- 8 Nisan 2017
- 56.798
- 297.428
Uyku zamanımız gelmiş ben gideyim sabah 7 de kahvaltı hazirlicqm oğlanaYEmin ederim izah etmesen anlamazdım
Son deliği bir deneyeyim bakalımUlan saat takamayacak kadar mı ya hahahaha tak bu gece bakalım bi delik gevşetirsin
Spor yaparsın uyuşukluöu geçerBenim beyin uyusukya 2-3 kilo verdim mi inanılmaz bir rahatlık geliyor sanki tüm kiloları vermişim gibi gevsiyorum hademe 2 gitmişken geliyor geri 5
sabahki taktığım ayarda sıkıyor demek istedim yani takılsa takılır yine. Ama uğraşmak istemediğim için çıkarıyorum. Bir de aslında telefonları uzağa koyup yatın derler ya, bence bu cihazların da üstümüzde olmaması daha iyi. WiFi Bluetooth kapatıp yatın diyorlarBendede şişer ama öyle saat takamayacak kadar değil ciddi ödem sorunun var herhalde . Hamileyken ama sıkıyordu akşam uyurken kolumda kalıyordu gece kalkıp çıkarıyordum sıkıyordu bak şimdi aklıma geldi
Allah rahatlık versin canımUyku zamanımız gelmiş ben gideyim sabah 7 de kahvaltı hazirlicqm oğlana
Herkese Allah rahatlık versin iyi geceler
OlmamıÖyle bi ekipmi vardı
Uykumuzu almalıyız
İyi gecelerİyi geceler Allah rahatlık versin
Bizde ceza yok sizde gelinHani geliyodun lan bi baktım yan taraftasınCemoos sana ne vadetti?