- 15 Eylül 2023
- 352
- 437
Ahahahah yolar valla
Bende aynı randevu aldım 2 hafta sonraya ancak varmış. Eskiden çabuk verirdim. Sadece ekmeği kessem bile verirdim. Artık az yediğim halde veremiyorumS
kendimi çok şiş hissediyorum bence çok veremedim ya çok zor kilo veren biriyim hatta haftaya dahiliyeye gideceğim insülin falan kan değerlerime baktıracağım
Genel olarak hamilelik sonrasında aldığım kiloları veremedim süt olsun diye solgar falan hapları içmiştim ne varsa yedim oldum beşyüz kilo ne süt oldu ne bişeyBende aynı randevu aldım 2 hafta sonraya ancak varmış. Eskiden çabuk verirdim. Sadece ekmeği kessem bile verirdim. Artık az yediğim halde veremiyorum
Bende o da yok hiç emmedi ama yedim tabiGenel olarak hamilelik sonrasında aldığım kiloları veremedim süt olsun diye solgar falan hapları içmiştim ne varsa yedim oldum beşyüz kilo ne süt oldu ne bişeyolan bana oldu
Bende eskiden daha kolay kilo verirdim simdi hic kolay gitmiyo yas ilerledikçe onun etkisi galibaBende aynı randevu aldım 2 hafta sonraya ancak varmış. Eskiden çabuk verirdim. Sadece ekmeği kessem bile verirdim. Artık az yediğim halde veremiyorum
accessdenied ceza adımını attın mı ?
Tamam.Merhaba kızlar
arkadaşım yüzünden kaçamak yaptım bir de regl şişkinliği bende de var. düne kadar baya zayıflamıştım ama bugün çok farklı. neyse ki oturmamış kilo veririrm hemen geri diye düşünüyorum.
Ben kısaca diyet menü yapamadım bugün ama en az 13500 küsür adım attım yani cezayı çekip geldim hatta çok daha fazla yürüdüm ama neyse ki arladaşım gitti şimdi daha fazla dikkat ederbilirim. çok su da içemedim dılardaydık. yarınlardan daha umutluyum. iyi geceler:)
Cemoos
Temizlik bosa gitmemistir derken? Sizin evde ödül töreni mi var ?Az sonra listeye bakicam.
Genel olarak menüler ve egzersizler düzenli gidiyor.
Yarın da sonuçlar için çok heyecanlıyım inşallah bu kadar temizlik yapmam boşa gitmemistir
Olur fark etmez ama sabah bişey yememen bence iyi olur.Cemoos Attim guzum. Yanniz sabah kizi birakip obur eve gidicem. Boyaciya kapiyi acicam. Sonra Decathlona gidip bisey degistirip oyle donucem eve. Gelmem 11 i bulur. Tarti icin diyorum
Temizlik yaparken en az 400-500 kalori yakmisimdir inşallah diyorum accessTemizlik bosa gitmemistir derken? Sizin evde ödül töreni mi var ?
Benimde öyle oldu hala yaradır içimde o konu neyse boşver vericez bu kilolarıBende o da yok hiç emmedi ama yedim tabi