Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Çok acımsı bir tadı var hep çiğ yedik ..mesela geçen yoğurdun içine bir kaşık koydum öğün olarak yemek için bir de şeftali doğradım şeftali ile yoğurdun hatrina yedim
Bende hiç sevmezdim pisirmeden yediğim içinmiş 🤣 ben sana yulafla yapılan fit tiramisu tarifi vereyim 😋😋 yulafi sütle pisirip yemek daha iyi oluyo içini damak tadına göre zenginleştirebilirsin

Unutmadan kahvaltıyı yazaim kızlar
Sabah 1 bardak su
1 haşlanmış yumurta
2 dilim t. Buğday ekmeği
İnce dilim beyaz peynir
Domates salatalık
3-5 çatal patates kızartması.

Bugün dip köşe ev temizliğine başlıyorum baya hareketli olacağım.
Adım sayamam o yüzden.

Bende hiç sevmezdim pisirmeden yediğim içinmiş 🤣 ben sana yulafla yapılan fit tiramisu tarifi vereyim 😋😋 yulafi sütle pisirip yemek daha iyi oluyo içini damak tadına göre zenginleştirebilirsin
Seni gidi seni karşı takımın oyununa bak aklınca bana tatlı yaptırıp fit deyip bana yedirecek babababababababab :KK53:

Çok acımsı bir tadı var hep çiğ yedik ..mesela geçen yoğurdun içine bir kaşık koydum öğün olarak yemek için bir de şeftali doğradım şeftali ile yoğurdun hatrina yedim
Yumurtalı omlet tarifi verdi diyetisyen peynir falan koyuluyor bayıldım ben. Bende yiyemezdim öyle yedim bak

Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne bak yulaf krep. Ben çok beğendim dene bi
Screenshot_20230924_145330_Adobe Acrobat.jpg

X