Saatimi bugün şarj edip yarın adım aticam inşallah kaptanKazanan grup Süper Girl
Eki Görüntüle 3446819
baltasar yiitee @Ilkaskimm tekrar tebrik ederim kızlar 1 günlük ceza indiriminiz var, baktım cezaya kalan da yok. Ama aklınızda bulunsun. Bu hafta böyle bir hakkınız var
Kaybeden grup Tank Girl
Pandora27 bbeeyyzzaam Sismaniye ve ben yarın akşama kadar tamamlanması beklenen 10.000 adım veya kanıtlı egzersiz cezamiz var
Ceza indirimi yeni gelmiş sanırım. Ne kadar indirim yapıyorsunuz?Kazanan grup Süper Girl
Eki Görüntüle 3446819
baltasar yiitee @Ilkaskimm tekrar tebrik ederim kızlar 1 günlük ceza indiriminiz var, baktım cezaya kalan da yok. Ama aklınızda bulunsun. Bu hafta böyle bir hakkınız var
Kaybeden grup Tank Girl
Pandora27 bbeeyyzzaam Sismaniye ve ben yarın akşama kadar tamamlanması beklenen 10.000 adım veya kanıtlı egzersiz cezamiz var
Tebrikler kızlarAylık sonuçta
Tante Rosa Denise -4.8 kilo verdi maşallahh çok iyii
esmusumm -1.8 kilo verdi tebriklerr hedefe adım adım
1 günlük ceza komple siliniyor canimCeza indirimi yeni gelmiş sanırım. Ne kadar indirim yapıyorsunuz?
Haberin yoktur belki, artık bir grup üst üste birinci olursa grup üyelerinin 1 uyarısı siliniyor. Bu hafta Super Girl birinci oldu. Önümüzdeki haftada birinci olursa silinecek. Şu an uyarıların çoğu da bu gruptanCeza indirimi yeni gelmiş sanırım. Ne kadar indirim yapıyorsunuz?
Harika !9 Temmuz Yıldız Savaşçıları belirlendi
Tank Girl yıldızıSismaniye
Elektra Natchios yıldızıTante Rosa Denise e karşı!
Black Canary yıldızı @nnurc
Süper Girl yıldızı @Ilkaskimm a karşı!
Çok iyi sonuçlardi hepinizin emeğine sağlık kızlar
Sismaniye 1 uyarın vardı, artık yok
TeşekkürlerTebrikler kızlar
Merhaba, hoş geldinizSelamlar, gruba yeni kişiler alıyor musunuzz? 10 günlük bir diyet sürecindeyim pazar bitiyor. Pazartesiden itibaren diyetime sizle devam etmek istiyorum.
Tamam canım iyi tatillerChocolita choco 1 hafta izin alabilir miyim bugün tatile çıktık da pek dikkatli edemem sanırım haftaya salı tartısı ile başlarım
Kalirsan tartı göndermek ana kuralimiz. Eger musait olamiyorum dersen bir sure izin alabilirsin veya listeden cikip disaridan katilarak yine menu gondermeye devam edebilirsin. Ama yarislara topige dahil olmamis olursun.Benim nevrim dönmüş tartı günü olduğunu pazartesi tartı atacağımı bile unutmuşum. Tartışmıştım da aslında.
Acaba ben ağustosa kadar menü vermeye devam etsem elimden geldiğince ama tartıdan izin alsam olur mu? Grubu da etkilememiş olurum. Çok sıkışık her şey. Eve uğrayıp bir gece kalıp yine valiz hazırladım başka bir şehre konferans için.Chocolita Migrenben