minicik incir 4 5 tane üzüm
Akşam çoban salata semizotu yemeği 1 dilim ekmek
Reglime 3 gün kaldığı için bir tatlı krizine girdim ve rafine şeker tüketmek yerine yulaf lapası yaptım içine bal ve yarım şeftali ekledim. 100 gram balın 304 kalori olduğunu düşünürsek 1 yemek kaşığı balda 50 kalori ya var ya yok diyebiliriz
Su 2 lt
Spor yok bugün dinlenme günümdeyim
Çok teşekkür ederim hepinizi yerim 🤗

Screenshot_20230924_191057_Samsung Health.jpg
@Cemoos bu akşam sıfır ekmek olsun dedim haşlanmış patatesi salataya çevirdim
2.5 litre su .
Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy ye attığım videonun ilk 7 dakikasını yapabildim hemen terledim 😌 bıraktım 🥹

Akşam atistirmaligi da aslında ikindi vakti tüketildi 😌 inşallah güzel eksiler bildirim yarın 🙄

X